Bold & Beautiful: Mike wil dat Sheila Finn laat sterven


Bij Brooke’s huis komt Hope haar moeder en Ridge tegen. Ze verzekeren haar dat ze niet in de rede valt. Ridge vraagt ​​zich af of ze met haar vader heeft gesproken om te zien of hij misschien weet waar Sheila is. Hope meldt dat haar vader beweert dat hij niets meer van Sheila heeft gehoord sinds ze uit de gevangenis is ontsnapt, en zij gelooft hem. Ridge gelooft hem niet en zal dat ook nooit doen.

Meer: Soap-nieuwsoverzicht en samenvattingen

Bij Il Giardino klaagt Liam dat Bill het restaurant koos voor de lunch – ze zijn slechts een paar meter verwijderd van waar Steffy en Finn werden neergeschoten. Bill wist dat Sheila een probleem was toen ze terugkwam. Wyatt kan niet begrijpen dat Sheila daar nog vrij rondloopt. “Wanneer krijgt ze de hare?!” Liam wil haar terug achter de tralies en vertelt de Spencer-mannen dat Ridge niets aan het toeval overlaat en extra beveiliging heeft ingehuurd voor zijn dierbaren. Brill respecteert dit met tegenzin.
Liam Wyatt Bill tafel restaurant B&B

Op Taylors kantoor spoort Deacon haar aan om naar hartelust over Sheila te vertellen. Ze herinnert hem eraan dat dit tussen hen moet blijven en hij grapt: “Wat voor soort oefening denk je dat ik doe?” Ze lacht. Deacon heeft geen hoog diploma, maar hij kent de menselijke natuur. Taylor ziet dat. Ze denkt dat hij niet weet waar Sheila is, maar vraagt ​​zich af of hij kan bedenken waar ze is. Ze moeten haar vinden voordat ze meer mensen pijn doet.

Meer: Katherine Kelly Lang krijgt hulp bij rommelige situatie

Deacon verwondert zich erover dat Taylor hem op zijn woord over Sheila aanneemt en vraagt ​​hoe het met Steffy gaat. Hij vraagt ​​zich af of Taylor en Ridge erover hebben nagedacht om haar te gaan bezoeken. Tay geeft toe dat ze erover hebben gepraat voordat hij weer bij Brooke introk. Deacon vermoedt dat het nu een beetje ongemakkelijk kan zijn. Taylor knikt. Hij spoort haar aan om te praten over haar gevoelens over het lot van Brooke en Ridge.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Quinn verlaat Carter en herenigt zich met Eric

Meer: Voorbeeld: Ridge gaat achter Mike aan

In de kamer keert Mike terug en ziet Sheila over Finns verdoofde lichaam zitten. Hij gaapt, “Oh mijn God! Heb je je zoon weer vermoord?’ Sheila walgt van de suggestie dat ze haar zoon zou vermoorden. Mike herinnert haar eraan dat ze al bijna twee keer heeft gegeten.
Finn verdoofd bed B&B

Sheila pakt de zak met medicijnen en vertelt Mike dat ze Finn een kalmerend middel heeft gegeven om hem te kalmeren. Mike voelt zich niet op zijn gemak met deze hele situatie en vertelt dat ze Finns echte moeder heeft vermoord. Sheila protesteert dat het een ongeluk was en houdt vol dat ze Li’s lichaam niet eens hebben gevonden – ze heeft het internet afgespeurd en heeft niets op een lichaam of de vrachtwagen gezien. Sheila flitst naar de vurige gebeurtenis en mompelt dat het niet haar bedoeling was dat Li zou sterven. Ze neemt Mike’s telefoon. Hij vraagt ​​wat ze aan het doen is en trekt een wenkbrauw op als ze antwoordt: “Ik bel Li.”
Mike Sheila met B&B

Bij Il Giardino vermoedt Wyatt dat Liam als een gek is vermist. Zijn broer geeft toe dat het zwaar was. Hij en Bill zijn het erover eens dat het nodig was voor Steffy. “Ze hield echt van die man.” Liam denkt dat ze sterk blijft voor de kinderen, maar het verlies was enorm voor haar en zal dat blijven. Bill kijkt om zich heen om te zien of de ex-gevangene in de buurt is met zijn dweil en borgtocht. Ze bespreken of Deacon echt hervormd is en of hij nog steeds verbonden is met Sheila. Liam zegt volgens Hope, Deacon was ontgoocheld over Sheila. Hij had niet met haar gesproken en had dat ook niet verwacht.
Liam Wyatt Bill restaurant B&B

