Bold & Beautiful Samenvatting: Thomas wil hoop om Douglas te laten wonen in het Forrester Mansion


In het Forrester-huis rookt Brooke naar Taylor: “Ben je trots op jezelf!” Taylor spot met Brooke’s mening dat het verfgevecht haar schuld was en de blondine klaagt: “Je lachte me uit!” Taylor bespot haar, dus Brooke begint opnieuw en ze beginnen de verf weer vol te spuiten als Ridge binnenkomt. Hij schudt zijn hoofd en vraagt: “Echt?”
Taylor Brooke Ridge B&B

Bij Forrester klaagt Hope dat het altijd Forrester versus Logans is voor Steffy, die haar vertelt om met haar moeder te praten – zij is degene die de vete begon. Hope wil niet dat Douglas het slachtoffer wordt van de vijandigheid tussen de families. Hope stelt dat er geen goede reden is om de jongen te ontwortelen, maar Steffy stelt dat Thomas het bloed van Douglas is en een prominentere rol in zijn leven verdient. Hope verklaart dat ze hen nooit heeft verhinderd om samen tijd door te brengen, maar ze is zijn moeder! Op dat moment komt Thomas binnen en vraagt: “Waar ben ik net binnengelopen?”
Steffy Hope kantoor B&B

In de hut vertelt Bill Liam dat Thomas die Douglas in zijn eentje opvoedt geen gedachte in iemands hoofd mag zijn… ooit. Liam knikt instemmend. Bill protesteert dat Thomas keer op keer heeft bewezen onstabiel te zijn en Douglas bij hem intrekken zou de jongen in het slechtste geval naar “gekke stad” sturen en op zijn best onvoorspelbaarheid. Liam antwoordt: “Geen ruzie hier”, omdat hij erop wijst dat alleen omdat Thomas al maanden geen incident heeft gehad, dit niet betekent dat hij plotseling de primaire verzorger van Douglas zou moeten zijn.
Bill Liam hut B&B

Liam denkt dat Douglas er kapot van zou zijn als Thomas hem weghaalt van de dampen van Hope en Bill: “Het is schandalig.” Liam vervolgt dat dit Hope’s hart eruit zou scheuren en zegt dat de kinderen thuishoren in het huis dat hij kent. Bill geeft toe dat een klein deel van hem begrijpt dat Thomas bij Douglas wil zijn, omdat hij hem en Wyatt heeft gemist. Liam verklaart dat het anders is en vraagt ​​zich af of Thomas de situatie gebruikt om te proberen Hope’s aandacht te krijgen zoals hij in het verleden heeft gedaan. Als dat zo is, zal hij het niet leuk vinden hoe ze reageert. Bill denkt dat ze op weg zijn naar een volledige voogdijstrijd en vraagt ​​of Liam daar klaar voor is.

Meer: Quinn’s schokkende vertrek!

Bij Forrester herhalen Steffy en Hope hun kant van het Douglas-argument voor Thomas, die vervolgens zijn zus vertelt dat hij alleen met Hope wil praten. Steffy informeert Hope dat dit geen slechte zaak hoeft te zijn – de enige echte verandering is het adres van Douglas. Daarmee vertrekt ze. Hope besluit eerlijk te zijn tegen Thomas en vertelt hem dat ze zich nu echt zorgen maakt over zijn bedoelingen met betrekking tot hun zoon.
Thomas eerlijke B&B

Bij de pastorie van Forrester vraagt ​​Ridge: “Wat is dit in vredesnaam?” Taylor legt uit dat ze per ongeluk verf op Brooke heeft gekregen, die denkt dat ze het met opzet heeft gedaan. Ze verheffen hun stem totdat Ridge roept: “Dames!” Ze leggen het uit terwijl Brooke zegt dat Taylor een kluns is en lachte haar uit. Taylor lacht, “Ik heb om haar gelachen”, en Ridge roept uit: “Wat als Douglas nu binnenkwam?” Taylor geeft toe dat het gevecht niet om de jongen ging, maar om hem. “Dat is altijd zo.”

