Bold & Beautiful: Ridge dumpt Brooke nadat ze haar in de armen van Bill heeft gepakt?


We verwachten het onverwachte als het gaat om aankomende cruciale scènes.

Bold & Beautiful’s Ridge Forrester is niets anders dan voorspelbaar. Maar teasers uit het kamp van de CBS-soap doen ons afvragen of de naaister op het punt staat alles wat we dachten te weten over hem op zijn kop te zetten in cruciale komende scènes.

De huidige vrouw van Ridge, Brooke en ex-vrouw Taylor, vechten het weer dagelijks over hem uit, en de eeuwige teenslipper lijkt op het punt te staan ​​te beslissen welke vrouw hij wil. werkelijk wil zijn met, weet je, voor goed.

Meer: Foto’s! Brooke en Taylor’s ruzies

‘Maar’, denk je, ‘hij is getrouwd! Wat valt er te beslissen?” Nou, laten we je iets vertellen over Vet en mooi logica. Ridge is misschien getrouwd, maar hij niet volledig opnieuw toegewijd nog aan de vakbond na de keuze om te verhuizen toen Brooke Deacon kuste op oudejaarsavond. Je moet begrijpen dat dit betekent dat Brooke, ondanks dat hij zijn vrouw is, zich nog steeds niet kan ontspannen in de wetenschap dat ze haar man echt heel oprecht heeft ingepakt.

Sterker nog, hij heeft ontzettend veel gekletst met Taylor op de hielen van het paar dat niet alleen een romantische maar ook een magisch kus in Monte Carlo.

Desalniettemin had Ridge er geen probleem mee om Brooke te veroordelen voor het verschijnen op een foto met Deacon terwijl hij in het buitenland zijn ex aan het bespotten was. Natuurlijk waren hij en Taylor getuige geweest van een… wonder dus een make-outsessie was te verontschuldigen.
taylor ridge kus mashup bb

Lees ook:  Bold & Beautiful: Thomas eist dat Vinny toegang heeft tot de computer van het laboratorium

Iedereen, ondanks de vele flirts van Ridge en Taylor, inclusief intieme momenten die gedeeld werden tijdens de plotseling frequente Forrester familiediners en Taylor’s ondeugende noot achtergelaten op zijn bureau, bleef hij achter onder Brooke’s dak en in haar bed.

Dat alles lijkt echter te gaan veranderen wanneer Ridge vindt Brooke in de armen van Bill in haar woonkamer. Wij allemaal weet hoe hij zal reageren als hij haar betrapt op het omhelzen van haar voormalige echtgenoot en Ridge’ meest gehate rivaal… of wij?

De geschiedenis vertelt ons dat Ridge zijn stack zal opblazen, zal weigeren te luisteren naar welke uitleg dan ook, en het rechtstreeks naar het huis van zijn dochter in Malibu zal brengen, waar hij Taylor zal informeren dat hij haar heeft gekozen. Dit is gewoon hoe hij rolt.
brooke huilt over de bergkam bb

De ontwerper voelt zich verscheurd tussen Brooke en Taylor en is misschien op zoek naar een teken, of een manier om een ​​keuze te maken. Dus de acties van zijn vrouw, die alle waarschuwingen zullen versterken die zijn familie hem heeft gegeven dat ze hem opnieuw teleurstelt, zou in feite de beslissing nemen voor hem.

Maar we hebben het gevoel dat Ridge iedereen gaat choqueren deze keer en Brooke meteen zal vergeven.

“Wat?!?”, denk je. “Ridge begripvol? Vooral waar Rekening is bezorgd? Nooit.” We snappen het, maar een recente Vet en mooi aankondiging liet ons bijna zeker dat hij bij Brooke zal blijven.

In de laatste aflevering van Bold Live! onthulde uitvoerend producent Casey Kasprzyk een aanstaande fotoshoot op locatie in Aspen waarbij de personages Ridge, Brooke, Taylor… en Steffy betrokken zijn.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Wat is Sheila's volgende zet met Deacon (Sean Kanan), scheervideo

Als de driehoek zijn laatste hoofdstuk zou eindigen met Ridge die Brooke verliet nadat ze haar Bill had zien knuffelen, zou er geen reden zijn voor het trio om in Aspen te zijn. Misschien is het in Colorado waar de uitkomst uiteindelijk zal worden bepaald, en misschien met een beetje hulp van Steffy, die berucht is om dingen op haar manier te laten verlopen tijdens een bezoek aan het beroemde resortgebied.

Dus, wat zal er gebeuren nadat Ridge de voordeur opent om zijn vrouw in een clinch te zien met Dollar Bill die er in paniek uitziet? Misschien heeft hij een schuldig geweten over zijn gestolen momenten met Taylor (nee) of misschien is het omdat Bill Finn heeft geholpen, maar we gaan ervan uit dat de doorgaans heethoofdige ontwerper Brooke en zijn rivaal zal verdoven door zijn hoofd koel te houden. Of misschien flipt hij en koelt hij daarna gewoon af. Hoe dan ook, we wedden dat hij zijn Logan niet dumpt.

Terugkijken op Ridge Forrester’s vele, veelromantische ups en downs in de galerij hieronder.