Bold & Beautiful Samenvatting: Hope waarschuwt Steffy voor bemoeienis met Brooke’s huwelijk


Bij Forrester Creations gaat Steffy door over de liefde van haar vader voor haar moeder. Ze leerde dat de persoon van wie je houdt in een oogwenk kan worden weggenomen en kan niet begrijpen waarom Ridge zijn tijd verspilt aan iemand die hem constant pijn doet. ‘Heb het leven dat je verdient, vader. Heb het met mama.” Ridge voelt dat ze een goede dochter is en probeert hem en haar moeder te beschermen. Steffy houdt vol dat hij uit Brooke’s moet verhuizen, misschien naar Eric’s, en alles moet doen om een ​​toekomst met Taylor te hebben.
Steffy Ridge B&B

Thomas verrast Taylor met een shake in het klifhuis, waar ze vanuit huis werkt. Ze vraagt ​​hoe het gaat bij Eric met Douglas. Thomas vertelt enthousiast dat het geweldig is geweest. Hij heeft geluk dat Hope hen deze tijd samen heeft laten hebben. Taylor herinnert haar zoon eraan dat het niet de plek van Hope is om het toe te staan. Thomas houdt vol dat ze op een goede plek zitten en dat ze het zullen oplossen.

Meer: Krista Allen legt het ondeugende briefje van Taylor uit

In de cabine kussen Liam en Hope hun liefde. Praten gaat over hoe stil het is zonder Douglas daar. Liam vindt dat het tijd is dat ze hem naar huis brengen.

Meer: Chesapeake Shores-preview!

Hope vertelt Liam dat ze net hetzelfde met haar moeder besprak. Liam merkt op dat hij en Brooke het hierover eens zijn. Hope zal hem hetzelfde vertellen als zij Brooke vertelde; ze wil Douglas naar huis, maar wil geen voogdijstrijd beginnen. Liam vertelt dat ze haar angst om Thomas onder druk te zetten niet kan laten voorkomen dat Douglas is waar hij woont – bij hen! Hope heeft uit de eerste hand gezien hoe gelukkig Douglas is bij Eric met zijn vader. Liam haat het als het zover komt, en hij hoort zichzelf deze dingen zeggen, maar hij is bang dat Thomas weer in haar hoofd komt.
Liam Hope B&B

Hope wil niet dat ze vergeten dat Douglas degene is die heeft gevraagd om meer tijd met Thomas door te brengen. Liam is er niet van overtuigd dat het twijfelachtige gedrag van Thomas tot het verleden behoort. Toen hij hem verliet, was het met hetzelfde zinkende gevoel dat hij vroeger had. Hij profiteert van haar vrijgevigheid door Douglas letterlijk nooit mee naar huis te nemen, waardoor ze hem moet bezoeken in het Forrester-huis, waar hij nooit is uitgenodigd. Het is klassieke Thomas-manipulatie. Hope wil nu gewoon de vrede bewaren, maar ze vindt dat ze zich zorgen moeten maken om haar moeder. Ze denkt echt dat Taylor en Steffy haar huwelijk proberen te verbreken. Liam weet dat Brooke er net zo over denkt. Hij vraagt ​​zich af of Hope denkt dat ze ergens komen. Hope wijst erop dat Taylor hem kuste in Monaco en nu zijn er al die Forrester-bijeenkomsten. Ze meldt dat Taylor elke gelegenheid aangreep om gezellig met hem om te gaan toen ze daar was. “Ze zat praktisch op zijn schoot.” Ze heeft de vlammen niet aangewakkerd door iets tegen haar moeder te zeggen, maar het moet stoppen. Ze kondigt aan dat ze een gezellig praatje met Steffy gaat maken en loopt naar buiten.

