Bold & Beautiful: Sheila kijkt toe hoe Finn en Li herenigd worden


Bij Bill vertelt hij dat Li duidelijk een aanzienlijk trauma heeft opgelopen. Ze zegt: ‘Sheila Carter’ en zegt dan: ‘Finn leeft! Mijn zoon leeft!” Bill en Liam nemen aan dat ze in de war is, dus probeert ze het opnieuw. Li houdt vol dat Finn nog leeft. ‘Hij is bij Sheila!’ De mannen fronsen.

Meer: De plotwending van Dollar Bill Spencer heeft *geen* zin!

In de kamer vraagt ​​Finn aan Sheila hoe hij moet geloven dat ze van hem houdt, terwijl ze alleen maar wegneemt waar hij van houdt. Hij smeekt haar om het goed te maken door het zo te maken dat hij bij zijn vrouw en zoon kan zijn.

Meer: B&B sterren vieren samen verjaardagen!

In het Forrester-jet bespreken Taylor en Ridge dat Steffy in een afkickkliniek terechtkomt. Taylor vindt dat ze dieper had moeten kijken, maar ze geloofde haar op haar woord dat ze in orde was. “Finn verliezen… daar komt ze nooit meer van terug.” Ridge zegt tegen haar: “We zullen ervoor zorgen dat ze dat doet.” Taylor wil Steffy gewoon vasthouden en vertelt Ridge dat ze haar moeten laten weten dat haar familie haar steunt. Ridge voelt helaas dat er maar één persoon is die de duisternis kan opheffen, en hij is voor altijd verdwenen. Taylor haat het dat Hayes zal opgroeien zonder te weten wat een uitzonderlijke man zijn vader was; hoe blij hij Steffy heeft gemaakt.

In de kamer vertelt Finn aan Sheila dat dit niet als liefde voelt; het voelt als straf. Hij rent weg van de pijn die ze veroorzaakt. ‘Door jou zal ik mijn moeder nooit meer zien. Ik zal niet hetzelfde laten gebeuren met Steffy.”
Sheila Finn pleit B&B

Finn herinnert Sheila eraan dat dit allemaal niet duurzaam is. Hij is klaar. Het spijt Sheila; het was nooit haar bedoeling dat dit zou gebeuren. “Ik kwam terug naar LA met niets dan goede bedoelingen. Ik wilde mijn zoon ontmoeten. Ik wilde je in de ogen kijken en je vertellen dat ik je moeder was en dat ik altijd van je bleef houden.” Ze denkt dat alles anders had kunnen zijn als Steffy gewoon aardiger tegen haar was geweest. Finn gromt: “Daar ga je weer – anderen de schuld geven van wat je in gang hebt gezet.” Sheila houdt vol dat ze zichzelf mettertijd zou hebben bewezen en een deel van het gezin zou worden, maar Steffy zou het niet toestaan. Ze was vastbesloten om het te stoppen en … “Ik ben het gewoon kwijt.” Finn schreeuwt dat Sheila haar heeft neergeschoten en schreeuwt tegen haar dat ze moet stoppen met proberen dit onvergeeflijke ding te rechtvaardigen. Sheila haat het idee dat hij haar nooit zou vergeven – hem neerschieten was een ongeluk. “Ik wilde je geen pijn doen, of Steffy… of Li!”

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Sheila zet haar complot voort om te bewijzen dat ze een veranderde vrouw is

