Bold & Beautiful: Ridge beschuldigt Deacon van het willen van Brooke


Bij Brooke’s huis kussen zij en Ridge en hij geeft toe dat ruzie met haar zijn dag verpest. Brooke denkt dat ze wat tijd alleen nodig hebben en stelt voor om langs de kust te gaan. Ridge zegt dat dat leuk klinkt. Hij moet het Steffy en Thomas eerst vertellen. Hij zou het haar gisteravond ook vertellen, maar ze sliep al. “Taylor is terug.” Brooke vindt het vreemd dat ze ingevlogen is zonder te bellen of te sms’en om iemand op de hoogte te houden. Ze vraagt ​​of Ridge haar heeft gezien. Hij zegt dat hij heeft… en het was leuk. Brooke denkt dat Taylor opgewonden was om Kelly en Hayes te zien. Ridge biedt aan haar een foto te laten zien, maar zijn vrouw wil die niet zien. Hij vertelt over Taylors echt waardevolle werk en Brooke vraagt ​​zich af hoe snel ze er weer mee aan de slag zal gaan. Ridge grinnikt en geeft toe dat ze erover denkt te blijven. Brooke dringt aan om erachter te komen hoe lang Taylor blijft, en Ridge haalt zijn schouders op dat het misschien voorgoed is. Brooke vraagt: “Waarom nu?” Ridge vraagt: “Gaat het met je?” Hij voelt dat ze er een probleem mee heeft dat Taylor weer thuis is.
Brooke look Ridge B&B

Meer: Lawrence Saint Victor plaagt problemen voor Eric

Bij het klifhuis ruimen Taylor en Steffy op en praten ze over hoe schattig de kinderen zijn bij hun oma. Taylor is zo trots op haar dochter. Finn komt binnen en is dolblij om Taylor eindelijk face-to-face te zien. Taylor feliciteert hem met zijn mooie gezin en ze omhelzen elkaar. Ze gaan zitten en Steffy merkt op dat als het aan haar lag, Taylor nooit weg zou gaan. Taylor zegt tegen haar dochter: “Ik hou zoveel van je, Steffy.” Haar dochter antwoordt: “Ik hou ook van jou, mam. Zo veel” Taylor brengt Sheila naar Finn, evenals Jack die tegen hem liegt. Ze realiseert zich dat het een emotionele achtbaan voor hem moet zijn geweest en zegt dat ze er is als hij wil praten. Finn neemt haar dat misschien op, maar voorlopig concentreert hij zich op zijn moeder, tegen wie ook is gelogen. Taylor waarschuwt dat de dingen eerst erger kunnen worden voordat ze beter worden en adviseert Steffy en Finn om elkaar stevig vast te houden. Ze is blij haar dochter zo’n liefde te zien vinden.
Finn, Steffy, Taylor chat B&B

Ze beginnen grappige verhalen te vertellen zoals Taylor vertelt over Steffy en Phoebe toen ze nog kinderen waren. Finn vertrekt om terug naar het ziekenhuis te gaan en Taylor merkt op dat ze Steffy nog nooit zo gelukkig heeft gezien. Steffy mijmert: “Het is bijna perfect.” Ze geeft toe dat er altijd een donkere wolk boven hen hangt – de hernieuwde opkomst van Deacon en Sheila. “Het is veel geweest voor de familie.” Steffy meldt dat de terugkeer van Deacon het huwelijk van haar vader zwaar onder druk heeft gezet. Ze begrijpt niet hoe Brooke hem weer in hun leven kan toelaten. Taylor wijst erop dat Hope een relatie met haar vader wil. Ze herinnert zich het schandaal met Brooke en Deacon en hoe Stephanie destijds een afschuwelijke bijnaam voor haar had. Steffy vindt dat het niet goed is dat Brooke Deacon weer binnenlaat… het is niet eerlijk tegenover Ridge.

