Bold & Beautiful: Ridge stelt Taylor ten huwelijk, Douglas confronteert Thomas


Ridge en Taylor bespreken het feit dat Brooke de annuleringspapieren heeft ondertekend. Taylor gaat in de krimpmodus en vraagt ​​hoe Ridge zich voelt, vooral omdat hij dit deed zonder het haar te vertellen, zodat ze hem kon steunen. (Om eerlijk te zijn, Taylor, hij heeft Brooke ook niet verteld waarom hij dit deed, wat een groter probleem lijkt!) Ridge zegt dat hij zijn gevoelens nooit voor Taylor zal verbergen, en geeft toe dat wat hij nu voelt, verdriet is. “Het zijn vele jaren geleden.” Ridge zegt dat hij dacht dat hij had geleerd hoe hij moest trouwen, hoe hij van iemand moest houden en hem moest respecteren. (Sidenote: mensen die elkaar respecteren, beëindigen een huwelijk niet zonder de moeite te nemen om uit te leggen waarom, kerel!) Taylor vraagt ​​of hij zich schuldig voelt, maar Ridge zegt dat hij zich niet schuldig kan voelen over het kiezen van geluk boven iemand die tegen hem heeft gelogen. Hij stelt voor dat ze van onderwerp veranderen, en al snel scheppen ze op over de ‘goede burgers’ die ze ter wereld hebben gebracht, waarmee hij Steffy en Thomas bedoelt.

Ridge en Taylor praten over Brooke bb

“Er was altijd magie in ons huwelijk, nietwaar?” hij vraagt. Ridge vertrekt dan en zegt tegen Taylor dat hij iets moet doen, maar dat ze bij haar telefoon moet blijven.

Douglas houdt vol dat zijn stemveranderende app leuk is om mee te spelen, maar Thomas staat erop dat zijn zoon ermee stopt. “Iedereen lacht erom”, benadrukt Douglas. “Niemand wordt boos!” Hoewel Thomas zijn eigen motief heeft, maakt hij eigenlijk een goed ouderschapspunt als hij zegt dat Douglas respectloos is door met de app te blijven spelen nadat hem is verteld dat niet te doen. Pruilend zoals alleen een schattig kind dat kan, stemt Douglas ermee in om te stoppen. Thomas beveelt de jongen om naar boven te gaan en de app te verwijderen (hoewel het voor Thomas waarschijnlijk slimmer zou zijn om het zelf te doen om er zeker van te zijn dat zijn sporen zijn uitgewist). We flashback (opnieuw) naar Thomas die CPS belt en doet alsof hij Brooke is.

brooke en donna praten thomas bb

Donna is geschokt als ze hoort dat haar zus toegaf en de papieren ondertekende, vooral omdat Ridge duidelijk nog steeds van zijn vrouw houdt… of in ieder geval van de vrouw die zijn vrouw was totdat de nietigverklaring hun huwelijk uitwiste. Brooke vertelt Donna dat Ridge een beetje liet doorschemeren dat Thomas iets te maken had met zijn beslissing om het huwelijk te beëindigen. “Hij doet alsof ik iets heb gedaan, en ik weet niet eens wat het is”, klaagt Brooke. Donna vertelt haar zus vervolgens over wat er eerder tussen Douglas en Thomas is gebeurd met betrekking tot de stemveranderende app. Op het moment dat Donna zegt dat Douglas ‘erg boos was op Douglas’, worden Brooke’s ogen wijd opengesperd, alsof Donna mespoort ter sprake had gebracht.

Donna maakt duidelijk dat Douglas geen gevaar liep, Thomas was alleen een beetje gespannen. Voordat Donna haar zus over de app kan vertellen, wordt er op de deur geklopt en laat Thomas zichzelf binnen… wat eerlijk gezegd raar lijkt gezien het feit dat hij en Brooke niet bepaald maatjes zijn. Zou hij echt gewoon haar huis binnen moeten walsen? Hoe dan ook, hij is verrast om te zien dat Donna er is. Hij vraagt ​​om alleen met Brooke te praten, dus gaat Donna naar kantoor.

Brooke en Thomas praten in herenhuis bb

Brooke vraagt ​​of Thomas er is om te glunderen. “Ik wil niet glunderen of je gezicht erin wrijven”, zegt hij … voordat hij precies dat doet door te zeggen hoe leuk het is om “de goeden te zien winnen”. Brooke zegt dat ze niet de slechterik is van het verhaal van zijn moeder, maar Thomas is het daar niet mee eens. Hij zegt dan dat Ridge gelukkig verder is gegaan en stelt voor dat Brooke stopt met smeken bij Ridge om bij haar terug te komen. “Het is voorbij, en het had jaren geleden al moeten gebeuren”, voegt hij eraan toe (maar nee, hij is er niet om te glunderen). Brooke twijfelt aan zijn formulering. “Had moeten gebeuren? Wat betekent dat, had moeten gebeuren?” zij vraagt.

