Bold & Beautiful Samenvatting: Hope waarschuwt Thomas om haar nooit meer te kussen


In de woonkamer van Forrester vertelt Hope aan Thomas dat hij niet kan proberen haar te kussen – ze is getrouwd met Liam.

In de cabine, en steeds hectischer, laat Liam Hope een voicemail achter om hem te bellen als ze dit hoort. “Ik wil gewoon weten dat je in orde bent.”

In het kantoor van Forrester kijkt Ridge trots naar de berichtgeving en foto’s van de Hope For the Future-modeshow en flitst terug naar zijn toespraak. Brooke verschijnt en zegt dat zodra ze het gebouw binnenliep, ze wist dat hij er was. Ridge gromt, “Logan.” Brooke kon zijn aanwezigheid voelen na al die jaren zo op hem afgestemd te zijn geweest. Hij vraagt ​​wat er met zijn hand is gebeurd. Hij was iets moois aan het snijden en voor hij het wist was hij gewond. Ze is opgelucht als Ridge haar de recensies op Hope’s lijn vertelt. Ze is minder enthousiast als hij meldt dat ze het hebben over Thomas en Hope als het nieuwe Forrester-droomteam.

Meer: Taylor’s afwezigheid een gemiste kans

In de hut verzekert Liam Beth dat haar moeder snel thuis zal zijn en spoort haar aan om weer te gaan slapen. Hij zucht: ‘Kom op, Hope. Kom naar huis.”

In de woonkamer van Forrester vertelt Hope aan Thomas dat de emoties hoog oplopen. Ze herhaalt dat ze van Liam houdt en geen ruimte heeft in haar hart of haar leven voor een andere man. Thomas zucht: “Je hebt gelijk, de emoties lopen hoog op. Ik dacht gewoon dat het onze tijd was.”
Thomas Hope B&B

Op kantoor zijn Ridge en Brooke het erover eens dat Hope het beste in Thomas ziet. Ridge vindt dat er veel goede dingen zijn aan zijn zoon en beschuldigt Brooke ervan te wachten tot hij het weer verpest. Brooke is dankbaar voor zijn werk aan de lijn van Hope en zal het daarbij laten. Ze vraagt ​​naar het feest na de show bij Eric. Ridge zegt dat het geweldig was, maar niet hetzelfde zonder haar daar. Brooke schudt haar hoofd en vraagt: ‘Wat is er gebeurd? Ik begrijp nog steeds niet hoe we uit elkaar zijn beland.”
Ridge Brooke kantoor B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy's Vaderschapstest Shocker, Zoe / Carter Showdown

In de hut belt Liam Wyatt om bij Beth te komen logeren omdat Hope nog niet terug is. Hij moet daarheen. Hij bedankt zijn broer en flitst naar Hope die Thomas knuffelt tijdens de show.
Liam telefoon B&B

Bij Eric dacht Hope dat zij en Thomas op dezelfde lijn zaten en dat hij was veranderd. Thomas haagt in dat soms verandering niet zonder groeipijnen gaat. Hij heeft haar altijd verteld dat hij een eenvrouwsman is en die vrouw is zij. Ze kan niet zijn wat hij wil. Thomas werpt tegen dat dat het probleem is, dat is ze al. Hope wil hem niet laten vallen. Ze herhaalt dat ze geen koppel kunnen zijn. Thomas wil vergeten dat dit ooit is gebeurd en stelt voor dat ze het Liam of haar moeder niet vertelt – het kan Douglas negatief beïnvloeden. Het is toch niet alsof er iets is gebeurd. Hoop lacht. Ze moet wel vragen hoe dit de toekomst zal beïnvloeden. “Ik wil dat je eerlijk bent, niet alleen tegen mij, maar ook tegen jezelf.”

