Bold & Beautiful: Liam hyperventileert tijdens het kijken naar Vinny’s Tribute Video


Bij de hut komt Hope binnen nadat Beth wordt opgehaald en meldt aan Liam dat ze de hele carpool heeft verteld dat haar vader thuis is. Ze vraagt ​​of hij spijt heeft. Liam is klaar voor hun toekomst en vat samen hoe verdwaald hij de laatste tijd is geweest. Zijn vader probeerde hem te helpen, maar daar is het beter – daar is hij beter. De rest van hun leven naast elkaar doorbrengen klinkt perfect.
Liam, Hope Cabin, PJS B&B

Meer: Keert Sheila terug naar B&B?

Bij Forrester Creations bewondert Douglas de schets van Thomas en denkt dat mama het ook leuk zal vinden. Thomas vraagt ​​hoe het ging toen Liam weer introk. Douglas meldt dat het geweldig ging en verzekert zijn vader dat ze altijd een gezin zullen blijven. Ridge komt binnen en mijmert: “Wijze woorden, Douglas.” Thomas denkt dat hoe meer mensen in het leven van zijn zoon van hem houden, hoe beter. Ze zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Het gesprek gaat naar de hemel en Douglas vraagt ​​zich af of zijn eerste moeder de vriend van zijn vader daarboven zal ontmoeten. Thomas en Ridge denken dat Caroline Vinny zal vinden en hem rond zal leiden; engelen helpen altijd anderen. Thomas mist ze allebei erg. Het herinnert hem eraan dat ze de mensen van wie ze houden net als Douglas moeten koesteren. De jongen voegt eraan toe: “En mama?” Thomas bevestigt het.
Douglas kantoor Y&R

Meer: Sexy nieuwe B & B-castportretten

Later vertelt Thomas aan Ridge dat Vinny dit niet verdiende en hij dringt er bij hem op aan zich te concentreren op de goede tijden. Thomas besluit zijn Vinny-eerbetoonvideo te sturen naar mensen die hem kenden. Hij hoopt dat de klootzak die hem heeft aangereden het ziet.
Thomas kantoor B&B

In het ontwerpbureau heeft Zoe niet met Quinn gesproken en vraagt ​​ze zich af of Paris weet waar ze zou kunnen zijn. Paris heeft geen idee waar Quinn is. Zoe moet echt met haar praten over Carter en vloeken; “Waar zou ze kunnen zijn?” Paris is verbaasd dat Quinn namens haar naar Carter ging en haar daarna niet belde. Ze biedt aan contact op te nemen met Quinn, maar Zoe besluit dat ze haar een sms zal sturen; ze wil graag weten wat er gisteravond is gebeurd.
Parijs blauwe jurk ontwerpbureau B&B

Meer: B&B aluin sluit zich aan bij Walking Dead

Quinn wordt wakker en ziet dat Carter naar haar kijkt en glimlacht. Ze vraagt ​​zich af of het mogelijk is dat hij van de ene op de andere dag meer spieren heeft gekregen. Hij grinnikt over de cardiotraining. Ze zijn het erover eens dat gisteravond ongelooflijk was. Quinn zucht; “Ik had dat nodig – te wensen over.” Carter is het daarmee eens. “Dat hebben we allebei gedaan.” Ze aaien elkaar en vertellen hoeveel het betekende om aangeraakt te worden. Quinn vertelt Carter dat hij geweldig is en hij beantwoordt het sentiment.
Quinn staart naar Carter bed B&B

Een telefoon piept en Quinn meldt dat het Zoe is die haar vraagt ​​of ze Carter gisteravond heeft gezien; “Heb je voor mij voor hem gezorgd?” Ze kreunt: “Wat hebben we gedaan ?!” De realiteit slaat toe als ze zich realiseert dat ze haar man heeft bedrogen. Ze bespreken hoe ze geen valsspelers zijn en het is niet zoals ze het hadden gepland. Quinn zegt dat het zo geweldig was als gisteravond dat het nooit meer kan gebeuren. Carter mijmert: ‘Maar dat was het niet? Het was geweldig.” Quinn verwondert zich erover dat ze langskwam om Zoe te helpen en in Carter’s bed belandde. Carter maakt zich zorgen dat Eric als een vader voor hem is geweest. Hij verzekert haar dat hun huwelijk weer op de rails zal komen. Quinn dringt er bij Carter op aan om Zoe terug te nemen, zodat dit er niet uitkomt. “Niemand kan weten wat er tussen ons is gebeurd.” Carter knikt. “Alleen wij zullen het weten.” Quinn kondigt aan dat ze een koude douche gaat nemen, maar Carter legt zijn hand op haar blote rug en ze beginnen seks te hebben.
Quinn, Carter ochtendvluggertje B&B

Terug in het ontwerpbureau vertelt Zoe aan Paris dat Quinn haar misschien mijdt.
Zoe slangenjurk vragende blik B&B

Meer: B&B May Sweeps opstellingen

In de hut is Liam verbijsterd om Hope gekleed te zien om naar het kantoor te gaan en haar over te halen om bij hem thuis te blijven. Hope kan uitstellen, maar moet e-mails checken. Eenmaal op de laptop stopt ze kort. Liam vraagt: “Wat is het?” Ze antwoordt: “Het gaat over Vinny.” Hope legt uit dat het een eerbetoonvideo is en wil ernaar kijken. Liam is het daarmee eens. Terwijl hij over haar schouder waakt, begint Liam te draaien terwijl hij naar Vinny flitst die langs de weg sterft en naar Ghost Vinny’s bezoek. Hope is stomverbaasd als de video eindigt en ze draait zich om en ziet dat Liam bijna hyperventileert, maar probeert het te verbergen. Verbijsterd vraagt ​​ze: “Wat is er aan de hand ?!”

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge gaat in de verdediging wanneer plaatsvervangend Baker Thomas grilt.

Mis het glamoureuze nieuwe niet Gewaagde en mooie castfoto’s in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox afgeleverd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.