Bold & Beautiful Samenvatting: Finn waarschuwt Liam dat hij Steffy nooit meer pijn zal doen

Bij Spencer Publications bespreken Bill en Liam hoe de deal met Summer Newman en Jabot Collective gunstig zal zijn. Bill richt het gesprek op Liam’s situatie. Liam betreurt wat hij Hope doorgeeft en Bill vraagt: ‘Hoe zit het met Steffy? Hoe zit het met wat je haar aandoet? ” Bill wijst erop dat de nieuwe baby een Spencer zal zijn, en dus een verlengstuk van hem. Liam grijnst; het kind zal zeker een prioriteit zijn, maar hij is ook gefocust op Hope’s pijn. Bill heeft het gevoel dat ze allemaal fouten hebben gemaakt; hij is de posterjongen ervoor. Hij vertelt dat hij Donna en Brooke heeft geroepen om namens hem met Katie te praten.
Bill fouten B&B

Meer: Heeft Y&R een hint gegeven over de rekening van B & B’s?

Bij Forrester Creations verzekert Finn Steffy dat hij van haar houdt, wat er ook gebeurt. Ze houdt ook van hem … zo veel. Finn zegt dat dat misschien zo is, maar er is nog een man in haar leven – hij moet weten hoe ze over Liam denkt. “Als het mogelijk was, zou u uw gezin dan met Liam herenigen?” Hoop komt binnen en mijmert: “Daar zou ik ook graag een antwoord op willen.” Steffy bevestigt dat het ingewikkeld is, maar het enige dat niet is, is hoe ze over Finn denkt. Hoop blijft stevig – dat was niet de vraag. Steffy vertelt dat Finn haar weer in liefde heeft doen geloven en dat ze er nog steeds is, ook al heeft ze een fout gemaakt. Ze wil een leven en een toekomst met Finn en wil hem op een dag een eigen kind geven. “Ik wil je. Jij en alleen jij.” Finn werpt een blik op Hope, wrijft over zijn kin en loopt dan naar buiten.

Meer: Heeft Finn een familielid in B&B?

Hope en Steffy staren elkaar aan. Steffy herhaalt dat Finn haar toekomst is, niet Liam. Hope vindt dat de situatie complex is, zelfs als Steffy haar probeert te vertellen dat ze het kunnen laten werken. Niet zo zeker, Hope zucht: “Waar gaan we heen vanaf hier?” Steffy vat alles samen voordat hij weer zijn excuses aanbiedt aan Hope. Het enige waar ze geen spijt van heeft, is dat het kind in haar groeit. Ze hebben de uitslag van de vaderschapstest gekregen en nu zullen ze ermee moeten leven.
Hoop vraag B&B

In de studio van Forrester Creation smeekt Vinny Thomas om van deze gelegenheid gebruik te maken om Hope de zijne te maken. Het is wat hij verdient. Thomas is verbaasd over Vinny’s visie, maar is het ermee eens dat Hope gelukkiger met hem zou zijn. Vinny denkt dat het feit dat Liam Steffy zwanger maakt een game-wisselaar is en dat het een enkele reis is naar Thomas om een ​​gezin te worden met Dougie en Hope.

Meer: Denise Richards begint over het feit dat ze 50 wordt

Ridge sluit zich aan bij Vinny en Thomas en vraagt ​​wat er aan de hand is. Als Vinny zegt dat Steffy in de war raakt met Liam’s kind, snauwt Thomas naar hem om zijn mond te houden. Vinny houdt vol dat het alles op zijn kop heeft gezet en dat Thomas er baat bij zou kunnen hebben – hij en Hope zouden eindelijk kunnen trainen. Ridge is boos dat Vinny deze gedachten in het hoofd van zijn zoon stopt en wijst erop dat Hope en Liam nog steeds getrouwd zijn. Vinny vraagt: “Maar voor hoelang?” Hij denkt dat Thomas beter zou zijn voor Hope en ventures: “Heb ik gelijk, meneer F, of heb ik gelijk?” Ridge geeft hem het stinkende oog.
Ridge waarschuwing B&B

Vinny vertrekt en Ridge adviseert Thomas om geen advies in te winnen van zijn vriend – Hope en Liam hebben hun huwelijk niet opgegeven. Thomas snapt het, maar voelt dat de diepte van hun toewijding meer aan de kant van Hope staat dan aan die van Liam. Ridge onderbreekt dat ze zullen moeten zien hoe alles verloopt als Thomas naar Vinny flitst en het lab noemt. Ridge herhaalt: ‘Blijf uit de buurt van Vinny. Hij doet je geen dienst! ” Eenmaal alleen, neemt Thomas in gedachten Vinny’s specifieke opmerkingen over de vaderschapstest door en lijkt gealarmeerd. Hij loopt heen en weer en hapt dan naar adem: ‘Nee. Dat meen je niet. Hij zou niet! “
Thomas realisatie

Meer: Hoe we weten dat Steffy’s vaderschapsresultaten zijn omgewisseld

Bill en Liam praten over Katie als Finn het kantoor van Spencer Publications binnenkomt. De dokter spreekt Liam alleen aan en vraagt ​​of hij weet hoeveel levens hij heeft verwoest – of is dat precies wat hij doet; verknoeien en alle anderen de prijs laten betalen? Liam haat de pijn die hij heeft veroorzaakt. Finn gaat tekeer over het verdriet en de chaos en vraagt ​​zich af of het Liam echt spijt; is er geen deel van hem dat het heerlijk vindt om Hope en Steffy voor altijd aan hem vast te houden? Als Liam echt Mr. Truth and Honesty is, waarom raken dan zoveel mensen consequent gekwetst door zijn daden? Finn blaft dat hij hem opmerkt – Steffy zal nooit meer door hem gekwetst worden!
Liam confronteerde B&B

Volgende The Bold and the Beautiful​ Thomas maakt zich zorgen over Steffy.

Bekijk de geschiedenis erachter De rivaliteit van Steffy en Hope in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via CBS All Access