Bold & Beautiful November Sweeps Preview 2021, wat er daarna gaat gebeuren


Zal Hope per ongeluk het huwelijk van haar moeder vernietigen?

Op het moment dat Deacon en Sheila samen foto’s begonnen te maken, wisten we dat meerdere Vet en mooi relaties zouden in het vizier komen. Maar het zijn niet alleen romances en huwelijken die op het spel staan. Hope en Steffy hebben hard gewerkt om voorbij de verschillen te komen die hen in het verleden uit elkaar dreven. Nu zal de vastberadenheid van de blondine om een ​​toekomstige relatie met haar vader te hebben, de vrouwen opnieuw de stuipen op het lijf jagen.

Hope, Steffy eregast B&B

Bovenstaand: Hé, het was leuk zolang het duurde!

Meer: Quinn is klaar om de Logan-meisjes neer te halen!

De echte joker in dit scenario kan echter Brooke zijn. Natuurlijk, ze is tot nu toe onvermurwbaar geweest om Deacon tot elke prijs weg te houden van Hope, maar ze zou snel van gedachten kunnen veranderen. Uitvoerend producent/hoofdschrijver Bradley Bell vertelt: Soap Opera Digest dat “Na verloop van tijd zal Brooke naar haar dochter gaan luisteren en begrijpen hoe het is om geen vader in haar leven te hebben.”

Dit zou natuurlijk een eenvoudig concept moeten zijn voor Brooke om te begrijpen, aangezien zij en haar zussen jarenlang door hun vader in de steek zijn gelaten. Maar er is veel geschiedenis die moet worden overwonnen voordat Brooke zelfs maar kan overwegen om haar dochter goed te keuren om Deacon beter te leren kennen … vooral gezien zijn vermeende romance met Sheila!

Uiteindelijk kan Brooke echter minder op haar hoede zijn… wat niet goed zal gaan met haar man! “Deacon gaat het huis van Brooke en Ridge op zijn kop zetten”, waarschuwt Bell en voegt eraan toe, “dit zal een totaal nieuwe uitdaging zijn voor Liam en Hope.”

Eric, Donna kantoor B&B

Bovenstaand: Als Quinn aardiger was, zou Donna misschien wat van haar op honing gebaseerde geheimen delen!

Meer: We zijn allemaal in voor deze sexy nieuwe soap

Ondertussen zal Brooke’s zus Donna zich in een moeilijke situatie bevinden dankzij haar gevoelens voor Eric… en de vastberadenheid van zijn vrouw om hen uit elkaar te houden! Quinn heeft al een streep in het zand getrokken door te verklaren dat Donna niets met Eric te maken heeft. Zal wat Donna vervolgens doet de donkere kant van Quinn naar boven halen, die misschien besluit dat het tijd is om voor eens en altijd met die vervelende Logan-zussen om te gaan!

Hoewel Katie haar broers en zussen misschien steunt, kan ze merken dat ze met andere dingen bezig is… in het bijzonder een zekere knappe Forrester-manager! Natuurlijk, Katie is het grootste deel van haar volwassen leven verliefd geweest op Bill, maar dat leidde tot hartzeer na het andere. Carter lijkt alles te zijn wat Bill niet is, wat hem de perfecte man voor haar zou maken… tenzij hij natuurlijk nog niet helemaal over Quinn heen is!

Wil je meer voorbeelden? Natuurlijk doe je dat! Dat is waarom je zeker de onderstaande galerij moet bekijken, waarin we meer teasers van november-veegacties onthullen van niet alleen Vet en mooi maar de andere zepen ook. Maar wacht, er is meer! Want als u nu klikt, krijgt u ook onze onverschrokken voorspellingen over wat er de komende weken en maanden moet gebeuren!