Bold & Beautiful Preview: Sheila begint te barsten onder druk


Sheila kon alles morsen voor de camera’s.

In de laatste The Bold and the Beautiful voorproefje voor 20 – 24 maart, Bill en Ridge denken dat ze Sheila precies hebben waar ze haar willen hebben. Lees verder en bekijk de preview hieronder.

Deze week bleven Wyatt, Steffy, Katie en anderen zich zorgen maken over Bill’s betrokkenheid bij Sheila, wat ze niet begrepen. Nou, alles werd woensdag onthuld toen Bill samen met Ridge werkte om Sheila voorgoed neer te halen!

Diezelfde dag probeerde Bill Sheila ervan te overtuigen dat er niets was dat ze tegen hem kon doen of zeggen waardoor hij niet van haar zou houden, en hij vertelde zelfs dat ze Bill een keer uit een helikopter had geduwd en zelfs mensen had gedood. Bill’s probeerde haar duidelijk te laten bekennen.

Sheila komt eraan en loopt zenuwachtig heen en weer terwijl men Wyatt hoort zeggen: “Niemand kan Sheila Carter vertrouwen!” Steffy’s stem zegt: “Ze is slecht, puur slecht!”

Het schot schakelt over naar een bewakingssysteem van Bill’s huis, waar Sheila ijsbeert terwijl ze aan de telefoon is, blijkbaar met Deacon, terwijl ze zegt: “Bill kan ons nooit doorhebben!” Bill kijkt op van de beelden die hij live met Ridge bekijkt.

Terwijl Sheila zich afvraagt ​​of Bill iets vermoedt, kijken Bill en Ridge in een kamer toe hoe Sheila het begint te verliezen. Bill zegt: “We hebben je al door.” Ridge zegt dat ze Sheila precies hebben waar ze haar willen hebben, en dat dit heel snel heel interessant kan worden.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila waarschuwt Thomas om haar voor altijd geheim te houden

Lees de Vet en mooi spoilers om het spel voor te blijven en te weten wat er gaat komen.

Bekijk voordat je vertrekt onze gloednieuwe galerij met de meest verdeeldheid zaaiende personages ooit!

Video: Vet en mooi/Instagram