Bold & Beautiful: Liam hoort dat Steffy de stad verlaat en Kelly meeneemt


Bij Steffy rijdt ze haar bagage naar de voordeur en draait zich om om alle ingelijste foto’s van haar en Finn te bekijken. Taylor verschijnt en vraagt ​​of ze twijfels heeft om weg te gaan. Steffy moet echt weg met de kinderen. Haar moeder denkt dat een nieuw perspectief haar goed zal doen. Ze wil gewoon niet het gevoel hebben dat ze Finn achterlaat of hem vergeet. Taylor herinnert haar eraan dat Finn altijd bij haar zal zijn en geeft haar een knuffel. Ridge komt binnen en zegt dat het goed komt. Hij omhelst haar ook.

In Li’s kamer zegt ze tegen haar zoon: “Je moet zo bang en verward zijn.” Maar ze is er en zal hem niet opgeven. Ze weet dat hij ook niet opgeeft – ze zag onlangs zijn ogen trillen. Het is een teken dat hij nog steeds vecht.
Li smile Finn B&B

In de hut vertelt Liam aan Hope dat het moeilijk is om te weten wat Kelly wel en niet begrijpt over het feit dat Finn weg is. Hij wil er zijn om haar en Steffy te steunen, en hij bedankt Hope dat hij zo goed is dat hij daar zoveel tijd doorbrengt. Ze canoodle en kussen. Hope vraagt ​​of er een herdenking zal zijn en Liam legt uit dat Li super afstandelijk is. Op dat moment krijgt hij een telefoontje van Steffy met de vraag of hij langs wil komen. Hij verbreekt de verbinding en vertelt Hope dat hij moet gaan; er is iets aan de hand. Ze kussen en hij rent naar buiten.

Bij het klifhuis vertelt Steffy haar ouders dat Liam onderweg is. Ze hoopt dat hij begrijpt dat ze Kelly heeft meegenomen. Ze zijn er zeker van dat hij haar zal steunen om te doen wat ze moet doen om te genezen.
Steffy zorgen B&B

Meer: De verborgen boodschap in Finns opstanding

Thomas arriveert bij de hut en vraagt ​​Hope waarom Liam daar wegrende. Hope zegt dat zijn zus belde en zei dat het belangrijk was, dus… Thomas merkt op: “Waarom ben ik niet verrast?” Hope legt uit dat hij er voor haar is als een zorgzame vriend en vader zoals ze allemaal zijn. Thomas onthult dat hij weet waarom ze hem vroeg om langs te komen – het was om afscheid te nemen. ‘Steffy gaat weg.’
Thomas Hope talk B&B

Bij het klifhuis bevestigt Steffy haar vlucht en verzekert haar ouders dat ze zal sms’en als ze landen. Taylor zegt dat het moeilijk is om haar te zien gaan en Steffy vraagt ​​haar om haar niet meer te laten huilen. Ze omhelzen. Ridge heeft er een hekel aan dat ze dit meemaakt, maar is ervan overtuigd dat ze er aan de andere kant beter uit zal komen dan ooit, omdat ze sterker is dan wie dan ook. Hij omhelst haar. Ze uiten allemaal hun liefde en delen een groepsknuffel.

Meer: B&B alum’s meidenavond video

Eenmaal alleen, flitst Steffy naar Finn die haar ten huwelijk vraagt, naar Hayes’ geboorte en naar hun huwelijk. Ze is geëmotioneerd als Liam binnenkomt. Hij merkt de bagage op en vraagt ​​wat er aan de hand is. “Ga je weg?” Steffie knikt. “Ja. En ik neem Kelly en Hayes mee.”
Liam verbaasde B&B

In het Forrester herenhuis vraagt ​​Taylor aan Ridge of Eric thuis is. Hij legt uit dat hij weer bij de club is… pickleball speelt. Taylor is blij te horen dat zijn hartslag omhoog gaat. Praten verandert in het doorkomen van de waanzin. Ridge verzekert haar dat het goed komt met Steffy. Ze hoopt gewoon dat Liam begrip heeft, ook al zal hij volledig geschrokken zijn. Ridge denkt dat hij zal beseffen dat dit het beste is voor haar en de kinderen. Taylor is het daarmee eens; het is duidelijk dat hij nog steeds van hun dochter houdt. Ze vertelt Ridge hoeveel pijn haar hart doet voor hun dochter en kleinkinderen en wat ze doormaken en hij trekt haar in een knuffel.

In de hut probeert Hope haar hoofd te krijgen over het nieuws dat Steffy vertrekt en de kinderen meeneemt … en haar moeder stelde het voor. Ze beweert dat haar familie daar is, maar Thomas wijst erop dat er ook een huis vol herinneringen aan Finn is. Hope hoopt dat ze de rust vindt die ze zoekt. Tomas knikt. Ze zal een nieuw leven voor zichzelf moeten opbouwen… zonder Finn. Thomas herinnert zich hoe het was toen Caroline stierf en hoe Hope binnenkwam en die rol vervulde voor Douglas. Hoop houdt van hem. Thomas antwoordt: “Hij houdt ook van jou. Dat doen we allebei.”
Ik hoop dat Thomas van je houdt B&B

In Li’s kamer spoort ze haar zoon aan om te vechten om bij hen terug te komen. Hij heeft een kleine jongen die zijn vader nodig heeft.

Meer: Finn thuiskomst twist?!

Bij het klifhuis vertelt Steffy dat Finn weg is en niet meer terugkomt. Liam weet niet wat hij moet zeggen. Ze smeekt hem om te begrijpen dat ze er nu niet bij kan zijn. Liam vertrouwt haar en als weggaan het beste is voor nu, dan steunt hij dat. Steffy geeft toe dat een deel van haar voelt dat ze Finn in de steek laat. Liam verzekert haar dat dit is wat hij zou willen dat ze deed. Hij merkt op dat de manier waarop hij met Kelly was, hem deed beseffen wat een speciaal persoon hij was. Steffy ziet hem overal in huis en kan er niet meer tegen. Liam komt dichterbij. “Als je moet gaan, is dat oké.” Hij zou willen dat hij haar pijn weg kon nemen, maar hij weet dat hij dat niet kan. Steffy heeft het gevoel dat haar hele leven haar is afgenomen. Ze huilt als ze denkt aan de kleine dingen die ze vroeger samen deden. “Mijn man is weg en hij komt niet meer terug.” Liam trekt haar in een omhelzing.
Liam knuffel Steffy B&B

In Li’s kamer bewegen Finns vingers en trillen zijn ogen.

Meer: Kelly Kruger’s verjaardagsbericht aan Darin Brooks

Bij het klifhuis verzekert Liam Steffy dat het niet uitmaakt hoeveel mijlen ze van elkaar scheiden, hij is altijd bij haar. Hij kust haar hoofd, streelt haar wang en omhelst haar.

Meer: John McCook plaagt Eric’s eindspelvrouw

Volgende The Bold and the Beautiful: Carter belijdt zijn liefde aan Quinn en Ridge komt tussenbeide als Taylor en Brooke kibbelen.

Kijk eens terug op De meest memorabele liefdesdriehoeken van Bold & Beautiful in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.