Bold & Beautiful: Ridge, Grace, Sheila en Thomas Percelen hebben geen zin


gewaagde mashup thomas ridge steffy brooke

Krediet: Howard Wise/JPI (4)

Deze week, The Bold and the Beautiful leek vastbesloten om vooruit te ploegen met plotpunten die absoluut nergens op sloegen. Het is niet zo ongebruikelijk dat een soap een verhaallijn heeft die lijkt te zijn gebouwd op een wankele basis, maar deze specifieke serie heeft een heel kaartenhuis in een windtunnel gebouwd. Er is veel om over te praten, dus laten we een duik nemen in …

De OG Waffler

Een tijdje terug, Scott Clifton (Liam) vertelde me dat zijn alter ego speciaal was gemaakt om de nieuwe Ridge te zijn, met Hope en Steffy die in de schoenen van Brooke en Taylor stapten om de klassieke driehoek opnieuw te creëren met een nieuwe generatie. Nou, na jaren van Liam te hebben zien stuiteren tussen zijn geliefde, heeft Ridge hem blijkbaar opzij geduwd om te zeggen: “Laat me je laten zien hoe het echt moet.”

Bovenstaand: “Kind, ik twijfelde tussen vrouwen voordat je een idee in het hoofd van een schrijver was.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Ik heb de afgelopen jaren veel tijd besteed aan het uitpraten van Liam’s keuzes, maar ik begin te denken dat hij een stand-up man is vergeleken met Ridge. Toen Ridge zijn terugkeer naar Taylor’s armen rationaliseerde door te zeggen: “Dit is wat Brooke wil”, realiseerde ik me dat ik hem herhaaldelijk wilde slaan. Ik bedoel, in welk universum zou hij kunnen geloven – zelfs nadat hij de woorden uit Brooke’s mond had horen komen – dat zijn huidige vrouw zou willen hem om bij zijn ex te gaan zijn.

Ondertussen was Brooke’s beslissing om “Ridge vrij te laten” meer dan belachelijk en duidelijk een plotpunt … zoals bewezen toen een kort gesprek met Liam later het equivalent deed van zichzelf op het hoofd te slaan en te zeggen: “Ik had een V-8 kunnen hebben !” Behalve in dit geval, zei ze eigenlijk: “Ik moet opstaan ​​en vechten zoals vroeger!”

Gevaar! Plot gaten vooruit!

Ik vind het problematisch dat het grootste verhaal op het doek niet één, maar twee manieren heeft waarop het geen zin heeft. Ten eerste is er Sheila die een Ridge/Taylor-reünie aan het cheerleaden is. Over op je eigen petard gehesen worden gesproken! Ridge veracht Sheila absoluut, misschien zelfs meer dan Steffy. Zelfs als Sheila vooruitgang boekt met Taylor, zal Ridge dat geluid onmiddellijk uitschakelen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Vaderschapstest Twist: is Finn echt de broer van Vinny?

Ridge grijpt Sheila Bold and Beautiful

Bovenstaand: “Ik mag dan een sociopaat zijn, Ridge, maar u, meneer, bent een waardeloze fooier!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Dan is er Sheila die Thomas vertelt dat als de waarheid over Brooke’s drinken naar buiten komt, Ridge naar haar terug zal gaan. Waarom? Ridge en Brooke vielen niet uit elkaar vanwege haar drinken. Natuurlijk, het heeft misschien dingen in gang gezet, maar hij vergaf haar dat (en, uiteindelijk, Deacon gekust). Ridge liep uiteindelijk weg van Brooke omdat hij haar zag als iemand die altijd anderen voor hem en hun huwelijk zette. Dat heeft niets met haar drinken te maken!

Wat zeg je?

Er waren deze week een aantal echt, spectaculair adembenemende dialooglijnen. Steffy zei bijvoorbeeld herhaaldelijk dat Brooke ‘koos om te drinken’. Dat is gewoon een lelijk ding om te zeggen over een alcoholist … en het is nog erger van Steffy, die zelf last heeft gehad van problemen met middelenmisbruik. (Natuurlijk, haar verslaving en herstel speelden zich af in ongeveer 12 minuten, maar toch.)

Vetgedrukte screenshot van Steffy Switchblade

Boven: Steffy is misschien haar dagen vergeten dat ze zweet droeg en met een mes zwaaide, maar wij niet. (Als we eerlijk zijn, werken we aan die look sinds COVID toesloeg.)

Krediet: Howard Wise/JPI

Dan was er nog dit juweeltje: “Je zei het zelf, papa”, jubelde Steffy. “Je hebt vrede en stabiliteit nodig in je leven met een vrouw die je kunt vertrouwen, en dat is Brooke niet.” Eh, nee, Steffy, Ridge heeft dat nooit gezegd. Jij en je broer hebben die mantra vaak gezongen, en het lijkt erop dat je hem nu letterlijk de woorden in de mond probeert te leggen.