Meer: Bekijk de ‘arrestatie’-foto van Don Diamont

Bij het klifhuis begint Thomas met Taylor over hoe ze met Ridge moet zijn. Steffy is er op uit dat ze bij elkaar horen. Taylor zegt: “Jammer dat hij getrouwd is met Brooke.” Ze kwam niet terug naar LA om Brooke’s man te stelen. Thomas weet dat zij niet zo’n persoon is – Brooke wel. Ze heeft het gedaan en zou het zo weer doen. Taylor herinnert Thomas eraan dat zijn vader hier iets over te zeggen heeft. Thomas weet dat ze van elkaar houden en hij voelt dat ze bij elkaar horen. “Dus kom bij elkaar. Doe het.” Thomas geeft toe dat hij en Steffy hun ouders niet meer bij elkaar hoeven te hebben, maar Taylor en Ridge zijn gelukkig en liefdevol samen. De relatie met Brooke is niet gezond voor hem. Hij komt tot leven rond Taylor en dat geldt ook voor haar. Taylor denkt dat hij gelijk heeft. Thomas voorspelt dat ze weer samen zullen eindigen. Taylor omhelst hem.
Thomas Taylor knuffel B&B

Meer: Real Housewives-drama zoals men ‘evil’ wordt genoemd

Bij Forrester weet Ridge dat Steffy hem samen met haar moeder en het gezin weer bij elkaar wil hebben. Steffy vat samen dat hij bij Brooke kan zijn, die onvoorzichtig is met zijn hart, of bij Taylor die hem nooit zou bedriegen. “Als je niet van haar houdt, zeg het dan, dan stop ik met proberen.” Ridge flapt eruit: ‘Natuurlijk hou ik van haar! Ik zal altijd van haar houden!” Steffy ziet er gerechtvaardigd uit en hoort hem dat graag zeggen. ‘Eis het leven dat je altijd al hebt gewild,’ smeekt ze. Steffy herinnert hem eraan dat hij niet jonger wordt en Taylor kan hem stabiliteit en vrede geven. Ze spoort hem aan om het kantoor te verlaten en haar moeder te vertellen dat hij van haar houdt. “Ga terug naar mama.”
Steffy smile office B&B

Meer: B&B’s aankomende locatieshoot!

Steffy werkt alleen op kantoor als Thomas binnenkomt. Ze vergelijken aantekeningen van hun gesprekken met Taylor en Ridge en hopen dat ze hun advies zullen opvolgen – het kan magisch zijn. Steffy vertelt Thomas dat hun vader de ontrouwe Brooke moet verlaten als Hope binnenkomt en de deur dichtslaat. Ze zegt dat dat genoeg bashen van haar moeder is voor één dag. “Je hebt veel lef om mijn moeder te beoordelen.” Steffy mag een mening hebben over het huwelijk van haar vader. Hope wijst erop dat Ridge van haar moeder houdt en geen enkele manier waarop ze haar neerhaalt of probeert de Logans tegen de Forresters op te zetten, zal dat veranderen. “Voor de goede orde, ik ga niet langer werkeloos toekijken en jou en Taylor toestaan ​​mijn moeders huwelijk te ondermijnen.” Thomas trekt zijn wenkbrauwen op en kijkt Steffy aan voor haar reactie.
Thomas gezicht B&B

Meer: B&B ster’s romantische huwelijksverjaardag

Ridge arriveert bij het klifhuis. Hij vertelt dat Steffy hem zojuist een oortje gaf en Taylor lacht dat Thomas net hetzelfde deed. Ze vraagt ​​waarom hij kwam. Hij wilde haar gewoon controleren. Ze mijmeren dat de kinderen ze zo graag samen willen hebben – ze kussen in Monaco en wekten hun hoop. Taylor denkt na dat ze gewoon in het moment waren gevangen, maar Ridge onderbreekt hem om te zeggen dat het meer was dan dat. Hij vindt dat hun kinderen slim zijn. Taylor knikt. “Ze weten hoeveel ik van je hou.” Ridge antwoordt: “Ik hou ook van jou, Doc.” Ze laat hem het nog een keer zeggen en zegt dat het heel goed voelt om het hem te horen zeggen. Ze vraagt ​​zich af of hij haar kwam vertellen dat hij klaar is om een ​​toekomst met haar te beginnen.
Ridge Taylor houdt van B&B

Meer: Eerste blik: B&B/Y&R cross-over

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy en Hope strijd over Taylor, Brooke en Douglas, en Bill en Brooke praten over Katie en halen herinneringen op over hun verleden.

Bijgewerkt! Overzien De rivaliteit van Hope en Steffy door de jaren heen in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.