Bij Bills huis houdt Li vol dat ze de waarheid spreekt. Ze legt uit dat ze hem uit het ziekenhuis heeft gered en weigerde haar zoon op te geven. Bill vraagt: “En Finn is nu bij Sheila?” Li antwoordt: “Ja! Ik moet Sheila stoppen!” Ze gaan naar de bank, waar Li in tranen uitbarst en zich vervolgens verzamelt om uit te leggen dat Finn aan de beademing lag en dat zijn dokter dacht dat hij geen kans had. “Ik wist dat mijn zoon een vechter was.” Ze smokkelde hem naar buiten, tekende de overlijdensakte en nam hem mee naar een veilige plek om hem de zorg te geven die hij nodig had om te leven. Maar Sheila heeft haar opgespoord. Ze probeerde van haar af te komen, maar ze zag Finn. Liam realiseert zich: “Daarom geen grafsteen, daarom geen herdenkingsdienst… natuurlijk!” Li vertelt over de achtervolging die eindigde in een vurige duik in het water. Liam verklaart dat als Finn echt leeft, dat komt omdat ze hem heeft gered. Li raakt in paniek: ‘Hij is bij Sheila! Ik moet hem weer redden!”
Liam Li Bill B&B

Op het vliegtuig is Ridge rusteloos, en hij loopt heen en weer en gaat dan naast Taylor zitten, die vloekt als de wifi uitvalt. Ze mijmert dat er al die tijd geen woord van Li is geweest.

In de kamer rookt Sheila: “Telt het zelfs dat ik je leven heb gered?” Finn beweert dat dat Li was. Sheila houdt vol dat ze het de tweede keer deed. Finn herhaalt dat als ze van hem houdt, ze hem moet laten gaan. “Je hebt mijn leven gered, dus laat me het leven.” Sheila ontkent dat het haar bedoeling was om hem daar gevangen te nemen of hem zijn familie te ontnemen. Hij zegt tegen haar: “Dat is precies wat je doet.” Hij wil geen dag meer zonder Steffy te zien. Als ze zijn geluk wil, moet ze hem laten gaan.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Hope leert dat Steffy zwanger is

Meer: Nieuw trauma in het verschiet voor ‘Sinn’?

Bij Bill thuis vertelt hij Liam dat niemand dit mag weten totdat ze Finn hebben. Hij vraagt ​​Li: “Kun je me naar hem toe brengen?” Li zegt ja. Liam blijft achter en waarschuwt Chief Baker.

Op de jet dommelt Taylor in op Ridge’s schouder. Als hij beweegt, wordt ze wakker en zegt dat ze een prachtige droom had over een vreugdevuur op het strand – Steffy en Finn waren daar samen en ze was zo blij.

Meer: Het probleem dat B&B *moet* oplossen

In de kamer vraagt ​​Sheila zich af waarom dit haar altijd overkomt. Ze is er zeker van dat ze hier overheen kunnen komen en opnieuw kunnen beginnen, aangezien Finn een vriendelijke en medelevende man is. Finn belooft dat ze Steffy nooit meer zal terroriseren en Hayes nooit zal kennen. Sheila wilde van ze allemaal houden. Finn verklaart dat het niet mogelijk is en begint los te haken van de machines. Hij staat op als Sheila kwelt, “Je kunt niet naar buiten lopen.” Hij vraagt ​​hoe ze hem zal stoppen. Zal ze hem weer neerschieten of hem weer met een naald steken? Sheila zegt dat het haar spijt. Hij wil dat geloven en vertelt haar dat het voorbij is. Sheila, ontslag, vertelt hem om door te gaan. Finn wenste dat het anders had kunnen zijn. Hij strompelt de kamer uit naar de voordeur. Sheila legt haar hand op zijn schouder en zegt zijn naam. Hij pauzeert en draait zich weer naar haar toe.
Finn Sheila B&B

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoiler 22 – 26 november 2021

Op dat moment gaat de voordeur open en Bill staat daar te gapen. “Je leeft echt!”
Bill aankomst kamer B&B

Bill stapt opzij en Li verschijnt. Ze neemt Sheila en Finn in huis en rent naar haar zoon. “Fin! Godzijdank! O mijn God!” Li kijkt boos naar Sheila, die begint te hyperventileren.

Volgende The Bold and the Beautiful: Finn ontketent zijn woede op Sheilaen Sheila probeert de situatie onder controle te krijgen, maar de mal is bijna op.

Vooruitlopend op de reünie waarvan we weten dat die eraan komt, kijk terug op Het liefdesverhaal van Finn en Steffy in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.