Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge wil de rest van zijn leven met Taylor doorbrengen


In Aspen vraagt ​​Taylor aan Ridge: “Wat doe jij hier?” Ridge dacht dat hij Bills huis zou komen bekijken. Ze vraagt: “Wat doe jij hier eigenlijk?” Hij zegt: “Ik kwam om je te zien.”
Ridge Aspen B&B

In het huis is Steffy aan de telefoon met Thomas over Taylors pijn. Ze denkt dat ze het begint op te geven en geeft toe dat ze dat ook begint te doen.

Meer: Verwoestende Thomas twist vooruit?!?

Bij Brooke neemt ze aan dat het Ridge’s auto is die buiten stopte, dus ze is verrast om geklop te horen. Ze gaapt als ze Bill bij de deur ziet staan. Hij komt binnen terwijl ze protesteert dat hij niet zo kan blijven langskomen – Ridge zal snel thuis zijn.
Brooke verrast Bill B&B

Thuis kussen Donna en Eric in de foyer. Ze bewondert haar man en zijn portret. Hij kan niet geloven dat ze het attente geschenk heeft gekregen. Donna vat samen dat het zijn huis is en dat hij het verdient om aan de muur te hangen. Eric herinnert haar eraan dat het nu ook haar huis is. “Jij en ik samen.” Hij wil haar hartelijk bedanken voor het cadeau en stelt voor dat ze de jet nemen en een tropisch weekendje weg gaan.

Meer: Big Brother-winnaars naar B&B

In het huis in Aspen blijft Steffy met Thomas praten over hoe gestrest hun moeder is. Plots kijkt ze uit het raam en flapt ze eruit: “Oh mijn god, Thomas, je gaat dit niet geloven!” Ze vertelt hem dat Taylor meer dan oké is… ze is bij papa! Thomas kan niet geloven dat hij in Aspen is.

Buiten verontschuldigt Ridge zich bij Taylor voor het verpesten van de reis van hun meiden. Hij vertelde niemand dat hij eraan kwam en sprong gewoon op het vliegtuig om haar te komen opzoeken. Taylor kwam naar de bergen om weg te komen van alles. ‘Om bij mij weg te komen, bedoel je,’ gromt hij. Taylor knikt.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 14-18 december 2020

In het Forrester-huis neemt Eric de telefoon om erachter te komen of de jet beschikbaar is en ontdekt hij dat Ridge het heeft meegenomen. Nadat hij de verbinding heeft verbroken, vertelt hij Donna dat zijn zoon het vliegtuig naar Aspen heeft genomen. Hij vermoedt dat het een zakenreis is, maar Donna zegt dat het niet kan – zij en Pam plannen ze allemaal. Ze is verrast om te horen dat hij alleen was en Brooke niet bij hem was.
Eric Donna B&B

Bij Brooke’s huis bespreken zij en Bill de problemen en hij komt langs. Bill begrijpt haar interesse in Ridge niet. Hij begrijpt veel dingen niet en onthult dat hij het Aspen-huis loslaat. Het zal altijd een speciaal plekje in zijn hart houden en hij denkt dat ze weet waarom. “Het is een geweldig huis. Steffy en Taylor zijn er nu.” Brookes wenkbrauwen vliegen omhoog.

In het huis in Aspen is Steffy nog steeds aan de telefoon met Thomas, die stelt dat hun ouders op dit moment weer bij elkaar kunnen komen. Steffy weet het niet zeker – ze had het over meer zelfrespect. Thomas denkt dat het de geluksdag van hun familie kan zijn en dat hun vader hun moeder zal overtuigen om “Ja” te zeggen.

Taylor komt het huis in Aspen binnen met Ridge achter haar. Hij protesteert dat hij haar is komen opzoeken. Taylor vraagt: “Waarom?!?” Ridge mist haar… en hun leven samen.

In het kantoor van Forrester overweegt Thomas zijn gesprek met Steffy en bedenkt hij waarom Ridge misschien naar Aspen is gegaan. Hij flitst naar Walter die de oproep van Brooke’s stem speelt die CPS belt en knikt bewust. Hij herinnert zich dan dat Ridge zei dat Brooke tegen hem loog.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 14 – 18 februari 2022

Meer: Deed [spoiler] KPN bellen?

