Bold & Beautiful: Quinn en Carter overwegen het verzoek van Eric om seks te hebben


In het Forrester-huis is Quinn peinzend terwijl ze koffie inschenkt, opkijkt naar haar portret en flitst op Erics verzoek. Hij verschijnt en wil erover praten, maar ze is niet geïnteresseerd. Hij vraagt ​​haar realistisch te zijn over haar behoeften. Ze bespreken Erics onvermogen om haar minnaar te zijn en hij herhaalt dat haar seksleven niet voorbij hoeft te zijn alleen maar omdat het zijne is. Eric zegt dat hij van haar houdt en vertrekt naar kantoor.
Quinn peinzende B&B

Meer: Het geslacht van de baby van Darin Brooks wordt onthuld

Bij Forrester Creations onderbreekt Ridge Carter, die klaagt over Quinn. Zijn baas neemt aan dat hij met Zoe bezig is en hij vraagt ​​of hij spijt heeft. Carter mijmert dat hij van veel dingen spijt heeft. Ridge vraagt ​​of hij met zijn vader heeft gesproken, die een voorstel voor hem heeft. Carter staart hem vreemd aan en Ridge vraagt ​​wat er met hem aan de hand is.
Carter praat met Ridge B&B

Bij het klifhuis hangen Liam, Hope rond met Hayes en Steffy terwijl Kelly en Beth met Amelia op het strand spelen. Hope vertelt Steffy en Finn hoe blij ze zijn voor hun gezin. Ze grapt dat ze nog twintig baby’s kan krijgen en Liam gaapt: “Wat?!” Finn gaat de baby verschonen en Hope vertelt Steffy dat het haar echt blij maakt haar in vrede te zien.
Hope, liam bewonder baby B&B

Finn voegt zich weer bij de groep en praat over Sheila en de uitdagingen die ze stelt. Liam en Hope zijn stomverbaasd om te horen dat ze terugkwam en in elkaar zakte toen ze niet kreeg wat ze wilde. Het was een wanhopige truc om zich aan Finn en Hayes te hechten, maar het werkte niet. Ze wendt zich tot Finn voor bevestiging: “Is het waar?” Finn glimlacht, maar trekt zich samen.
Finn zenuwachtig B&B

Meer: Tanner Novlan’s romantische jubileumbericht

Finn geeft toe dat hij het niet eens is met zijn biologische moeder, aangezien hij er al jaren over dacht haar te ontmoeten, maar ze maakten duidelijk dat ze niet betrokken kon zijn bij het gezin. Liam zoekt geruststelling dat ze niet in de buurt van Kelly zal zijn, en Hope biedt de kinderen aan om bij hen te blijven totdat ze er zeker van kunnen zijn dat Sheila weg zal blijven. Steffy weet niet zeker of ze ooit zeker kunnen zijn, daarom moest Finn voet bij stuk houden. Ze zweert dat Sheila nooit meer bij haar of haar familie zal komen.

Meer: Zal *dit* personage het probleem van Eric oplossen?

Bij Forrester Creations vertelt Ridge aan Eric dat hij met Carter heeft gesproken over het voorstel, wat hem een ​​beetje vreemd lijkt. Eric vraagt: “Je hebt het toch over de overname van de Berlijnse boutique?” Ridge zegt natuurlijk van wel en vraagt ​​zich af of Eric moe is van de hereniging met Quinn. Eric stelt cryptisch dat hij vastbesloten is om Quinn het leven te geven dat ze verdient. Ridge vraagt: ‘Hoe zit het met jouw geluk? Ben je blij dat ze terug is?” Eric vraagt ​​zich af waarom hij niet blij zou zijn. Ridge kan gewoon niet begrijpen dat hij haar plotseling terugneemt nadat ze hem heeft verraden. Eric is de relatie die ze met Carter had niet vergeten. “Dat heb ik niet en dat zal ik ook niet doen.”
Eric, Ridge propositie B&B

In zijn kantoor kan Carter niet stoppen met aan Quinn te denken. Opeens verschijnt ze. Quinn doet de deur dicht en zegt dat ze moeten praten over wat er gisteravond is gebeurd. Ze meldt dat de houding van Eric niet is veranderd. Quinn vertelde hem dat ze niets hadden gedaan, maar ze kon niet zeggen of hij opgelucht was of niet.
Quinn talk Carter B&B

Bij het klifhuis stelt Finn een moratorium in op het bespreken van Sheila en herinnert de groep eraan dat deze dag over hun families gaat. Liam houdt eerst een toespraak over hoeveel hij bewondert hoe ze deze situatie hebben aangepakt. Finn zegt dat Steffy zijn rots in de branding is; ze is onverschrokken en fel, en hij heeft nog nooit van iemand gehouden zoals hij van haar houdt.

Meer: Deacon’s verlossingsverhaal over B&B?

In het hoofdkantoor van Forrester vraagt ​​Ridge zich af hoe Eric Quinn weer in zijn huis en bed kan hebben als hij haar en Carter niet is vergeten. Eric zegt dat het ingewikkeld is. Ridge laat hem weten of hij zich voor iemand moet openstellen, dat zou hem zijn. “Is er iets dat ik moet weten?”

Meer: Courtney Hope’s verjaardagsbericht aan GH beau

In het ontwerpbureau voelt Quinn zich zo verward en verward. Ze vat samen dat Eric weet hoe belangrijk een fysieke band voor haar is, maar ze vertelde hem dat zijn vrouw zijn genoeg is. Carter vraagt: “Is het?” Quinn denkt van wel… maar vragen: ‘We kunnen onmogelijk doen wat hij vroeg? Kunnen we?!”

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke en Ridge proberen de waarheid te achterhalen van Erik.

Bekijk onze ranglijst van soaps’ meest getrouwde stellen in de fotogalerij hieronder. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.