Thomas, die niet dom is, wist zijn sporen uit door te zeggen dat hij simpelweg bedoelde dat zijn vader jaren geleden had moeten verhuizen. Brooke probeert hem te laten bekennen dat haar huwelijk is beëindigd vanwege iets dat hij heeft gedaan. Natuurlijk, zegt hij, zou ze hem de schuld geven, gezien het feit dat ze hem vanaf de eerste dag haatte. “Je was nooit aardig of steunde me helemaal niet”, zegt hij, wat haar ertoe aanzet erop te wijzen dat zij degene was die hem opvoedde tijdens de afwezigheid van zijn moeder. “Het was de afgelopen jaren moeilijk om je te steunen vanwege een aantal dingen die je hebt gedaan!” Thomas zegt dat hij haar vertrouwen of steun niet nodig heeft, hij heeft het alleen nodig van zijn ouders en zijn zoon en Hope. Ze waarschuwt hem om Douglas nooit meer in gevaar te brengen.

In zijn kamer staat Douglas op het punt de app te verwijderen als hij in plaats daarvan de mogelijkheid ontdekt om verwijderde bestanden te herstellen. ‘Laten we eens kijken wat we hebben,’ zegt hij terwijl hij opgewonden op knoppen drukt. En ja hoor, hij vindt de twee dossiers die bewijzen dat zijn vader degene was die CPS belde. ‘Papa heeft zelf de politie gebeld?’

Douglas luistert naar spraakapp bb

Ridge sms’t Taylor en roept haar naar de showroom. Als ze arriveert, vertelt hij haar dat het hem lijkt dat ze ‘de kans hebben om verder te gaan waar ze gebleven waren. Met een druk op de knop gaat er een spotje branden dat schijnt op een prachtige trouwjurk.

Taylor's trouwjurk bb

Wanneer Taylor zich omdraait, vindt ze Ridge op één knie, terwijl ze een ring vasthoudt. Hij hoeft de vraag niet eens te beantwoorden, ze zegt gewoon “ja” en springt in zijn armen.

Taylor accepteert het voorstel van Ridge bb

Op de laatste momenten lopen de tranen over Brooke’s wangen terwijl Ridge en Taylor kilometers ver weg genieten van hun geluk. En op het landgoed van Forrester gaat Thomas naar de kamer van zijn zoon. Douglas vertelt zijn vader dat hij de bestanden heeft hersteld. Thomas zei dat hij de opnames hoorde van oma Brooke die CPS belde. Thomas probeert dekking te zoeken en zegt dat de situatie triest was en dat de opnames per ongeluk op zijn telefoon terecht zijn gekomen. “Ik denk dat het met opzet was”, werpt het kind tegen. “Ik denk dat het ook met opzet is gewist.” Douglas zegt dat hij geen dummy is.

Thomas warmt Douglas op verwijder app bb

“Ik heb het gehoord. Ik hoorde je. Je belde met haar stem. Je deed het zodat opa boos zou worden en in plaats daarvan bij oma Taylor zou zijn. Geef het toe!” Thomas probeert het weg te lachen, maar geeft dan zijn zonde toe en zegt dat hij het deed, want anders zou Brooke het doen. ‘Ze wil ons niet samen,’ rationaliseert hij. ‘Ze wil niet dat we in hetzelfde huis wonen, en dat vind ik niet oké. Ik ga dat niet toestaan. En je weet niet hoeveel gelukkiger je grootvader is met oma Taylor.’

‘Nee,’ antwoordt Douglas, ‘maar ik weet wanneer er iets mis is… wat je deed was verkeerd, pa! Het doet me denken aan toen we erachter kwamen dat baby Beth nog leefde, en we het voor iedereen verborgen hielden…’ Thomas houdt vol dat het niet hetzelfde is, en voegt eraan toe: ‘en het zal ook niet hetzelfde eindigen!’

Meer: Waarom doet B&B zo vreselijk tegen Taylor, Steffy en Thomas?

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke krijgt slecht nieuws en erger nog, ze hoort het niet eens van de persoon die het haar zou moeten vertellen!

We willen van dit moment gebruik maken om Taylor aan alle redenen te herinneren ze zou “nee” tegen Ridge moeten zeggen… en we hebben zelfs een fotogalerij samengesteld om haar geheugen op te frissen!

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount plus.