Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge en Thomas Reel als kinderbescherming arriveert


In het kantoor van Taylor is Steffy geschokt om te horen dat Brooke zei dat haar broer Thomas gevaarlijk is en roept: “Wanneer zal ze het opgeven?!?” Taylor klaagt dat de aanvallen alleen maar erger en erger worden. Steffy hapt naar adem: “Kom op, vrouw.” Ze voelt dat Brooke gedijt bij conflicten en heeft altijd problemen gehad met Thomas en haar. Taylor vindt het belachelijk dat ze zegt dat Thomas een gevaar is voor zijn zoon. Steffy heeft het gevoel dat Thomas zichzelf elke dag bewijst. Brooke moet zich zorgen maken over Hope’s onvermogen om compromissen te sluiten.

Meer: Hoe ver gaat Steffy?!?

In het ontwerpbureau van Forrester vertelt Hope aan Brooke dat ze Thomas vooruitgang heeft zien maken met Douglas, dus ze moet weten wat er precies is gebeurd. ‘Heb je Thomas met een mes in de buurt van Douglas gezien?’ Op dat moment komt Liam binnen en zegt: ‘Neem me niet kwalijk? Wat is dit over Thomas en een mes?”
Hope Brooke B&B

Brooke legt uit dat het geen botermes was, maar een groot mes, en hij gebruikte het om een ​​appel mee te snijden. Liam kan niet begrijpen wat er door zijn hoofd ging als hij dit deed terwijl Douglas daar was. Brooke heeft twijfels over hoe goed aangepast en gezond Thomas werkelijk is.

Meer: Ryan Reynolds helpt B&B alum

Bij Forrester protesteert Thomas tegen zijn vader dat hij een appel aan het snijden was met een mes, zoals iedereen zou doen. Ridge denkt dat Brooke moet hebben gevoeld dat het mes te dicht bij het kind was of zoiets. ‘Ze vertrouwt je nog niet.’ Thomas antwoordt: “Natuurlijk, als ze erover dacht om de kinderbescherming te bellen.” Ridge verzekert hem dat niemand iemand belt – hij is een geweldige vader voor die kleine jongen. Thomas bedankt hem voor de geruststelling. Hij zou willen dat Brooke voor altijd uit hun leven zou blijven.
Thomas Ridge B&B

Ridge kan zien dat Brooke geen respect heeft voor Thomas als vader en het spijt hem omdat zijn zoon zo hard heeft gewerkt om hier te komen. Charlie komt binnen en zegt tegen Ridge: ‘Je vroeg of Brooke het gebouw heeft verlaten. Ze zit in het ontwerpbureau met Hope en Liam.’ Ridge herinnert Charlie eraan dat hij de deur moet sluiten als hij weggaat. Thomas haat het dat Brooke Ridge al dit verdriet bezorgt. Ridge wil vrede in het gezin. Thomas is het ermee eens dat het het beste zou zijn voor Douglas. Hij kan er niet tegen dat iemand denkt dat zijn huis onveilig is voor zijn zoon. Hij gaat naar huis en zorgt dat het zo veilig mogelijk is. Ridge geeft hem een ​​enorme knuffel. Thomas begrijpt niet waarom Brooke de zaken buiten proportie moet opblazen. Hij stelt voor dat Ridge langsgaat om met Douglas om te gaan – hij zal hem daar ontmoeten. Thomas vertelt zijn vader dat hij zonder hem niet de man zou zijn die hij is.
Thomas Ridge B&B

In het kantoor van Taylor denken Steffy en Taylor dat Brooke in de pan roert omdat het haar dochter ten goede komt. Taylor klaagt dat Thomas zo hard heeft gewerkt om zichzelf te verlossen en Brooke weigert hem krediet te geven. Het breekt haar hart voor Thomas… en ook voor Ridge. Steffy heeft het gevoel dat hoe meer Brooke Thomas veroordeelt, hoe dichter ze bij het verlies van haar vader komt.

