Bold & Beautiful Preview: Ridge achtervolgt Taylor naar Aspen


Zal Ridge eindelijk een keuze maken tussen Taylor en Brooke?

In de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 3 – 7 oktober, Taylor wil Ridge zijn eerste keus zijn. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Terwijl Thomas Taylor vertelde dat hij vastbesloten was om zijn familie koste wat kost tegen Brooke te beschermen, waarschuwde Brooke Ridge dat ze niet het gevoel heeft dat Douglas veilig is bij Thomas. Toen er later een beroep werd gedaan op de kinderbescherming, maakte Ridge zich zorgen dat dit de schuld van Brooke was, vooral nadat CPS een incident met Thomas en een mes had genoemd. Brooke zwoer dat zij het niet was, maar op de een of andere manier was er een opname van het gesprek, in Brooke’s stem, met haar naam als Brooke Logan!

Ondertussen hoorde Steffy dat Bill zijn huis in Aspen verkocht en bood het voorlopig aan voor gebruik. Taylor voelde dat Ridge waarschijnlijk zoals altijd bij Brooke zou eindigen, en ze was toe aan een pauze, dus Steffy en Ridge namen wat tijd om naar Aspen te gaan. Echter, voordat hij vertrok, tipte Steffy Ridge waar ze heen gingen, en dat Taylor het niet kon uitstaan ​​om te blijven terwijl hij Brooke weer uitkiest.
In een voorproefje van wat komen gaat, vertelt Taylor haar dochter dat Ridge getrouwd is met Brooke, en het feit dat ze van hem houdt verandert daar niets aan. Hij is de grote liefde van haar leven. Ze blijft tegen Steffy huilen dat ze niet wil dat Ridge bij haar is omdat Brooke hem weer in de steek heeft gelaten. Ze wil dat hij haar kiest omdat zij zijn eerste keus is. Later is Taylor geschokt als Ridge haar benadert in de bossen van Aspen.

Wat denk je fans? Heeft Thomas, of Thomas en Steffy, Brooke erin geluisd voor de CPS-oproep? Of zou dit een ander plan van Sheila kunnen zijn om Brooke terug te betalen?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wie Brooke verrast met een bezoek en meer informatie.

Bekijk onze foto van de beste en slechtste soaps 2022 dusver.

Video: CBS/YouTube