Bold & Beautiful: Ridge onderbreekt Carter en Quinn na seks


Bij Forrester Creations verwondert Ridge zich over het nieuws dat Paris is ingetrokken bij Steffy, die uitlegt dat de jonge vrouw en Hayes besties zijn geworden. Hij mijmert dat Paris niet op zoek zou zijn naar een plek als Quinn en Carter niet hadden gedaan wat ze deden.

Meer: Soap spin-off op Peacock

Bij Carter zegt hij tegen Quinn dat hij geen afscheid kan nemen. Ze ademt: “Ik kan het ook niet.” Hij kan zich niet voorstellen haar niet meer vast te houden of in haar ogen te kijken. Quinn zucht dat het ingewikkeld is. Carter trekt haar in een kus. Ze omhelzen elkaar en Quinn gutst dat hun harten tegelijk kloppen – ze heeft dit nog nooit eerder gevoeld. “Ik wil nooit dat dit stopt.” Ze kussen weer. Carter is het ermee eens: “Nooit.” Quinn en Carter beginnen zich uit te kleden en gaan naar de bank waar het hartstochtelijker wordt.
quinn kijkt in de ogen van Carter bb

Meer: Jacqueline Wood deelt een geheim voor succes

Paris ziet Zende zich omkleden in het ontwerpbureau en vertelt hem dat ze naar Steffy’s klifhuis is verhuisd. Hij trekt een gezicht en waarschuwt dat ze niet veel privacy zal hebben. Paris is het alleen zijn moe en houdt van activiteit. Zende vraagt ​​zich af of het misschien ongemakkelijk is om bij de baas te wonen. Paris vertelt dat Steffy en Finn allebei behoorlijk ontspannen lijken – ze kijkt ernaar uit om Finn beter te leren kennen. Paris verbaast zich over alles wat Steffy goochelt en gutst over Finn. Ze vindt het geweldige mensen. Zende denkt dat ze hetzelfde over haar moeten denken, anders hadden ze haar niet gevraagd om bij haar in te trekken. Hij denkt dat Steffy zich in een donkere ruimte bevond toen ze Finn ontmoette. Paris denkt dat hij een echte vangst was.
zende hoort dat parijs is ingetrokken bij steffy bb

Meer: Finn van B&B heeft een geheim

Op het hoofdkantoor vindt Ridge het fijn dat Steffy Paris een onderkomen heeft gegeven. Ze mijmert over Zoe’s situatie en zegt dat ze niet weet wat ze zou doen als ze erachter zou komen dat de man van wie ze hield een affaire had met de vrouw van de baas. Het gesprek gaat over naar Carter en Quinn. Steffy kan niet uitstaan ​​wat ze heeft gedaan. Ridge denkt dat ze eindelijk voorgoed uit hun leven is verdwenen. Flo komt binnen met juridische papieren, op zoek naar Carter. Ridge merkt op dat hij daar eerder was, maar hij weet niet waar hij nu is. Nadat Flo weg is, besluit Ridge dat hij Erics scheidingspapieren niet zal bekijken, maar hij vertelt Steffy dat hij er zeker van wil zijn dat Carter er bovenop blijft zitten. Hij is zuur dat de advocaat er niet is om het af te handelen, dus stelt Steffy voor hem te bellen.
Ridge en Steffy praten over Quinn, Eric en Carter bb

Meer: Zet B&B een rivaliteit tussen Brooke en Steffy op?

Op het hok, na de seks, herinnert Quinn Carter eraan dat als iemand erachter zou komen dat hij bij haar was, hij alles zou kunnen verliezen – er zijn een miljoen redenen waarom dit een vreselijk idee is, maar ze kan niet bij hem wegblijven. Carter reageert met een dringende kus. Zijn telefoon begint te rinkelen – het is Ridge. Carter kijkt Quinn aan als Ridge hem vertelt dat de scheidingspapieren zijn binnengekomen en afgehandeld moeten worden. Quinn trekt een grimas als Ridge tegen Carter klaagt dat Quinn zijn vaders hart brak. Carter zegt dat hij er vandaag niet meer zal zijn.

Op kantoor vraagt ​​Steffy zich af of Eric’s scheiding wordt afgehandeld door de man die zijn huwelijk heeft verbroken. Ridge gelooft niet dat Carter het weer zal verpesten.

Meer: Parijs zou de ergste nachtmerrie van Steffy kunnen worden

Bij Carter klaagt Quinn dat hij Eric pijn heeft gedaan. Carter herinnert haar eraan hoe hij zich van haar afwendde. Quinn weet dat ze het verprutst heeft en vraagt ​​zich af of hij een andere vrouw heeft gevonden – als dat zo is, zou haar hart breken. Ze weet dat het huwelijk voorbij is en dat ze verder moeten. Quinn zou willen dat ze haar leven met Carter kon plannen. Hij stelt dat ze kon; hij kan ergens anders een baan krijgen. Quinn kon niet met zichzelf leven, maar voor nu wil ze in zijn armen gewikkeld blijven.
Quinn en Carter praten over Eric die een andere vrouw heeft bb

Volgende The Bold and the Beautiful: Zende en Parijs beslissen over de status van hun relatie.

Terugkijken op De meest losgeslagen karakters van Bold & Beautiful in de fotogalerij hieronder! Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.