In het ontwerpbureau vertelt Brooke aan Hope en Liam hoe Thomas naar haar staarde terwijl hij het mes vasthield. Ze is bezorgd dat hij Douglas niet mee naar huis neemt. Hope herinnert haar eraan dat ze tijd samen willen doorbrengen. Brooke houdt vol dat Thomas geen gezonde vaderfiguur is en zegt: “Denk aan alle dingen die hij heeft gedaan.” Liam mompelt: “Een beetje moeilijk te vergeten.” Brooke is van plan alles te doen wat nodig is om Douglas veilig te houden.
Brooke Liam Hope B&B

In het kantoor van Taylor klaagt Steffy dat Brooke er ver naast zit. Taylor zegt dat ze nooit van iets van haar zal houden. Steffy voegt eraan toe: “Behalve je man.” Ze denken dat Brooke een hekel heeft aan Steffy en Thomas omdat ze de eerste familie van Ridge waren. Ze vatten samen dat Thomas de hele dag werkt en dan naar huis gaat naar zijn zoon. Steffy denkt dat Brooke haar eigen graf aan het graven is – haar acties tegen Thomas zullen Ridge heel snel wegduwen.

In het Forrester herenhuis spelen Ridge en Douglas een spelletje schaak en ze praten over de tekeningen van het kind. Hij zegt dat zijn vader hem de laatste tijd heeft geholpen. Ridge vraagt ​​of hij het leuk vond om daar te zijn. Douglas zegt dat hij heeft; hij houdt heel veel van zijn vader.
Ridge Douglas B&B

Hope en Liam gaan het ontwerpbureau binnen nadat ze koffie hebben gehaald. Ze kussen en Hope kreunt dat haar moeder haar tas is vergeten, wat betekent dat ze snel terug zal zijn om het te halen. Ze vraagt ​​wat Liam vindt van wat ze zei. Liam zegt dat ze niets had kunnen zeggen, en dat hij nog steeds hetzelfde zou voelen. Het huis van Douglas is bij hen. Hope zou niets liever willen dan haar zoon in bed stoppen, maar ze wil de vooruitgang die hij met zijn vader boekt niet belemmeren. Liam vindt dat hij naar Thomas moet kunnen gaan wanneer hij wil… onder toezicht. In de tussentijd moet hij met hen mee terug naar zijn eigen huis. Hij vraagt: “Zijn we daarover nog steeds op dezelfde lijn?”

Meer: Ramp op komst in de verhaallijn van Ridge?

In Taylors kantoor heeft ze het gevoel dat Brooke haar eigen huwelijk platbrandt en dat ze haar kinderen aanvalt. Als Ridge bij hen terugkomt, kan dat niet zijn vanwege Brooke’s giftige drama, maar omdat hij echt bij hen wil zijn. Steffy denkt na over hoe zorgzaam en attent hij de afgelopen maanden is geweest. Ze vindt deze messenhandel een nieuw dieptepunt voor Brooke. Ze ziet de ogen van haar vader opengaan en zegt: “Hij wil bij je zijn, mam.”

Meer: Krista Allen plaagt B&B-gastster

In het ontwerpbureau wil Hope geen voogdijgevecht. Liam denkt dat dat ook niet goed zou zijn, maar ze kunnen Thomas’ woord niet geloven dat hij veranderd is. Hope vindt het stukje met het mes verontrustend, maar Thomas heeft over het algemeen verbetering laten zien. Liam zegt: ‘Dat heb je al eerder gezegd. En ik wil het niet allemaal nog een keer doen.” Hij denkt dat genoeg genoeg is en Douglas moet naar huis komen. Brooke komt binnen op Liam’s proclamatie en zegt dat hij gelijk heeft. De enige manier waarop ze Douglas’ veiligheid kunnen garanderen, is als hij onder de hoede van Hope is. Ze zal er alles aan doen om hem terug te brengen waar hij thuishoort.
Brooke Liam Hope B&B

Bij het Forrester herenhuis vertelt Douglas aan zijn opa hoe leuk hij het daar vindt. Er wordt op de deur geklopt en Ridge gaat open doen. Er zijn een man en een vrouw op zoek naar Thomas. Ze zijn van CPS en onderzoeken een zaak waarbij Douglas Forrester betrokken is. Op dat moment arriveert Thomas en vraagt ​​wat er aan de hand is. Ridge legt uit dat ze van de kinderbescherming zijn. ‘Ze zijn hier voor Douglas.’
Ridge CPS officier B&B

Meer: De wereld van het B&B-personage staat op zijn kop

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke vertelt over haar enge moment aan Ridgeen Ridge ontvangt onwelkome bezoekers in het Forrester herenhuis.

Herzien Brooke en Taylor’s throwdowns in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.