Bij Brooke’s huis gromt Ridge dat Hope’s vader een echte telefoniste is. Ze herhaalt dat Deacon geen contact heeft gehad met Sheila. Ridge zegt dat geweldig – hij wil ook niet dat hij contact heeft met iemand om wie hij geeft. “Is dat teveel gevraagd?” Hope werpt een blik op haar moeder.
Hoop protest B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor ontdekt dat Bill Steffy heeft gechanteerd

In het kantoor van Taylor adviseert Deacon haar om haar gevoelens over Ridge en Brooke te uiten. “Je kunt mijn prijs niet verslaan.” Taylor kan nauwelijks over hun ‘lot’ praten zonder te lachen, want misschien, heel misschien, brandt deze ‘brug’ die ze bouwen dag na dag af, omdat de vrouw die beweert dat ze het wil redden niet zal stoppen spelen met lucifers. Deacon antwoordt: “Boom. Vertel me hoe u zich echt voelt, dokter.” Taylor glimlacht.

In de kamer begint Finn bij te komen en Mike wil weten wat het plan is. ‘Ik heb je uit de gevangenis gehaald, Sheila. Wat ga je met Finn doen?!”

Bij Il Giardino wil Liam gewoon dat Sheila wordt gepakt en opgesloten, zodat wanneer Steffy en de kinderen thuiskomen, ze geen bedreiging voor hen vormt. Ze zal haar leven opnieuw moeten opbouwen, hoe moeilijk dat ook zal zijn zonder Finn.

Meer: Zullen we meer Bill op B&B zien?

Op Taylors kantoor geeft ze toe dat het goed voelt om medelijden te hebben met iemand over Brooke en Ridge. Deacon geeft toe dat Sheila een soort vriend was, ondanks dat hij een moordende psychopaat is, en dat hij momenteel geen anderen heeft. Als Taylor ooit een schouder nodig heeft, komt hij voor haar opdagen. Taylor bedankt hem. Op dit moment kan ze zich alleen concentreren op zijn dochter en kleinkinderen, en op wat Sheila deed om Finn van hen af ​​te pakken.
Taylor glimlach Deacon B&B

Bij Brooke’s huis verontschuldigt Ridge zich bij Hope terwijl Brooke kalmeert dat ze allemaal moeten ontspannen. Het gesprek gaat over dat Sheila buiten haar tijd is. Het is niet te zeggen wat ze hierna zal bedenken. Brooke waardeert de extra beveiliging die Ridge heeft ingehuurd om hen gemoedsrust te geven – en Taylor ook. Ridge zweert dat Sheila nooit meer iemand in zijn familie pijn zal doen.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Taylor vergeeft Brooke en Ridge... of wil wraak!

Meer: Eerste blik: groot moment voor Taylor-fans

In de kamer vertelt Mike aan Sheila dat Finn begint wakker te worden en helemaal over haar heen zal zijn – ze houdt hem weg van zijn familie. Sheila is van plan hem te herenigen met Steffy en Hayes en beschermt hem. Hij zal zo blij zijn als ze weer bij elkaar zijn dat hij dit allemaal zal vergeten. Mike merkt op dat ze nog steeds op weg is naar de gevangenis. Sheila mijmert: “Misschien is dat waar ik thuishoor.” Mike klaagt dat hij naar de gevangenis gaat – hij is nu een medeplichtige. Ze mag dan Finn hebben gebaard, maar het is niet zo dat ze hem heeft opgevoed. Hij houdt de overlijdensakte omhoog: ‘Misschien moet je je verliezen beperken. Je hebt nog een heel leven te leven en we zouden samen heel goed kunnen zijn.” Finn luistert terwijl Sheila aan Mike vraagt ​​of hij suggereert dat ze haar zoon gewoon laat sterven. Mike suggereert dat Finn al een overlijdensakte heeft… misschien is het beter om het zo te laten. In paniek denkt Finn bij zichzelf: ‘Ik moet hier weg voordat het te laat is. Ik moet naar Steffy!’

Meer: Bombshell-onthulling op weg naar Quinn en Carter?!

Volgende The Bold and the Beautiful: Finn smeekt Mike om hem te helpen ontsnappenen Ridge en Brooke legden de stukjes over Guthrie voor Baker bij elkaar.

ICYMI: Duik in De meest verbluffende fotoshoots van Jacqueline MacInnes Wood ooit in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.