Bold & Beautiful Samenvatting: een door schuldgevoelens geteisterde Liam wil bekennen om te hopen


Bij Forrester Creations bewonderen Hope en Steffy de publiciteitsfoto’s van Zende voor de lijn en zijn het erover eens dat hij en Zoe goed samenwerken. Ze zullen de speling moeten oppakken terwijl Thomas weg is. Hope werpt een blik op de Hope-paspop en Steffy kreunt. Hope geeft toe dat het haar een beetje stil maakt en verwondert zich over alles wat Thomas heeft meegemaakt; het moet moeilijk zijn geweest voor Steffy. De brunette bevestigt dat het was en hoopt dat ze het allemaal achter zich kunnen laten, aangezien Thomas elke dag sterker wordt.

Meer: Galerij van B & B’s 2020 plots en verhalen

Terwijl het gesprek van Steffy en Hope verdergaat, verwondert Hope zich over de rol die Steffy’s nieuwe vriendje speelde bij het redden van het leven van haar broer. Ze kan zien dat Steffy voor hem valt en blij voor haar is. “Ik kan zeggen dat hij om je geeft, net zoals Liam om mij geeft.”
Hoop wonderen B&B

Meer: Scott Clifton’s echte dubbelganger

Charlie komt het kantoor binnen en neemt de etalagepop weg. Naderhand geeft Hope aan Steffy toe dat ze zich ooit zorgen maakte over haar geschiedenis met Liam, maar het is precies dat – geschiedenis. Liam komt binnen en Hope vertelt dat ze net zei hoe blij ze is dat ze het verleden verlaten. Steffy en Liam glimlachen en knikken onhandig. Steffy zegt dat haar toekomst bij Finn ligt; het is leuk om te weten dat Hope voor hen wortelt. Hope vat samen: “Jij hebt de man van wie je houdt en ik ook.”

Lees ook:  The Bold and the Beautiful's Don Diamont Celebrates A Special Anniversary! | Soap Opera News

Nadat Hope is vertrokken, wordt Liam overmand door schuldgevoelens over het bedriegen van zijn vrouw. Het eet hem van binnenuit op en hij kan niet liegen. Steffy kijkt hem boos aan terwijl hij protesteert: “Ik moet het Hope vertellen.”

Meer: Waarom een ​​Steffy-zwangerschap beledigend zou zijn

In het ontwerpbureau probeert Carter Ridge ervan te overtuigen dat Paris Buckingham de uitdagingen van de stichting aankan en er goed bij past. Nokbalken. Carter houdt vol dat ze vuur heeft – hij gelooft dat Parijs voor hen kan waarmaken, net als Zoe. “Ze past prima.” Ridge plaagt dat ze ook Carters toekomstige schoonzus is. Hij zal haar kwalificaties bekijken en contact met hem opnemen. Hij naalden Carter over zijn roze das en is blij dat alles zo goed met hem gaat. Carter voegt eraan toe dat als hij Parijs in de stad kan houden, het zijn verloofde erg gelukkig zal houden.
Ridge overtuigde B&B

In de studio kan Paris niet begrijpen waarom Zoe naar haar snauwde en zich afvraagt ​​of ze iets specifieks heeft gedaan. Zoe leeft al een tijdje haar eigen leven en hecht veel waarde aan haar privacy. Paris vraagt ​​of ze op de een of andere manier is overgestapt. Ze begrijpt dat Zoë grenzen probeert te stellen en wil dat ze die respecteert. Zoe zucht. Ze heeft haar gewoon niet zo betrokken bij haar persoonlijke leven.

Zende komt binnen, realiseert zich al snel dat hij ergens binnen is gelopen en vraagt ​​wat er aan de hand is. Zoe verzekert hem dat het gewoon zussen zijn die zussen zijn. Zende praat over publiciteit en Paris straalt naar Zende – ze weet zeker dat hij zichzelf met de verslaggevers aankan. Zoë neemt het in zich op. Zende vraagt ​​Paris ‘mening over zijn schets. Ze vertelt hem dat het een van de mooiste jurken is die ze ooit heeft gezien. Zende is duidelijk ontroerd. Zoe denkt dat Parijs ergens moet zijn. Ze wordt weggeroepen en probeert Paris met haar mee te krijgen, maar Zende wil meer feedback.
Parijs stelt Zoe B&B in vraag

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke verdedigt Deacon terwijl Ridge met hem omgaat

Meer: Populairste soapacteurs in Hallmark-films

Carter herinnert zich haar aanzoek aan Zoe als ze in de deuropening van het ontwerpbureau verschijnt. Hij wilde haar net een sms sturen. Ze schrikt als hij zegt dat hij hoopt dat haar zus er is om te blijven.

Na even naar buiten te zijn gekomen, keert Paris terug naar het ontwerpbureau om Zende shirtloos te vinden nadat hij koffie op zichzelf heeft gemorst. Ze hebben een flirterige uitwisseling.

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke heeft een vakantieverrassing voor Ridge en Eric.

Kijk terug op Liam’s geschiedenis in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via CBS All Access.