Bold & Beautiful: Nieuwe Brooke-verhaallijn waarin ze mannen afzweert


Het is een wending die tegelijk zou verrassen en inspireren.

Al 35 jaar kijken we Vet en mooi bounce Brooke van de ene man (Ridge) naar de andere (Eric) en nog een (Thorne) en nog een (Deacon) en nog een (Nick) en toch een andere (Bill) en… nou, we hebben van elke minuut genoten.

Maar het personage bevindt zich op een kruispunt, gezien de laatste verstoring in haar relatie met haar ‘lot’. En het is een kruispunt waarop we haar graag een keuze zouden zien maken die ze nog nooit eerder heeft gemaakt. (Nou, een keuze die ze nooit heeft) vast aanhoe dan ook!)

Meer: Stoere en mooie sterren delen backstage geheimen

In plaats van voor Ridge te vechten of in Deacon’s armen te vallen, waarom laat je Brooke dan niet voor het eerst in haar leven besluiten om zich op zichzelf te concentreren, om erachter te komen wie ze is zonder een man aan haar zijde? Hoe spannend zou het zijn om het speelgoed van de ultieme passie haar onafhankelijkheid te laten uitroepen en te ontdekken dat, o, ze er eigenlijk liever van geniet? Wat als het haar een openbaring zou geven: ze heeft zoveel van haar tijd besteed aan het achtervolgen van minnaars, of door hen achtervolgd te worden, dat het nooit bij haar opkwam dat ze gelukkig kon zijn, misschien zelfs gelukkigerin haar eentje?

Helaas, Vet en mooi is net zo waarschijnlijk om dit verhaal te vertellen als om ons van de landingsbaan te sturen. Het lijkt toegewijd te zijn aan het idee dat ze de helft van een geheel is, ongeacht de man met wie ze is gekoppeld. Het is alsof haar naam ‘Brooke en…’ is. Ze moet altijd een plus-één hebben.

Meer: Een ‘nieuwe’ Stephanie voor Bold & Beautiful?

Toch denken we dat het opwindend zou zijn om haar tot haar recht te zien komen op een manier die ze nooit heeft gehad. Het zou ook een eye-opener kunnen zijn voor de mannen in haar verleden. ‘Wacht,’ zouden ze zich misschien moeten afvragen, ‘hield ik haar tegen in plaats van haar op te tillen? Ik dacht dat ze me nodig had, maar bij God, het was andersom!”

Wat denk je? Raak de reacties met een ja of nee tegen het idee dat Brooke een tijdje mannen afzweert. En bekijk het onderstaande fotogalerij die haar leven en levens opnieuw bezoekt.