Bold & Beautiful Preview: Krista Allen On Ridge/Taylor Reunion, Sheila Danger


“Taylor krijgt het korte eind van de stok op deze!”

Als er één ding is dat Krista Allen heeft geleerd sinds ze de rol van Taylor op zich heeft genomen… The Bold and the Beautiful, het is dat het personage misschien wel haar eigen ergste vijand is. “Ze is veel te vertrouwend, en dat zie je bij zowel Ridge als bij Sheila”, zegt de actrice. “Ze gelooft echt dat mensen kunnen veranderen, zelfs als hun eigen gedrag in het verleden anders zegt.”

Neem bijvoorbeeld haar relatie met Ridge. “In de loop der jaren heeft Ridge haar herhaaldelijk verteld dat hij van haar houdt en bij haar terugkomt, en ze geloofde hem”, legt Allen uit. “In diezelfde zin wil ze geloven dat Sheila echt op weg is naar verandering.”

Er worden echter grote rode vlaggen in Taylor’s gezicht gezwaaid. ‘Af en toe hoort ze het gif in de manier waarop Sheila over Brooke praat en maakt ze zich zorgen. Maar Sheila zal zich omdraaien en het uitleggen.”

Taylor Sheila aanbieding B&B

Meer: Sean Kanans wens voor Deacon

Uiteindelijk, hoewel Taylor misschien hoopt dat de vrouw die haar heeft neergeschoten haar manier van leven verandert, heeft Allen haar twijfels. “Ik denk niet dat dat gaat gebeuren”, lacht ze. ‘Ik bedoel, we hebben het hier over Sheila, dus ik weet zeker dat Taylor hier het kortste eind aan zal hebben. Op dit moment is ze schuldig door associatie!”

Wat betreft het idee van hereniging met Ridge – ondanks alles wat er in het verleden tussen hen is gebeurd – krijgt Allen waar dat vandaan komt. “Taylor’s hele ding is dat ze haar familie mist”, zegt de actrice. “Ze heeft deze geweldige liefde en het leven dat ze als gezin hadden nooit kunnen loslaten. Dat is zo’n groot ding voor haar.

“Ze is bijna gefixeerd op het leven dat ze… bijna gehad”, verzucht Allen. “Als ze dat kon loslaten, zou haar leven misschien eenvoudiger zijn. Maar natuurlijk kan Steffy dat leven ook niet loslaten en fluistert ze constant in het oor van haar moeder dat ze het misschien, heel misschien, opnieuw zouden kunnen hebben.

Throsten Kaye, Matthew Atkinson, Krista Allen, Jacqueline MacInnes Wood, Taylor, Steffy, Thomas, Ridge, BB, JPI

Meer: Aftellen naar een schokkende B&B-twist

Hoe graag ze Taylor ook af en toe van haar stuk wil brengen, Allen kan de psychiater ook begrijpen… misschien meer dan ze zou willen. “Het lijkt een ander leven, maar lang geleden had ik dezelfde problemen”, geeft ze toe. “Codependency en hetzelfde slachtofferbewustzijn. Ik probeerde altijd dingen voor andere mensen te doen en mezelf niet op de eerste plaats te zetten.”

Na verloop van tijd was Allen in staat haar eigen gedragspatronen te herkennen en te veranderen, dus er is ook hoop voor Taylor… toch? “Nou, ze kan nooit 100 procent in orde zijn,” glimlacht Allen, “want dan zouden we geen verhaal hebben!”

Wat denken jullie, lezers? Zou Taylor eindelijk een pauze kunnen nemen – en haar man kunnen landen – of is ze gedoemd om opnieuw een gebroken hart te krijgen? Deel uw mening in het opmerkingengedeelte en bekijk vervolgens de galerij hieronder waarin we deze nader bekijken het wilde leven dat Taylor tot nu toe heeft geleefd!