Bold & Beautiful: Ridge herenigd met Brooke wanneer Sheila wordt ontmaskerd?


De waarheid zal hem niet vrijlaten, het zal hem voor een enorm dilemma plaatsen.

Wanneer de pasvorm deze maand de shan raakt, en The Bold and the Beautiful onthult niet alleen dat Sheila haar eigen zoon in het graf heeft gelegd en hetzelfde probeerde te doen met Steffy maar Brooke’s niet-alcoholische bubbels verving door de echte deal, zal Ridge zichzelf een zeer bekende vraag stellen: is zij zijn lot… of is het Taylor?

Nadat Brooke per ongeluk dronken was geworden en Deacon kuste op oudejaarsavond, interpreteerde Ridge haar interesse om te voorkomen dat hij het gezicht van zijn rivaal zou veranderen door Hope’s vader boven hem te “verkiezen”, en hun huwelijk ontbond in recordtijd, zelfs voor hen. Dan, voordat je zou kunnen zeggen: “Waar gaan we heen vanaf hier?” Ridge was weer aangetrokken tot Taylor.

“Je kent de oefening – ik ben al vijf minuten vrijgezel.”

Nu staat hij op het punt te landen in de augurk van alle augurken. Wanneer Sheila’s machinaties worden onthuld, zal Ridge “zijn standpunt over Brooke echt verzachten en echt meer verscheurd zijn dan ooit tussen [her and Taylor,] deze twee geweldige dames en moeders van zijn kinderen”, vertelt uitvoerend producent/hoofdschrijver Bradley Bell Soap Opera Digest.

In theorie zou Taylor in eerste instantie het voordeel moeten hebben. Ridge heeft de pijn van het scheiden van Brooke al doorstaan. Zou hij dat echt voor niets hebben willen doorstaan? En kon hij, nadat hij Brooke zo snel omver had gegooid, op “ongedaan maken” drukken en teruggaan naar hoe de dingen waren?

Aan de andere kant, Ridge heeft belandde uiteindelijk altijd weer in Brooke’s armen. En wij deed kwam niet zo lang geleden met een lijst met redenen waarom Taylor het misschien voor eens en altijd in haar hoofd zou moeten krijgen dat hij gewoon niet zo in haar is.

Je kunt ze allemaal bekijken in de onderstaande fotogalerij, een aftelling van de manieren Ridge heeft ons laten zien dat hij Taylor’s Mr. Wrong is.