Meer: B&B-ster praat over Liam en Brooke hook-up

Hope denkt dat ze op een belangrijk kruispunt staan ​​en vraagt ​​Thomas of hij hun relatie kan accepteren zoals die is. Thomas zegt dat hij er tot nu toe goed mee omgaat. Hij vat samen dat iedereen ze vierde, wat onstuimig is. Hij voelde zich de laatste tijd zo met haar verbonden… maar haar proberen te kussen was een vergissing en hij wil de boel daardoor niet verpesten. Hope herhaalt dat ze getrouwd is, dus zoiets zal nooit meer gebeuren. Ze vindt dat ze het voor zichzelf moeten houden. Op dit moment gaat ze naar huis, naar haar man Liam, en ze wil dat Thomas tegen Douglas zegt dat ze hem morgenochtend zal zien. Thomas feliciteert haar nogmaals met de show en ze vertrekt.
Thomas Hope B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila houdt Finn gegijzeld, Brooke/Ridge herenigen

Op kantoor klaagt Brooke dat de acties van Ridge zo willekeurig waren – hij verliet haar gewoon en ging naar Taylor, het slaat nergens op! Ridge wil er niet meer over praten. Brooke kan zien dat hij nog steeds van haar houdt – het is in zijn ogen. Ze eist om te weten wat er is gebeurd, “Wat is er veranderd?!” Ridge verklaart dat dit zinloos is en ze draaien maar rondjes. Brooke wil dat hij naar huis komt en hij kan opendoen als hij er klaar voor is. Ridge zegt: “Ik ben nu bij Taylor.” Brooke hoort dat niet uit zijn mond komen en herinnert hem eraan dat ze zijn vrouw is. “Ik ga dit niet opgeven, dat doe ik niet. We zullen weer samen zijn.” Ridge schudt zijn hoofd.
Ridge protest Brooke B&B

In het Forrester-huis loopt Thomas heen en weer en mompelt: ‘Wat dacht ik? Alles ging zo goed.” Hij flitst om de CPS te bellen en Brooke erin te luizen. ‘Ik heb Brooke uit het leven van mijn vader gehaald. Waarom dacht ik dat vanavond de avond was voor Hope en mij?”

Meer: Exclusief! B&B-ster reflecteert op degenen die zijn ontsnapt

In de hut is Liam opgelucht als Hope binnenkomt en legt uit dat hij Wyatt belde om langs te komen. Ze vertelt hem dat haar telefoon is overleden. Liam zegt dat hij vanavond bij de show had moeten blijven; hij liet haar als echtgenoot in de steek. Hij moet zijn gevoelens over Thomas scheiden. Liam klaagt dat zijn geest in een stroomversnelling raakte naarmate het feest langer duurde. Hij trekt haar naar zich toe met opluchting dat ze eindelijk thuis is. Liam dacht dat ze misschien de hele nacht zou doorbrengen. Hope vertelt hem dat er geen reden was om te blijven toen Douglas sliep. Ze gaan over de show als een succes. Liam weet dat ze hem daar wilde hebben en hij stelde haar teleur. Hij legt uit dat hij zou blijven, maar hij zag haar en Thomas een momentje hebben, raakte een beetje in paniek en vertrok toen. Hope zegt dat hij had moeten blijven, maar ze begrijpt waarom hij dat niet deed. Liam moet er gewoon op vertrouwen dat als hij gelijk heeft over Thomas, hij zijn ware aard zal laten zien… en zij zal ze zien.
Liam omhels Hope B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Return Shakes Up Zende/Parijs/Carter Driehoek

In het Forrester-herenhuis flitst Thomas terug naar de modeshow en klaagt dat hij hoop heeft gekregen. Hij herinnert zich dat Hope waarschuwde dat ze getrouwd is, dus zoiets zal nooit meer gebeuren.

Meer: De heftigste fotoshoots van Courtney Hope

In de cabine waarschuwt Liam Hope dat hij altijd hyperbewust zal zijn van alles wat er om haar heen gebeurt. Hij wilde gewoon niet dat Thomas en zijn obsessie haar weer pijn zouden doen. Hope verzekert: “Thomas zal geen probleem zijn. Ik beloof.” Liam kust haar.

Meer: Zal Liam met Brooke naar bed?!?

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge deelt belangrijk nieuws met een opgetogen Thomas en Steffy, en Brooke is overrompeld als ze de reden voor Carter’s onverwachte bezoek hoort.

Bold & Beautiful’s Don Diamont reflecteert op Bills vrouwen in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.