Meer: Sofer neemt afscheid van Saint Victor en ‘Quarter’

In de hut voelt Liam dat niemand een voogdijgevecht wil. Bill is er geweest en het is een hel voor alle betrokkenen. Liam weet niet wat de kansen zijn om dit buiten de rechtbank op te lossen. De waarheid is dat niemand het woord ‘rechtbank’ heeft gezegd, maar ze denken het allemaal. Bill suggereert dat Thomas een zwak heeft voor Hope en dat ze dat in zijn voordeel zou kunnen gebruiken. Liam denkt dat als het er ooit op aan komt, het gebruik van Thomas’ verleden tegen hem een ​​zeer sterke zaak voor Hope zou zijn. Bill roept uit: “Atta jongen, nu denk je als je oude man!” Liam grijnst.
Liam grijns glimlach B&B

Bij Forrester waarschuwt Hope Thomas dat het begint te voelen alsof hij zijn wensen boven de behoeften van Douglas stelt. Thomas respecteert dat, maar vindt dat het eigenlijk het tegenovergestelde is: Douglas moet bij zijn vader zijn. Hope is boos dat hij dat woord naar haar blijft gooien – zij is zijn moeder. Ze herinnert Thomas eraan dat dat zijn beslissing was en dat hij Douglas kan zien wanneer hij maar wil. Thomas realiseert zich dat ze niet wil dat hij bij Douglas gaat wonen en vraagt ​​haar om hem alsjeblieft een kans te geven. ‘Kom maar eens langs en kijk hoe gelukkig Douglas is in het huis van opa.’

Meer: Matt Atkinson spreekt over Thomas vs Hope

In het Forrester herenhuis onthult Taylor aan Ridge dat Brooke haar ervan beschuldigde de situatie met Thomas en Douglas te gebruiken om Brooke en Ridge tegen elkaar op te zetten. Brooke stelt dat Thomas de voogdijregeling goed vond totdat Taylor terugkwam in de stad – ze wist dat het hen in verschillende kampen zou brengen en dat is wat ze wil. “Geef het toe!” Taylor ontkent het. Ze weet dat het moeilijk is voor Brooke’s kleine brein om dit te begrijpen, maar de situatie van Thomas en Douglas heeft niets met haar te maken! Ridge verklaart: “Dit is te gek! Kijk naar jullie!” Taylor en Brooke kijken neer op hun met verf bedekte zelf.
Taylor Brooke legt B&B uit

Bij Forrester vertelt Hope Thomas dat ze weet hoeveel hij van Douglas houdt en dat ze zoveel mogelijk tijd met hem wil doorbrengen, maar daarvoor hoeft hij haar huis niet uit. Thomas vindt het niet leuk om haar bang of gekwetst te zien – dat is het laatste wat hij wil. Hope is bang voor Douglas, die ervan houdt een grote broer voor Beth te zijn – het is niet juist om hem uit het leven te halen dat hij al zo lang kent. Thomas stelt dat het wel goed komt. Douglas heeft zoveel plezier in het huis van Eric, hij kan met zijn familie omgaan en leert over zijn geboorterecht. Het gaat er niet om hem van haar af te pakken. Thomas vertelt Hope hoe dankbaar hij haar is dat ze van de jongen hield en hem veiligheid gaf toen hij ernaar verlangde en hij het hem niet kon geven. Hope veegt tranen weg als Thomas zegt dat hij alleen het beste wil voor Douglas. “Ik moet bij mijn zoon zijn, Hope, en hij moet bij mij zijn. Ik denk dat je dat diep van binnen wel weet.” Hij vraagt ​​haar om hem een ​​plezier te doen en Douglas bij zijn opa te zien, zodat ze kan zien dat het een geweldige plek voor hem is.
Thomas hoop B&B

Meer: Star reageert op schokkende exit van Chicago PD, wat nu?

Bij Forrester blijven Brooke en Taylor naar elkaar snipen en Ridge verklaart geen gevechten meer. Ze moeten een samengesteld gezin zijn en doen wat het beste is voor Douglas. Taylor gelooft dat hij precies zal eindigen waar hij thuishoort. Brooke antwoordt: “Ja, thuis bij Hope.” Ridge gooit zijn handen omhoog omdat hij geen vooruitgang kan boeken en zegt dat ze naar de douches moeten gaan. Taylor gaat naar de trap, maar Brooke wil douchen met Ridge, die ze in een met verf bedekte omhelzing trekt. Taylor, kijken, grijnzen. Ridge trekt haar aandacht. Brooke vertelt Ridge dat niemand en niets ooit tussen hen zal komen en kust hem.

Meer: Deacon plotwending vooruit?!?

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila komt met een nieuw plan om Finn . te zien en Brooke en Liam maken zich zorgen dat Thomas Douglas gebruikt om Hope te manipuleren.

Opnieuw bekijken Brooke en Taylor’s geschiedenis van kladjes door de jaren heen in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.