Bij het Forrester herenhuis vindt Donna het vreemd dat Ridge alleen naar Aspen is gegaan. Erik doet dat ook. Donna kan zich niet voorstellen dat Brooke de kans zou opgeven om met Ridge weg te komen. Erik kan dat ook niet. Ze denkt dat de zaken tussen hen niet zo soepel zijn verlopen als ze zou willen. Eric verzekert: “Ze komen er wel.” Donna vraagt ​​zich af waarom hij naar Aspen is gegaan.

Meer: B&B scene-stealer naar GH!

Bij Brooke legt Bill uit dat Steffy het huis bekijkt en hoopt dat ze het zal kopen. Brooke denkt dat Taylor het misschien zo leuk zal vinden dat ze de stad definitief zal verlaten. Brooke vraagt ​​hem om te vertrekken en Bill ontdekt dat ze plannen heeft met Ridge. “Gelukkige man”, mijmert hij. Hij wedt dat Ridge haar nooit mee zal nemen op een heteluchtballon of een ritje op een kameel. Ze zijn het erover eens dat hij best romantisch kan zijn. Brooke glimlacht, “Tot ziens Bill.” Hij vertrekt.
Bill Brooke B&B

In Aspen denkt Taylor dat Ridge daar is omdat de kinderen hem hebben laten struikelen. Ridge protesteert dat het om de vrouw gaat die ze voor hem is. Taylor bespot hem en zegt dat dit triest is. Ridge is serieus. “Ik ben hier omdat ik de rest van mijn leven met jou wil doorbrengen.” Taylor rolt met haar ogen.
Taylor roll eyes B&B

Meer: B&B wisselt Douglases weer!

Taylor lacht: “Jij en Brooke moeten een doozy ruzie hebben gekregen.” Ze zal doorgaan als zijn tweede keus of troostprijs. “Wat is er met Brooke gebeurd?” Ridge beweert dat dit niet om Brooke gaat, maar dat hij de dingen duidelijk ziet. Taylor schreeuwt dat hij de dingen duidelijk ziet totdat hij het niet meer ziet. Dit is wat hij doet! Hij komt opdagen en zegt al deze romantische dingen en laat haar zo voelen en… “Ga gewoon uit mijn leven!” Ze verduidelijkt dat ze nog steeds samen grootouders kunnen zijn, maar hij kan haar deze beloften niet doen. ‘Ik heb ze allemaal eerder gehoord,’ jammert ze. Ridge vraagt ​​haar om even te stoppen met praten. Hij zegt: ‘Ik ben hier omdat ik van je hou. En ik wil bij je zijn… altijd.” Taylor jammert. Terwijl hij naar haar toe loopt, trekt ze zich terug en loopt de deur uit met de waarschuwing: “Volg mij niet!” Ridge volgt haar.
Taylor Ridge houdt van B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's Liam Cheats Yet Again, geeft hoop de schuld in de nieuwe promo voor March Madness

Thuis neemt Brooke een telefoontje aan van Donna, die haar vertelt dat hun reis naar de Caraïben is geannuleerd omdat Ridge de jet gebruikte. ‘Hij gaat naar Aspen.’ Brooke gaapt, “Oh mijn God.” Donna vraagt: “Wat?” Brooke antwoordt: “Steffy en Taylor zijn in Aspen.”

Meer: Grey’s spoilers: tweede kans op liefde voor *deze* karakters?

In Aspen achtervolgt Ridge Taylor terwijl ze door het pand rent en smeekt haar te stoppen. Ze stopt en vraagt ​​hem dit haar niet aan te doen. Ridge smeekt dat hij meende wat hij zei. “Ik hou van je en ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen.”

Meer: Chicago PD-ster neemt afscheid van Halstead-fans

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke neemt de Forrester-jet naar Aspenen Donna spreekt haar zorgen uit aan Eric.

Uitchecken Vet en mooie sterren toen en nu in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.