Bold & Beautiful: Sheila zet Thomas onder druk om haar bekentenis geheim te houden


Bij Forrester Creations kletsen Ridge en Taylor over hem terwijl hij in het pension slaapt. Het gesprek gaat over Thomas en zijn mysterieuze ontmoeting. Ridge vraagt ​​zich af of hij misschien een nieuw huis probeerde te vinden en stelt voor dat ze zich er geen zorgen over maken totdat ze… hebben om je er zorgen over te maken. Hij mijmert dat wat het ook is, hun zoon het hen zal vertellen als hij er klaar voor is.
Taylor, Ridge kantoor Forrester Creations B&B

Meer: B&B terugkeer zal liefdesdriehoek opschudden

Thomas verschijnt in Sheila’s hotelkamer en vertelt haar dat ze moeten praten. Sheila sist dat hij Steffy beter niet had kunnen vertellen waar ze het over hadden. Thomas eist te weten of zij verantwoordelijk is voor het aan het drinken krijgen van Brooke. Sheila herinnert hem eraan dat zijn ouders weer bij elkaar komen en dat het niet zou gebeuren als ze het niet in gang had gezet. Thomas mijmert: “Je hebt een alcoholist te drinken, echt respectabel.” Sheila schampert dat Brooke het had laten aankomen – die teef verdiende elke laatste druppel! Thomas begrijpt niet hoe ze Brooke aan het drinken heeft gekregen, aangezien ze er niet was. Sheila bevestigt dat ze niet in de buurt was, maar ze krijgt alle eer. Ze vindt het jammer dat Thomas zijn houding moet aanpassen – ze is het soort persoon dat je voor je wilt laten werken, niet tegen. “Vraag het maar aan Brooke.” Sheila informeert Thomas dat dit hun kleine geheim zal zijn – wil hij zijn moeder echt pijn doen? Thomas wil weten hoe ze het deed, maar ze voelt dat hoe minder hij weet, hoe beter. Dankzij haar zal Brooke permanent buiten beeld zijn voor Ridge, tenzij Thomas die deur opent. Ze weet dat Thomas zijn ouders bij elkaar wil hebben en waarschuwt: ‘Geen woord over mijn betrokkenheid. Met niemand een woord.”

Meer: Zeepnieuwsoverzicht

Thuis maakt Brooke zich zorgen over het verlies van Ridge vanwege wat er met Deacon is gebeurd op oudejaarsavond. Deacon komt plotseling het huis binnen en vraagt: ‘Brooke? Ben je oke?” De blondine zegt hem dat hij daar niet moet zijn, maar hij voelt dat hij precies is waar hij moet zijn. Deacon kan nog steeds niet geloven dat Ridge het op haar zou doen; het moet pijnlijk voor hem zijn om terug te gaan naar Taylor. Brooke bevestigt van wel, maar vindt het ook begrijpelijk. Ze luisterde niet naar de zorgen van haar man over Deacon. Deacon verzekert haar dat ze niet alleen is; niet zolang hij er is. Brooke waardeert zijn steun, maar ze moet dit bezitten. “Ik moet mijn verantwoordelijkheid nemen.” Zij is degene die dronk, Deacon overtuigde om met haar te drinken, en er tegen Ridge over loog. Deacon zou willen dat ze zichzelf niet de schuld zou geven. Ze vraagt ​​zich af wie er nog meer de schuld heeft? Terwijl ze tranen wegveegt, verwondert ze zich dat ze een man kuste die haar man veracht. Deacon vindt niet dat Ridge zich moest gedragen zoals hij deed – of doen alsof het gras groener is bij Taylor. Brooke haalt haar schouders op. Misschien hebben Thomas en Steffy gelijk en zal ze dit patroon nooit kunnen doorbreken; dit gedrag van haar. Misschien is Taylor de betere vrouw voor Ridge. Deacon wil Brooke dat niet nog een keer horen zeggen. Ze laat haar schuldgevoel haar naar beneden halen. Alleen omdat Ridge haar waarde niet ziet, wil nog niet zeggen dat hij dat niet kan. “Ik vind je gewoon geweldig.”
Deacon comfort Brooke herenhuis B&B

Thomas arriveert bij het Forrester-kantoor terwijl Taylor en Ridge samen lachen omdat ze zich haar latte-bestelling herinneren. Ridge geeft aan zijn zoon toe dat ze hem opbeuren. Thomas glimlacht in zichzelf terwijl ze doorgaan met grappen maken. Taylor spoort Ridge aan om Thomas te “vragen”, dus informeren ze naar de ontmoeting die hij noemde en die hem verraste. Taylor wordt weggeroepen en Thomas verzekert haar dat hij hen niets hoeft te vertellen. Ze vertrekt en Thomas laat zijn vader weten dat geluk hem goed staat – hij hoopt dat het zo blijft.

Meer: Zal Thomas Sheila’s complot omdraaien?

Taylor sluit een gesprek met een patiënt wanneer Sheila haar kantoor binnenkomt. Ze kan maar niet stoppen met aan haar en Ridge te denken die hun weg terug naar elkaar toe werken – het maakt haar zo blij. Taylor vertelde haar dat niet; ze trekt conclusies. Sheila denkt dat het op haar gezicht staat geschreven en voorspelt een lange, gelukkige relatie voor hen twee. Brooke heeft een grens overschreden en Ridge zal nooit naar haar teruggaan. Taylor zegt dat ze het per dag bekijken en geeft toe dat het leuk was om tijd met hem door te brengen. “Het voelt als een droom.” Sheila mijmert dat één gekke nacht alles was wat Brooke nodig had om haar huwelijk kapot te maken. Taylor geeft aan dat ze nog steeds niet weet wat haar bezielde om alcohol te drinken. Taylor neemt een telefoontje aan en Sheila mijmert: “Dat zal ze waarschijnlijk nooit doen.”

Meer: Chicago PD: liefdesverdriet van Burgess en Ruzek in het verschiet?

Bij Forrester vertrouwt Ridge Thomas toe dat hij nu op een leeftijd is waarop hij wat geluk verdient en Brooke vernietigt zichzelf altijd en maakt slechte keuzes. Hij schakelt over en vraagt ​​Thomas waar hij het over had “iets verrassends?” Thomas mijmert dat het alles kan veranderen. Op dat moment belt Sheila Thomas en vertelt hem dat ze bij zijn moeder is en haar nog nooit zo gelukkig heeft gezien. ‘Zeg niets, Thomas. Beloof het me.” Thomas verbreekt de verbinding. Ridge vraagt ​​zijn zoon wat er aan de hand is. “Ik moet weten wat het is.”

Meer: Horloge! Brooke verbijstert Ridge

Volgende The Bold and the Beautiful: Zende zet Parijs op de kaartThomas eist de waarheid op.

Als je de zomer mist, warm je dan op met foto’s van De heetste fotoshoots van Bold & Beautiful in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.