Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge komt binnen op Brooke die Bill knuffelt


Bij het klifhuis vraagt ​​Taylor aan Ridge of hij klaar is om Brooke te verlaten en een toekomst met haar op te bouwen. Ze wil hem niet op de plek zetten… maar ze zet hem helemaal op de plek. Ze herinnert hem eraan dat het woord ‘L’ werd gebruikt. Ridge zal niet verbergen wat hij voor haar voelt. Hij houdt van haar en zal altijd van haar blijven houden.

Meer: Krista Allen legt het ondeugende briefje van Taylor uit

Bij Forrester verontschuldigt Steffy zich niet en vertelt Hope dat, hoe toegewijd en toegewijd haar vader ook is geweest, haar moeder altijd voor een andere man valt. “Het is gewoon de waarheid.” Ze debatteren of Ridge blij kan zijn met Brooke. Thomas vertelt Hope dat het lijkt alsof hij meer vrede heeft met Taylor, ook al houdt hij van Brooke – het is duidelijk met wie hij zou moeten zijn. Steffy denkt dat hij heeft besloten terug te gaan naar haar moeder en nu met haar herenigd kan worden.
Hoop B&B

Bij Brooke is ze verrast om Bill aan haar deur te zien. Ze vraagt ​​wat er aan de hand is. Bill zegt: “Ik moest je zien.” Brooke wil dat hij haar vertelt waarom hij zo van streek is. Hij zucht, “Het is Katie.” Ze hoopt dat het niet haar hart is.

Meer: Bekijk de ‘arrestatie’-foto van Don Diamont

Nadat Brooke ontdekt dat het niet de gezondheid van haar zus is, is ze opgelucht. Bill klaagt dat er nog steeds iets heel erg mis is – ze verzet zich tegen zijn avances. Brooke geeft toe dat ze er niet met haar over wil praten. Bill dacht echt dat ze hen nog een kans zou geven om een ​​gezin te zijn. Brooke wil dat voor hem. Bill weet dat ze dat doet en vertelt haar dat zij de enige is die weet wat hij doormaakt, die hem krijgt. ‘Misschien begrijp je me beter dan wie dan ook op aarde, Brooke.’
Brooke Bill B&B

Bij Forrester vertelt Steffy Hope dat haar moeder naar andere mannen gaat als een uurwerk. Hope vindt Steffy’s aanvallen op haar moeder als een klok en onthult dat ze denkt dat Thomas wil dat Douglas bij hem komt wonen, bedoeld is om tussen haar en Ridge in te komen. Thomas zegt dat het niets met Brooke of haar huwelijk te maken heeft. Steffy klaagt dat Brooke alles over zichzelf maakt. Ze wedt dat Ridge haar moeder vertelt dat ze nu een toekomst met haar wil.

Meer: B&B’s aankomende locatieshoot!

Bij het klifhuis zegt Taylor tegen Ridge dat het goed is om te horen dat hij van haar houdt. Hij kan niet begrijpen waarom ze verbaasd lijkt. Taylor vraagt ​​waarom hij het haar nu vertelt – is het een hint? Ridge heeft een leven, maar het feit dat Taylor daar nu is, maakt de zaak ingewikkeld. Ze maakt hem rustig. Taylor erkent dat hij zich in een moeilijke situatie bevindt. “Je houdt van twee vrouwen.”

Bij Forrester is Thomas naar een vergadering gegaan en Hope vertelt Steffy dat ze geen ruzie wil maken. Steffy wil ook niet. Als ze over hun ouders praten, komen ze in de problemen. Hope stelt voor dat ze hen laten beslissen. Steffy moet iets zeggen omdat ze wil dat haar vader gelukkig is. Brooke stelt hem keer op keer teleur en als hij bij haar blijft, zal ze zijn hart weer breken. Ze debatteren en Hope houdt vol dat wat zij denken er niet toe zou moeten doen. Ridge en Brooke zijn man en vrouw en hun huwelijk moet gerespecteerd worden. Steffy vindt dat het huwelijk van haar ouders al die jaren geleden had moeten worden gerespecteerd, maar Brooke had andere ideeën. Wanneer stopt Hope met het verdedigen van haar moeder en realiseert ze zich dat ze zich nooit aan haar vader of een andere man zal binden?
Steffy kantoor B&B

Bij Brooke is ze blij dat Bill haar in vertrouwen is komen nemen. Bill kon niemand anders vertrouwen met zijn “emoties”. Hij probeert meer open te zijn, vooral met Liam en Wyatt, maar het is ongemakkelijk. Ze zullen hem nooit kennen zoals zij. Hij betwijfelt of iemand dat ooit zal doen, zelfs Katie niet. Bill maakt zich zorgen over wat Katie denkt. Ze beoordeelt hem en wijst op zijn fouten. “Maar daar maak ik me bij jou geen zorgen over, want voor het grootste deel vind je me leuk zoals ik ben.” Ze reflecteren op de herinneringen die ze samen hebben gemaakt. Bill mijmert dat zoveel relaties slecht gaan, oud worden… hij denkt niet dat dat met hen zou zijn gebeurd.
Bill Brooke B&B

Meer: Tanner Novlan heeft grappen over Katherine Kelly Lang

Bij het klifhuis vraagt ​​Taylor aan Ridge of hij blij is met Brooke. ‘Ze gaat je weer pijn doen. Zij zal.” Of het nu is met Bill of Deacon of een andere willekeurige kerel… en wat ze probeert te doen met Thomas. “Het is niet oke. Ze gaat je verraden; ze zal je teleurstellen.” Brooke doet het niet met opzet, het is gewoon wie ze is en altijd zal zijn. Als dat het leven is dat hij wil, zal ze hem steunen, maar het zal moeilijk zijn om naar te kijken. Op een bepaald niveau moet hij weten dat hij nooit een constante kalmte of geluk zal hebben als hij bij Brooke blijft. Ridge, emotioneel, omhelst Taylor en vertrekt. Taylor ademt uit.

Meer: Eerste blik: B&B/Y&R cross-over

Bij Brooke denkt Bill terug aan de geweldige tijden die ze samen beleefden in Aspen en andere plaatsen. Brooke herinnert hem eraan dat ze getrouwd is met Ridge. Bill ziet er geen kwaad in om terug te kijken. Brooke is het ermee eens dat de herinneringen geweldig zijn… het was een heel speciale tijd. Bill merkt op hoe mooi ze er nu uitziet … het brengt hem terug. Brooke weet dat Ridge dit niet leuk zou vinden en Bill zegt dat hij zal gaan. Brooke verzekert hem dat ze namens hem met Katie zal praten. Ze omhelzen hem terwijl Ridge de deur opent… met Taylors waarschuwende woorden over zijn vrouw in zijn oren.
Brooke Bill knuffel B&B

Meer: B&B Jawdropper! Ridge reageert op Brooke’s geklungel

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge loopt Brooke binnen in Bill’s armenen Thomas vraagt ​​Carter om juridisch advies.

Terugkijken op soaps’ meest getrouwde stellen in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.