Bold & Beautiful Preview: Ridge verwijdert zijn bruiloft om te ringen


Shiela’s wraakplan tegen Brooke werkt beter dan ze had gehoopt.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 21 – 25 februari, Brooke vreest dat haar huwelijk met Ridge voorbij kan zijn. Lees erover, en bekijk de preview.

Brooke ontdekte dat Ridge en Deacon elkaar zwart op wit sloegen bij Il Giardino. Ze haastte zich om het gevecht te stoppen en Deacon te controleren, waardoor Ridge verbijsterd achterbleef en het gevoel had dat ze haar keuze had gemaakt.

Meer: Kan Sheila’s plan een einde maken aan het huwelijk van haar zoon?

Tegen het einde van de week zorgde Thomas ervoor dat Brooke niet in de buurt van zijn vader kon komen, die zich natuurlijk tot Taylor wendde. Zijn ex vertelde hem dat hij veel beter verdient dan Brooke. Dat leidde er natuurlijk toe dat Ridge haar vertelde dat hij naar huis wilde, naar haar en de kinderen, als ze hem wilde hebben, en de twee deelden een hartstochtelijke kus.
In een voorproefje van wat komen gaat, loopt Ridge weg van een betraande Brooke, terwijl Sheila Taylor adviseert dat Ridge klaar is met zijn ex en dat er een opening voor haar overblijft.

Na hun hartstochtelijke kus zit Taylor in bed en vraagt ​​een geklede Ridge: “Over gisteravond, heb je spijt?” Heeft Ridge de nacht met Taylor doorgebracht op dezelfde manier als Deacon en Brooke? Of gingen ze verder?

Brooke vreest dat ze Ridge aan Taylor zal verliezen en roept uit: “Hoe moet ik me geen zorgen maken over de toekomst van mijn huwelijk?” Ondertussen doet Ridge zijn trouwring af, wat erop lijkt te wijzen dat hij deze keer eindelijk voorgoed klaar is met Brooke.

Elders zegt een wraakzuchtige Sheila: “Ik heb je gewaarschuwd, Brooke, om niet met mijn leven te rotzooien!” We weten echter allemaal dat er uiteindelijk een einde komt aan Sheila’s plannen. Maar zal het zijn voor of nadat er meer schade is aangericht?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wat Deacons volgende zet zou kunnen zijn na een gesprek met Sheila. Bekijk dan voordat je gaat een galerij van de 10 keer Taylor had moeten realiseerde Ridge is niet zo van haar.

Videos: CBS/YouTube