Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge realiseert zich dat hij naar Aspen en Taylor moet gaan


Ridge komt het kantoor van Forrester binnen en vertelt Thomas dat Brooke weer tegen hem heeft gelogen. Thomas heeft spijt en verwondert zich erover dat ze weigert te bekennen toen ze haar naam hoorden. Ridge slaat met zijn vuist op tafel, “Ik weet het!” Thomas vraagt ​​of hij haar erop heeft aangesproken. Ridge gaf haar een kans om het te zeggen, maar ze zei dat ze niet wist wie de oproep had kunnen doen. Thomas vindt dit zelfs voor Brooke een nieuw dieptepunt en vraagt ​​wat zijn vader heeft gezegd. Ridge haalt zijn schouders op. Hij zei niets – wat had het voor zin? Ze loog aan de telefoon en loog tegen zijn gezicht. Hij loopt naar buiten om na te denken terwijl Thomas toekijkt.
Thomas horloge Ridge B&B

Thuis reserveert Brooke voor haar en Ridge een diner in een privécabana aan de oceaan. Liam dwaalt binnen en ze legt uit dat zij en haar man wat tijd alleen kunnen gebruiken. Hij vraagt ​​waar Hope is, en Brooke zegt dat ze naar het kantoor is gegaan. Liam zucht: dat betekent dat ze bij Thomas is. Hij wil zelf gaan kijken en Brooke vraagt ​​zich af of Thomas er alles aan doet om haar daar te houden. Liam mijmert dat Hope zo graag wil geloven dat hij nu anders is. “Ze wil gewoon dat alles goed komt.” Brooke klaagt dat Ridge, Taylor en Steffy denken dat Thomas ongevaarlijk is, maar ze denkt niet dat ze hem ooit zal kunnen vertrouwen. Ze bespreken de Douglas-situatie. Brooke mijmert dat er dingen zijn waar Thomas geen controle over heeft. Brooke bedenkt dat alles de laatste tijd goed gaat. Liam voelt dat Hope weer kwetsbaar wordt voor Thomas. Brooke vindt dat het tijd is dat ze terugduwen en Thomas laten weten dat hij niet altijd kan krijgen wat hij wil.

Meer: Zie hoe de kleindochter van Katherine Kelly Lang achter haar aan gaat

Op het vliegtuig merkt Steffy dat Taylor afgeleid is en smeekt ze: “Praat met me.” Ze wenste dat haar ouders op een romantisch uitje waren. Taylor zegt tegen haar: “Je vermoordt me.” Ridge is getrouwd en ze wil meer voor zichzelf.
Taylor afgeleid B&B

Steffy klaagt dat Taylor en Ridge van elkaar houden en dat hij getrouwd is met een vrouw die haar handen en lippen niet van andere jongens kan houden. Ze heeft genoeg van het woord ‘lot’ en is er zeker van dat haar vader Brooke binnenkort zal zien voor wie ze werkelijk is. Steffy spoort haar moeder aan om in Ridge en hun liefde voor elkaar te geloven.

Bij Forrester morst Thomas koffie op zijn shirt en trekt het uit als Hope het kantoor binnenkomt. Ze kwam naar hem toe omdat ze hoorde dat CPS aan huis kwam.
Hope Thomas overhemd B&B

In het Forrester-huis gooit een radeloze Ridge zijn sleutels op de tafel en loopt rond de bank en naar het terras, waar hij tranen wegknippert en zijn hoofd schudt. ‘Waarom zou je dit doen, Brooke? Waarom? We hebben elkaar voor zoveel dingen vergeven. Hier zijn we weer. Wat doe ik met mijn leven?”

Meer: Rena Sofer praat met B&B-schrijvers

Bij Brooke wil ze niet dat Thomas deze keer met iets wegkomt. Liam klaagt dat hij de hele Forrester-familie in zijn hoek heeft en naar Hope gaat. Brooke vindt dat ze Hope moeten blijven waarschuwen voor Thomas… vooral omwille van Douglas.
Brooke waarschuwt B&B

Bij Forrester kijkt Hope toe terwijl Thomas een zwart shirt aantrekt en uitlegt dat hij een appel aan het snijden was met zijn zakmes toen Brooke binnenkwam en in paniek raakte. Hij zou Douglas nooit het mes laten vasthouden of ermee spelen. Toen kwam CPS opdagen. Hij wilde niet dat Douglas in die positie zou komen, maar hij had niets kunnen doen. Thomas gaat ervan uit dat ze boos op hem is. Hope vertelt hem dat ze dat niet is – ze gelooft niet dat hij hun zoon in gevaar zou brengen. Thomas vindt dit ongelooflijk. Het is verbazingwekkend dat ze op dit punt zijn gekomen. ‘Dank je, Hoop. Heel erg bedankt.” Hoop lacht.
Hope smile Thomas B&B

Meer: Verwoestende Thomas twist vooruit?!?

Op het vliegtuig vertelt Steffy Taylor dat ze binnenkort landen en vraagt ​​of ze in orde is. Taylor antwoordt: “Nee.” Ze houdt van haar vader en een deel van haar zal dat altijd blijven doen, maar het leven dat ze met hem wilde, is niet mogelijk. “Niet zoals dit.”

Meer: Deed [spoiler] KPN bellen?

Bij het Forrester herenhuis op het terras vraagt ​​Ridge zichzelf af: ‘Wat ben ik aan het doen? Mijn ware liefde. Mijn lot. Wat is dat? Wat is mijn lot?”
Ridge waarom B&B

Bij Brooke’s huis vertelt Liam haar dat Donna heeft bevestigd dat Hope bij Thomas op kantoor is. Ze denken dat hij het bezoek van CPS zal bagatelliseren. Liam denkt dat het feit dat iemand de behoefte voelde om te bellen, hun zorgen legitimeert. Hij weet dat dit spanning heeft veroorzaakt tussen haar en Ridge. Brooke geeft toe dat ze voorzichtig moet zijn met wat ze zegt, omdat ze niet wil dat het in haar gezicht ontploft en dingen voor hen verpest.

Meer: Kelly Reilly van Yellowstone zegt ‘mooi afscheid’

In Aspen helpt Othello Steffy om haar bagage uit de auto te halen en spoort hij haar aan het huis op te pakken. Ze omhelzen elkaar terwijl ze zegt dat het goed is hem te zien en gaan naar binnen. Binnen vertelt Taylor aan Steffy dat het een goed idee was om te komen; misschien kan ze zelfs een nieuw perspectief krijgen. Steffy denkt niet dat ze er een nodig heeft – ze houdt van haar vader en wil bij hem zijn. Als zijn huwelijk met Brooke op de klippen loopt, komt dat niet door Taylor. “Het zal Brooke’s doen zijn.”
Othello Steffy B&B

In het Forrester herenhuis op het terras neemt Ridge de recente gebeurtenissen door met Taylor in gedachten terwijl hij nadenkt over het lot. Hij hoort Steffy in zijn hoofd hem aansporen om terug te gaan naar haar moeder. Hij denkt dan aan zijn romance met Brooke voordat hij naar de situatie met CPS flitst. Iets raakt hem op zijn hoofd en hij buigt om het op te rapen. Het is een gigantische dennenappel. Plots verschijnt er een langzame glimlach op zijn gezicht.

Meer: 90210 sterren toen en nu

Volgende The Bold and the Beautiful: Liam maakt zich zorgen over het eindspel van Thomas voor Hope en Taylor heeft een openbaring.

Terugkijken op Het liefdesverhaal van Brooke en Ridge in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.