Bold & Beautiful: Ridge kiest Taylor in Douglas Custody Fight


Het is geen kwestie van Brooke of Taylor, het is een kwestie van welke van zijn families hij op de eerste plaats zet.

Hoe voelt dat zitje, hè, Ridge? Een beetje heet? Ja, dat dachten we. En het wordt alleen maar heter voor de Vet en mooi naaister als Brooke en Taylor (en Hope en Thomas) ten strijde trekken over de woonsituatie van Douglas.

Geschiedenis kan niet Herhaal deze keer

Traditioneel, wanneer Ridge voor een moeilijke keuze staat, gaat hij door en maakt het … terwijl hij al die tijd weet dat hij altijd kan ongedaan maken het. Hij doet dit al jaren (en ook jaren) met zijn vrouwen. ‘Ik wil jou, Taylor’, zegt hij op een vrijdag met een oprechtheid die je ertoe brengt hem te geloven. Dan zal hij de maandag erna verklaren alsof het net bij hem opkwam: “Bij nader inzien wil ik jou, Brooke.”

Ridge zal dat echter niet kunnen als het Douglas betreft. Als hij flip-flops zoals hij in het verleden heeft gedaan, zal een kleine jongen eindigen met onzeker of zijn thuisbasis bij mama of papa is – als hij zelfs maar heeft een thuisbasis. Bovendien dringen vooral Taylor en Steffy erop aan om Ridge te beslissen, zowel over welk gezin hij echt als het zijne beschouwt als over welk bed Douglas zou moeten zijn.

Eerlijk gezegd, het is een slimme tactiek.

Meer: Is Hope Thomas weer schurkachtig aan het worden?

Matthew Atkinson, Django Ferri"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television City Los Angeles, ca. 08/04/22 © Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661

“Kom op, Ridge, wie kan nee zeggen tegen deze gezichten?”

Krediet: Howard Wise/JPI

‘Kies mij niet, kies ons’

Ondanks het aantal keren dat Ridge Taylor’s hart heeft verbrijzeld, wil de wereldberoemde psychiater, een veelvraat voor straf die ze is, nog steeds haar ex-man. En hoewel Steffy en Thomas veel te oud zijn om te kunnen schelen of mama en papa samen zijn, hebben ze een reünie tussen hen bepleit alsof dit de enige manier is om te voorkomen dat we twee keer per jaar Kerstmis moeten vieren.

Nu staan ​​de meesten van hen klaar om hun dierbaarste wens in vervulling te laten gaan – let wel, niet omdat Ridge eigenlijk Taylor verkiest boven Brooke. (Moeten we je herinneren aan de vele keren dat hij harteloos heeft bewezen dat dat niet het geval is? We hebben zelfs foto’s hier om je geheugen op te frissen.)

Nee, Taylor, Steffy en Thomas staan ​​aan de vooravond van een overname omdat de situatie in Douglas vereist dat Ridge geen vrouw kiest, maar een heel gezin. En aangezien hij twee kinderen en drie kleinkinderen heeft met Taylor, en slechts één (buiten het scherm) zoon met Brooke, is zijn keuze een goed idee. Hij moet de kant van Team Taylor kiezen in plaats van Brooke, wiens dochter Hope met bagage komt in de vorm van Deacon.

Meer: Don Diamont stopt de ‘fun’ in zijn ‘funk’

Brooke weigert B&B toe te staan

Brooke, een voorbeeld van haar gezichtsuitdrukking wanneer Ridge Taylor kiest.

Krediet: CBS-screenshot

De hitte is aan

Op 24 augustus, The Bold and the Beautiful geeft een glimp van wat komen gaat als Ridge aan tafel gaat zitten met de familie van hem en Taylor. Een dag later ventileert Brooke haar hoop dat ze gewoon kan… vertellen dat haar rivaal Douglas bewapent in haar campagne om Ridge te stropen. Of Taylor dit subliminaal doet, Brooke heeft waarschijnlijk een punt. Ben je het ermee eens dat een “Tridge”-reünie op dit moment onvermijdelijk is? Op weg naar de reacties…

Review Ridge’s tumultueuze levensverhaal in onze gloednieuwe fotogalerij.