Meer: Triest neveneffect van het uiteenvallen van Courtney Hope

Bij Il Giardino is Deacon aan het dweilen als Paul hem eraan herinnert niet te vergeten de badkamers schoon te maken. Eenmaal alleen, dwaalt Sheila naar binnen en bespot Deacon, die zich afvraagt ​​of er een reden is dat ze daar is. Sheila zou hem duizend redenen kunnen geven. Ze vraagt ​​zich af waarom hij daar aan het schoonmaken is als hij bij haar zou kunnen wonen. “Ben je echt bereid om je tot zo’n dieptepunt te verlagen, alleen maar om dicht bij Brooke te komen?” Deacon stelt dat het een eerlijk dagwerk is. Hij probeert gewoon te overleven en zijn daad op te ruimen. Sheila schampert: “Om Brooke te winnen.” Deacon corrigeert dat hij deel wil uitmaken van Hope’s leven. Sheila kan niet geloven dat dit ook niet over Brooke gaat. Deacon snauwt: “Ze is de moeder van Hope.” Hij vertelt Sheila dat hij en Hope hebben ontdekt dat ze vechtsporten gemeen hebben. Sheila springt naar hem om te zien hoe hij reageert en lacht dan. Deacon legt uit dat hij als kind veel woede had en vechtsporten hem een ​​uitlaatklep gaven. Sheila mijmert dat het maar goed is dat hij weet hoe hij voor zichzelf moet zorgen; die vechtsporten kunnen van pas komen bij Ridge.
Deacon, Sheila bar B&B

Ze raken aan de praat over hun kinderen en Deacon denkt dat het grote verschil tussen hen is dat Hope klaar is voor een relatie met hem. Sheila voelt dat Finn er ook een bij haar wil, maar Steffy staat in de weg. Deacon voelt met haar mee. Sheila mijmert over Deacon’s aanwezigheid die problemen veroorzaakt tussen Brooke en Ridge – hij is er niet boos over. Ze denkt dat hij graag hoofdstuk twee van Deacon en Brooke wil zien. Sheila grijnst, “Heb ik gelijk?” Deacon schudt zijn hoofd naar haar.

Meer: Sean Kanan ontkent dat Deacon Hope gebruikt

In Brooke’s woonkamer zegt ze dat ze blij is dat Ridge, Steffy en Thomas samen met Taylor zijn gekomen en dat de vrouw haar kleinkinderen heeft mogen zien – Douglas moet blij zijn. Ze denkt dat als ze dat kan waarderen, Ridge begrip moet hebben voor Deacon. Ridge kan niet geloven dat ze de twee vergelijkt. Brooke denkt dat hij vergeet hoeveel pijn Taylor haar heeft aangedaan. Ze wil niet vechten. Ridge zal Deacon nooit zien zoals zij; hij is een oplichter die haar zoveel pijn heeft gedaan. Daar hoeft hij niet aan herinnerd te worden. Plots komt Deacon binnen en vraagt ​​of Brooke klaar is voor karatelessen. Ridge is geschokt. Brooke probeert uit te leggen dat ze gisteren een grapje maakten in de hut en… Ridge verbaast zich: “Oh, dat was je… grapje met hem!” Hij vertelt Deacon dat hij weet wat zijn bedoelingen zijn… hij wil terug in Hope’s leven komen, en hij hoopt dat dat nooit zal gebeuren. ‘Maar dat is toch niet je hele plan? Jij wilt ook bij Brooke zijn; je wilt bij mijn vrouw zijn!”
Brooke, Ridge, Diakenhuis B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge realiseert zich dat Hope niet de enige Logan-vrouw is Deacon wil opnieuw contact maken en de sparringwedstrijd van Hope en Deacon wordt zonder pardon onderbroken.

De zomer nog niet gemist? Opwarmen met de zinderende hete badpakgalerij van Bold & Beautiful stars onderstaand.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.