Bold & Beautiful: Ridge vertelt hoop om te verhuizen vanwege Deacon


In de hut krijgt Hope bezoek van Ridge die verklaart dat Deacon daar niet welkom is. Niet in hun huizen, en niet in hun leven. Ze maken ruzie wanneer Ridge Deacon een oplichter noemt en Hope volhoudt dat hij hervormd is. Ridge is gefrustreerd dat noch zij, noch Brooke naar hem zullen luisteren. “Je moet het juiste doen!” dringt hij aan. Hope vraagt ​​hem niet met haar te vechten omdat ze haar vader in de buurt wil hebben. Ridge zal haar daar niet over bevechten, maar hij wil haar niet in de buurt van zijn vrouw of zijn huis hebben. Deacon daar hebben is voor niemand veilig. “Als je bij hem wilt zijn, zijn er genoeg andere plekken om te wonen.” Hope verduidelijkt: “Dus je vraagt ​​me om weg te gaan van het eigendom van mijn moeder.” Ridge kan niet in de buurt van Deacon zijn, hij veracht hem. Er zijn dingen waar hij niet omheen kan kijken. Het enige wat hij ziet is Brooke’s grootste verraad en waartoe hij in staat is. Ridge houdt vol dat dit over zijn huwelijk en haar huwelijk gaat. Als ze in de buurt van Deacon wil zijn, kan ze dat in haar eigen huis doen. “Niet van mij.”
Ridge, Hope Cabin B&B

Meer: Is Eric’s ideale vrouw op Y&R?

In Brooke’s woonkamer herinnert Deacon Brooke eraan: “We waren goed.” Brooke zegt dat het verraad was. Deacon wijst erop dat ze niet konden vechten tegen de aantrekkingskracht en ondanks het verdriet en de pijn, maakten ze Hope. Hij verwondert zich over hoe ze is geworden en zegt: “Papa is trots.” Brooke glimlacht, “Dat is schattig.” Ze legt uit dat ze haar man wil steunen, maar ze wil ook Hope steunen, die Deacon in haar leven wil. ‘Dus in dat geval…’ Deacon kan haar niet vertellen hoeveel dit voor hem betekent. Brooke maakt duidelijk dat ze haar dochter steunt, niet hem. Diaken begrijpt het. Ze denkt dat Ridge de realiteit moet accepteren; hij is de vader van Hope, dus als zij een relatie met hem wil, zullen ze er ook een met hem moeten hebben. ‘Dat betekent dat je hier welkom bent, diaken.’ Deacon bloost van plezier.
Deacon, Brooke woonkamer B&B

Brooke waarschuwt hem het niet te verknoeien en herinnert hem eraan om met Sheila om te gaan. Ze hoopt dat hij geen verborgen agenda’s heeft. Deacon heeft er een – hij wil haar gewoon gelukkig zien en vindt het niet leuk hoe Ridge haar door de jaren heen heeft behandeld … al dat heen en weer met Taylor. Brooke vertelt hem dat dit oude geschiedenis is, hij hoeft zich geen zorgen om haar te maken. Deacon vraagt ​​zich af wanneer Ridge terug zal zijn. Brooke wil een confrontatie graag vermijden. Deacon denkt dat hij uiteindelijk zal moeten toegeven dat hij niet meer de stoute jongen is die hij was. Brooke gaapt, “Slechte jongen? Dat is een manier om het te zeggen.” Deacon herinnert zich dat ze de stoute jongen leuk vond. Hij wil dat ze toegeeft dat hij de beste seks van haar leven was. Brooke denkt dat het tijd is voor hem om te gaan. Deacon flitst naar al hun hete seksscènes terwijl Brooke vraagt ​​of hij luistert. Deacon zal haar niet teleurstellen. Brooke antwoordt: “Laat Hope niet in de steek.” Eenmaal alleen lijkt Brooke geschokt.

Meer: Fotogalerij: Logan-familiegids

Bij Forrester Creations flirt een model met Thomas terwijl hij haar jurk aanpast. Steffy is blij dat haar man geen beroemde ontwerper is. Thomas grapt dat de verpleegsters van hem houden. Steffy maakt zich maar zorgen om één vrouw als het om Finn gaat. Thomas vraagt ​​hoe het met hem gaat, en Steffy legt uit dat hij pijn heeft en van streek is… vooral voor zijn moeder – en ze heeft het niet over Sheila. Ze bespreken hoe berekenend de duivelin is en Steffy legt uit dat Finn weet dat hij haar nooit kan vertrouwen.
Thomas, Steffy kantoor B&B

Meer: Betty White’s B&B-jubileum

In het ziekenhuis vertelt Sheila dat Finn er net achter kwam dat Jack, de man die hem heeft opgevoed, eigenlijk zijn biologische vader is. Finn zegt haar dat ze daar niet moet zijn. Sheila probeert Steffy’s grenzen te respecteren, maar ze moest op de een of andere manier contact met hem opnemen… ze maakte zich zorgen. Finn zegt haar dat niet te doen, maar hoe kan ze dat niet? “Je bent mijn zoon.” Finn vindt dat ze het hem had moeten vertellen. Sheila wilde wel, maar denkt dat ze het doelwit van beschuldigingen zou zijn geweest, wat de zaken nog erger zou hebben gemaakt voor Finn. “Je moest dit echt van je vader horen.” Finn begrijpt het en bedankt haar dat ze tot hem doordringt. Sheila moedigt hem aan om contact te zoeken, maar hij zegt haar dat dat niet kan gebeuren… dat kan niet gebeuren. Sheila vraagt ​​zich af of hij heeft gehoord dat Hope Deacon weer in haar leven heeft toegelaten. Finn voelt dat het een andere situatie is. Ze zou graag die kans bij hem willen hebben. Sheila mijmert dat zelfs Brooke zich weer openstelt voor Deacon.
Finn fronst Sheila B&B

Meer: Kimberlin Brown praat over cross-over

In de hut vertelt Ridge aan Hope dat ze volwassen is en hij ook. Als hij haar haar niet laat beschermen, zal hij zichzelf en zijn vrouw beschermen. Ze kan haar leven met Deacon delen zoals ze wil, maar dat kan ze hier niet. Hope vraagt ​​zich af of hij dit met Brooke heeft besproken. Ridge zal er met haar over praten, hij dacht dat hij het haar eerst zou vertellen. Deacon komt naar buiten en luistert terwijl Hope zich verbaast over Ridge die wil dat ze weggaat, en Ridge tekeer gaat over het beschermen van zijn huis en zijn huwelijk. Hij is al eerder tussen hen gekomen en hij zal met hand en tand vechten. Als ze bij hem in de buurt wil zijn, moet ze weggaan. Hoop begint, ‘Ridge. Wat vraag je…’ Ridge houdt haar tegen. ‘Ik vraag het niet, ik vertel het. Als je bij je vader wilt zijn, zal het niet hier zijn. Pak je kinderen, grijp je man, pak je spullen en ga verder.”

Volgende The Bold and the Beautiful: Deacon deelt zijn visie voor de toekomst met een ongelovige Sheila.

Kijk met ons mee terug op de overdag debuten van een aantal razend populaire sterren die je zeker zult herkennen… zelfs als je je hun eerste uitstapjes in het genre niet herinnert, in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.