Brooke kwam ook in een belachelijke lijn. ‘Er is niemand beter dan Ridge,’ snikte ze, waardoor ik dacht dat ons meisje meer buiten zou moeten komen.

Lees ook:  Wie speelde Bold & Beautiful's Clarke Garrison? Waar is hij?

Dan was er Thomas. Toen Hope zei dat ze met Ridge wilde praten over de zich ontvouwende situatie, stelde Tommy Boy voor – met een volledig recht gezicht – dat ze “onze ouders dit alleen moesten laten regelen”. Blijkbaar is hij al vergeten dat hij slechts twee weken geleden Brooke letterlijk blokkeerde om Ridge te zien – en de telefoon van zijn vader stal – om te voorkomen dat de volwassenen dingen zouden uitzoeken op een gelijk speelveld.

Genade onder vuur

Over dingen gesproken die absoluut nergens op slaan, wat moeten we denken van de Carter/Parijs-verhaallijn? Zoals adjunct-hoofdredacteur Charlie Mason (betekent dat mij tot sheriff-redacteur?) opmerkte, maakt Carters beslissing om toe te geven aan de eisen van Grace hem de heetste man die we nooit zouden willen daten.

Carter begroet Parijs B&B

Bovenstaand: Hé, we zeiden dat we niet met hem uit wilden gaan. Dat betekent niet dat we willen dat hij een shirt aantrekt!

Krediet: CBS-screenshot

Maar waarom schrijven ze Paris alsof ze geen controle heeft over haar eigen lot? Ze stond ongeveer drie seconden op tegen haar moeder, om vervolgens Carter in wezen te laten zeggen dat Grace gelijk had en dat ze moest wegwaggelen en hopen dat Zende de vraag stelt. Misschien, heel misschien, zou dit allemaal logisch zijn als Grace en Paris elkaar niet hadden in de trant van Tawny en Amber. Maar Grace is een dokter en Paris heeft een internationale stichting!

Grace blijft dreigen de familie Forrester te vertellen wat Carter heeft gedaan. Maar wat precies, heeft hij gedaan? Paris en Zende kwamen overeen om andere mensen te zien. Natuurlijk, misschien zou het geweldig zijn geweest als ze ergens buiten de muren van Forrester Creations had gezocht naar een nieuwe man, maar Zende gaat uit met een van de modellen van het bedrijf… wat eerlijk gezegd een veel groter probleem lijkt. Bij het eerste teken dat er iets mis ging, kon Sequoia de HR-afdeling bellen en allerlei chaos veroorzaken.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Darin Brooks en Kelly Kruger doen een huwelijksquiz

Willekeurige gedachten

B&B bold ridge taylor slaapkamer

Boven: ‘Dit is niet zoals Brooke die Deacon kust. Ze was dronken, wij zijn nuchter. Wacht, maakt dat ons erger? Laat maar zitten.”

Krediet: Howard Wise/JPI

• Wat je ook vindt van de instareunion van Ridge en Taylor, het is moeilijk te ontkennen dat de acteurs Thorsten Kaye en Krista Allen een geweldige chemie hebben. Ik hou misschien echt niet van de manier waarop het verhaal zich heeft afgespeeld, maar verdorie als ze niet schattig zijn.

• Cherasny Elijah ging naar Twitter om een ​​vraag te stellen waar ik al weken het antwoord op wilde hebben: Waar komt Sheila’s geld vandaan? (En ja, de bovengenoemde Charlie heeft daar een theorie over… ) Ondertussen, weet je nog dat Sheila meer deed dan kakelen over soepstengels en kwinkslagen ruilen met Deacon? Ik zou zeggen dat die twee en hun quote-waardige dialoog tegenwoordig misschien wel mijn favoriete onderdeel van de show zijn.

• Waarom zou Thomas Sheila waarschuwen dat hij erover dacht de bonen te morsen? Hij weet dat deze vrouw zijn moeder heeft ‘vermoord’ en een heleboel andere vreselijke dingen heeft gedaan. Waarom zou hij denken dat ze geen creatieve manier zou vinden om hem uit de weg te ruimen in plaats van Ridge’s zoon toe te staan ​​haar complot te laten zinken?

Dat is mijn kijk op de acties van deze week. Nu, terwijl we ons voorbereiden op het grote 35-jarig jubileum van de show volgende week, laten we horen wat je denkt. Blader dan met ons mee door een leuk fotoalbum met looks van toen en nu bij de cast van wijlen, veel beklaagde Een leven om te leven… inclusief een paar gezichten die heel bekend zullen zijn Vet en mooi kijkers!