Bold & Beautiful Samenvatting: Bill onthult hoe hij Sheila binnenhaalde


In de FBI-eenheid rookt Bill dat hij er zo klaar voor is om Sheila Carter voor het leven achter de tralies te zetten. Ze zien haar op camera ijsberen door de woonkamer en praten aan de telefoon. Ridge slaat zijn arm over Bills schouder en zegt hem dat hij nog even moet volhouden. Bill gaat tekeer dat dit al maanden aan de gang is… met dat gemene wezen dat in zijn bed slaapt. Ridge herinnert Bill eraan dat dit zijn idee was. Hij vat samen dat ze aan het einde ervan zal worden opgeborgen en dat ze allemaal veilig zullen zijn. Ze zetten het afluisterapparaat aan om te horen wat ze zegt.

In de woonkamer van Bill sist Sheila in de telefoon: “Deacon, Bill kan ons nooit doorhebben.”
Sheila B&B

In de FBI-eenheid mompelt Bill: “We hebben je goed door.” Ridge denkt dat Sheila het begint te verliezen en binnenkort hebben ze haar precies waar ze haar willen hebben.

Meer: Opinie: Twist laat ons achter met één grote vraag

In de woonkamer van Bill zegt Sheila tegen Deacon dat ze op veilig moeten spelen en geen fouten moeten maken.
Sheila B&B

Bij Il Giardino ziet Deacon Hope binnenkomen en vertelt Sheila abrupt dat hij moet gaan voordat hij ophangt. Hope vraagt ​​of het goed met hem gaat.

In de woonkamer ijsbeert Sheila en trekt een gestrest gezicht.

In de FBI-eenheid vertelt Bill aan Ridge dat hij wat zaadjes in Sheila’s hersenen heeft geplant om haar te laten kronkelen. Ridge hoopt dat hij een manier kan vinden om haar genoeg te laten kronkelen om wat informatie op te geven. Bill gromt dat ze op het punt stond alles op te biechten totdat de lichten flikkerden. De FBI-agent zegt dat het een technisch probleem was met de afluisterapparatuur en dat dit niet meer zal gebeuren. Bill roept: “Het kan maar beter niet nog een keer gebeuren!” Ridge verzekert Bill dat ze hem vertrouwt – hij kan haar weer naar die plek brengen. Hij dacht niet dat Bill het in zich had om iemand van hem te laten houden, maar hij deed het – de tranen stroomden over zijn wangen en het hele werk. Bill snauwt: “Bewaar het, Samurai Sam.” Ridge spoort Bill aan om door te gaan en haar te blijven pushen. “We hebben een bekentenis nodig.” Bill dacht dat ze nu wel bezweken zou zijn. Ridge zegt dat als ze dat doet, ze haar hebben. Ze moeten haar op moord één krijgen. Bill ijsbeert: ‘Juist. Moord op een.”
Ridge Bill FBI B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Thomas vraagt ​​Steffy om zijn baan terug

Bij Il Giardino vertelt Deacon aan Hope dat hij niet zeker weet hoe hij erover denkt dat ze weer met Thomas samenwerkt. Hij voegt eraan toe dat Liam niet zeker weet of Thomas zijn deel van de afspraak zal nakomen. Hope begrijpt waarom haar man van streek is, maar ze mag van gedachten veranderen. Deacon is enthousiast over het thuiskomen van Douglas en dringt er bij haar op aan: “Zorg goed voor dat kleine gezin van je.” Hope maakt zich meer zorgen om hem en merkte dat hij gestrest leek en legde vrij snel de telefoon neer. “Wat is er echt aan de hand?” zij vraagt.

Meer: Een soap voor zijn tijd

Bij Bill thuis kijkt Sheila naar de ingelijste foto’s op de mantel en denkt na.

In de FBI-eenheid vat Bill samen hoe hij niet geloofde dat Sheila dood was en naar de FBI ging. Hij betreurt dat het een echte marteling is om die vrouw op de camera en in het echt te zien. Ridge merkt op dat het voor hem ook geen sinecure is om haar 24/7 in de gaten te houden… of Bill wat dat betreft. ‘Hoewel hij genoten heeft van Bill’s pyjamakeuze vanmorgen. Bill wil ervoor zorgen dat er geen camera’s in de slaapkamer zijn. Ridge verzekert hem dat dit niet het geval is – niemand kan dat onopgemerkt blijven. Bill blijft gefrustreerd dat Sheila geen bekentenis heeft uitgespuugd en Ridge kan zien dat dit hem echt raakt. Bill roept uit dat zijn zonen, Brooke en Katie allemaal denken dat hij gek is geworden en gevallen is voor Sheila Carter! Ridge is er zeker van dat hij een held zal zijn als alles wordt onthuld. Ze hebben alleen de bekentenis nodig en dan is iedereen veilig. Bill zegt dat hij het probeert, maar Ridge beweert dat hij niet hard genoeg zijn best doet. “Zolang ze daarbuiten is, is niemand veilig!”
Bill B&B

Lees ook:  Bold & BeautifulTaylor/Ridge-reünie is een vergissing; Gaat hij dood?

