Bold & Beautiful Preview: Deacon veroorzaakt een breuk tussen Brooke en Ridge


Ridge is bang dat Deacon zowel Brooke als Hope te pakken krijgt.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 6 – 10 december, Ridge probeert tot Brooke door te dringen. Lees verder voor de primeur en bekijk de teaservideo.

Terwijl Hope haar vertrouwen bleef stellen in Deacon, bleven anderen zoals Liam en Steffy zich zorgen maken over wat zijn aanwezigheid voor hen allemaal zou betekenen, vooral hun kinderen. Ridge was net zo bezorgd over het feit dat Deacon niet alleen in Hope’s hoofd was terechtgekomen, maar ook in dat van Brooke. Ridge deed een gedurfde stap door Hope van zijn eigendom en uit het pension te bevelen, omdat zij en haar familie niet welkom waren zolang ze erop stond Deacon daar te laten blijven. Tegelijkertijd vertelde Brooke aan Deacon dat hij welkom was in hun huis!

https://www.youtube.com/watch?v=GFuWNbveF2g

In een voorproefje van wat komen gaat, verzekert Ridge Steffy en Thomas dat Brooke precies weet wie Deacon is. Oh, ze weet wie hij is, en ze begint zich de passie te herinneren die ze ooit deelden. Ondertussen is Sheila, die al een plan aan het smeden is om Ridge en Steffy van slag te brengen, verbijsterd door Deacons laatste onthulling. Je kunt zien dat ze haar lach probeert in te houden als ze zich realiseert dat Deacon echt denkt dat hij een kans maakt bij Brooke. Er zijn gekkere dingen gebeurd!

Ridge begint zich echt zorgen te maken als hij zich realiseert dat Brooke Deacon ook ziet als een veranderd man. Brooke wil niet dat de vader van haar dochter tussen hen in komt, maar Ridge is bang dat iemand door Deacon gekwetst wordt. Dat iemand Ridge zou kunnen zijn, en Deacon laat Sheila weten dat er problemen zijn in het paradijs. We moeten ons afvragen hoe Sheila deze kloof in haar eigen voordeel zal gebruiken?

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy slaat Sheila en belooft dat ze nooit familie zal zijn

Lees de Vet en mooi spoilers om erachter te komen van wie Liam advies krijgt. Terwijl we wachten om erachter te komen hoe Brooke en Hope zullen omgaan met de nieuwste zet van Ridge, bekijk dan de galerij hieronder waarin we de takken van de Logan-familie.

Video: Vet en mooi/Instagram