Press ESC to close

Bold & Beautiful Spoilers voor 21 november 2023: wat er daarna gebeurt


Ergens moet Sally Spectra glimlachen. Want eindelijk lijkt het erop The Bold and the Beautiful staat op het punt Forrester Creations wat concurrentie te geven.

Nadat Zende Ridge ervan beschuldigt op maandag 20 november favorieten te spelen met ‘de gezalfde’ RJ – hm, zoals Stephanie en Eric altijd deden met Ridge! — De zoon van Kristen en Tony maakt een “moedige” stap op dinsdag 21 november. Onze hoop? Dat hij het familiebedrijf verlaat om zijn eigen dakspaan op te hangen.

Theoretisch zou dit voor de ontwerper geen probleem moeten zijn. Papa is op zichzelf al beroemd, en mama is een stinkende Forrester. Ze konden Zende financieren met kleingeld uit hun portemonnee.

John McCook, Delon de Metz

“Nee, dat doe ik niet wil een herdenkingsmok van Forrester Creations als mooi afscheidscadeau.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Dan zou Zende Parijs kunnen meenemen – waarom niet, aangezien de personages al door de show zijn ‘geïsoleerd’? – en Maya terugbrengen als gezicht van hun merk, Generation Z. Zodra de eerste lijn van Zende klaar is, zal hij plannen maken om deze niet alleen op dezelfde dag als Forresters volgende show te lanceren, maar ook te presenteren bij Forrester’s show, waardoor het feest wordt verstoord en Maya en zijn modellen de catwalk op worden gestuurd voordat de modellen van Ridge en RJ eroverheen kunnen wandelen.

Kleine truc waar we van hebben geleerd Emily in Parijs.

Als alle krantenkoppen de volgende dag gaan over de scherpe plannen van Generatie Z en de tactieken om geen gevangenen te nemen, zal Ridge’s hoofd ontploffen en zal hij zijn neef de oorlog verklaren. Hij zal echter een stap achter Zende zijn, omdat hij ze al beschouwde als betrokken bij een royale strijd – en daarom rekruteert hij Thomas en Hope om van boord te springen en Hope for the Future naar Generatie Z te brengen.

Lees ook:  Bold & BeautifulMatthew Atkinson is getrouwd met vrouw Brytnee Ratledge

Thorsten Kaye, Katherine Kelly Lang, Joshua Hoffman

‘Nu ik eraan herinnerd ben dat je bestaat, ben je mijn favoriet. Na Steffy natuurlijk.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Wees ook niet verbaasd dat het tweetal van loyaliteit zou veranderen. Het is nog niet zo lang geleden dat Steffy dreigde Hope’s passieproject stop te zetten. En Thomas zou zich, net als Zende, ‘gepasseerd’ moeten voelen door RJ’s snelle opkomst tot de status van golden boy.

Terwijl u nadenkt over de mogelijkheden, kunt u de onderstaande fotogalerij bekijken waarin enkele van de wildste mode ooit uit de show opnieuw wordt bekeken.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]