Bij Il Giardino beweert Deacon tegen Hope dat zijn stress uit het restaurant komt. Ze biedt aan om haar mouwen op te stropen en te helpen: “Ik zou zelfs de vloer kunnen dweilen.” Diaken zegt: “Bedoelt u dat mijn vloeren vuil zijn.” Hope weet dat je er pizza van kunt eten. Ze herinnert hem eraan dat dit leuk moet zijn. Deacon verzekert haar dat hij alles onder controle heeft en niets zal doen om dit leven dat hij opbouwt te ruïneren.

Meer: Nieuws, samenvattingen en spoilers… oh my!

Bij Bill thuis flitst Sheila naar hem en vertelt haar dat hij van haar houdt, en schudt dan haar hoofd en ziet er verward uit.

In de FBI-eenheid klaagt Bill dat Sheila hem achterhoudt. Ridge raadt hem aan om het een beetje op te voeren. Bill denkt dat het gemakkelijk voor hem is om te zeggen terwijl hij daar hotdogs zit te eten – hij kan zich niet eens voorstellen hoe het is om intiem te zijn met een moordzuchtige gemene vrouw als Sheila. Ridge mag Bill niet, maar hij respecteert hem omdat hij niet kan doen wat hij doet… niet met iemand die zo gevaarlijk is. Bill moppert dat hij met één oog open moet slapen. Ridge herinnert hem eraan dat zijn kinderen denken dat hij in Europa is. Bill geeft toe dat Ridge veel heeft gedaan. Ridge verzekert hem dat Sheila uiteindelijk weg zal zijn.

Meer: Bill stelt de vraag?!?

Ridge vertelt Bill dat hij dacht dat hij gek was toen hij met dit plan kwam. Bill haalt zijn schouders op dat pogingen om Sheila in het verleden achter de tralies te houden zijn mislukt. Ze moeten deze bekentenis krijgen. Hij verbaast zich erover dat hij haar voor de gek heeft gehouden door te denken dat ze echt de liefde kreeg die ze van hem wilde. “Het is echt moeilijk om deze façade vol te houden. Ik kijk nacht na nacht puur kwaad in de ogen en fluister lieve woordjes in zijn oor. Ridge vindt dat hij een prijs voor beste acteur verdient. “Je hebt het gedaan. Je hebt haar binnengehaald als een professional. Bill herinnert zich de avond dat hij haar naar het strand lokte. Hij wist dat ze hem bij Il Giardino in de gaten had gehouden en had haar genoeg signalen gestuurd om haar zover te krijgen hem naar het strand te volgen. Daar speelde hij de rol van de eenzame man met een gebroken hart en ze kocht het haak, lijn en zinklood. Bill herinnert zich hoe ze urenlang praatten en hij werkte zijn magie om haar hem te laten vertrouwen… samen met de belofte van vrijheid. “Het was riskant. Sheila had argwaan kunnen krijgen. Het was ook riskant om haar te vertellen dat Taylor me neerschoot, maar ze moest erbij betrokken zijn om het chantageplan te laten werken. Daarom ging hij naar de FBI om er zeker van te zijn dat Taylor van de haak zou zijn.

Lees ook:  Bold & Beautiful Twist: wat als Zoe de affaire Carter / Quinn geheim houdt?

Meer: Waarom Bill Steffy en Finn chanteerde

Bill huivert bij zijn familie omdat hij zo gemakkelijk gelooft dat hij voor Sheila Carter is gevallen. Hij zal echt zijn met Ridge: “Ik weet niet hoeveel ik hier nog tegen kan hebben.” Ridge weet het en hij neemt het hem niet kwalijk, maar ze zijn zo dichtbij. “Geef niet op. Niet nu.” Ze kijken naar de camera’s en zien hoe Sheila ijsberend uit een glas drinkt.
Ridge Bill bed & breakfast

Meer: Foto’s: cast van B&B viert 36-jarig jubileum

Volgende The Bold and the Beautiful: De energie in de lucht is elektrisch als Thomas en Hope samen ontwerpen, en Deacon en Sheila proberen afscheid te nemen.

Feest met je favorieten! Zie B&B-sterren die hun 36e verjaardag vieren in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.