Bold & Beautiful: Steffy en Finn’s openbare aankondiging betreft Jack


Bij het klifhuis raakt Finns vader, Jack, in de war omdat zijn zoon verliefd is. Er wordt op de deur geklopt. Het is Finns moeder, Li. Ze komt binnen, omhelst haar zoon, ontmoet Steffy, en terwijl ze staan ​​te praten, vertelt Jack haar dat Finn Steffy heeft laten weten dat hij geadopteerd is. Plots wordt de baby wakker. Steffy neemt haar schoonmoeder mee om haar kleinzoon te ontmoeten terwijl Finn Jack vertelt hoeveel geluk hij heeft dat hij Steffy in zijn leven heeft.
Li, Jack Cliff House B&B

Meer: Een huwelijksbom van Steffy en Finn is in aantocht

Bij Forrester Creations kijkt Brooke toe terwijl Thomas, Ridge en Eric de laatste hand leggen aan een fantastische zilverwitte jurk. Thomas ziet het model naar buiten en voegt zich weer bij de groep. Brooke verklaart dat het magisch was om de Forrester-mannen synchroon te zien samenwerken. Ridge krijgt een bericht van Steffy, die langs wil komen op kantoor. Ridge grapt dat hij misschien zijn smoking moet afstoffen. Brooke mijmert: “Denk je dat het over een bruiloft gaat?”
Thomas, Brooke, Ridge, Eric bruidsjurk B&B

Meer: B&B-jurk heeft een Y&R-verbinding

Eric vraagt ​​zich af of Steffy heeft geaarzeld om te trouwen en te praten met Finns ouders. Brooke denkt dat ze geweldig moeten zijn omdat Finn zo geweldig is. Thomas komt tussenbeide: “Niet per se”, en steekt de draak met hoe hij is geworden. Eric is gewoon blij dat er voor de verandering eens goed nieuws in de familie is. Thomas vraagt ​​of het goed met hem gaat. Eric stelt hem gerust en denkt na over het verdriet dat de mensen in de kamer hebben ervaren… het licht aan het einde van de tunnel is familie. Eric voelt het geluk van Steffy en zijn nieuwe achterkleinzoon relativeert de zaken. Het maakt Ridge niet uit of zijn dochter trouwt of niet; ze is gelukkig en dat is wat belangrijk is. Brooke is het daarmee eens.
Brooke, Ridge, Eric kantoor B&B

Bij Steffy’s huis vertelt ze de ouders van Finn opnieuw hoe blij ze is om hen te ontmoeten. Jack vertelt dat ze blij zijn dat hun zoon zo’n ongelooflijke vrouw heeft gevonden. Li verbaast zich erover dat de baby zo mooi is dat ze uren naar hem kan staren. Steffy lacht; zij hebben. Finn gutst naar hen over Kelly. Li zegt dat ze trots op hem zijn. Finn vertelt hoe ze hem hebben geïnspireerd en Li plaagt over de punkrockband die hij op de middelbare school begon. Finn had geen betere ouders kunnen vragen en grappen tegen Steffy: “Is het niet leuk om te weten dat mijn familie niet een stel gekken is?” Ze bespreken een ontmoeting met de familie van Kelly en Steffy in Forrester.
Steffy compliment B&B

Bij Forrester juichen Eric en Ridge de nieuwste ontwerpen van Zende toe. Thomas krijgt een sms van Steffy en laat iedereen weten dat ‘ze’ onderweg zijn. Steffy en Finn komen het kantoor binnen en worden voorgesteld aan Finns ouders. Als de begroetingen wegsterven, legt Finn uit dat hij is geadopteerd, zodat de Forresters op de hoogte zijn. Het gesprek gaat over hoe je kleinkinderen verwent en Brooke zegt dat het opmerkelijk is om te zien hoe je kinderen hun kinderen opvoeden. Iedereen is extatisch als Steffy aankondigt dat zij en Finn hebben besloten om meteen te trouwen. Gefeliciteerd en knuffels volgen.
Steffy Finn aankondiging B&B

Meer: De ‘echte’ reden voor Sinns gehaaste bruiloft?

Ridge vraagt ​​Steffy of ze met haar moeder heeft gesproken. Steffy vertelt dat Taylor niet weg kan om de bruiloft bij te wonen; ze doet nog steeds haar zendingswerk, maar ze kan niet wachten om de baby te ontmoeten en is vereerd dat hij naar haar is vernoemd. Steffy plaatst haar huwelijksaankondiging op het kantoorscherm zodat ze het allemaal kunnen zien. Jack lijkt bezorgd dat ze het online zetten zodat de wereld het kan zien. Steffy drukt op een knop en de aankondiging gaat uit. Jack omhelst Li, maar zijn gezichtsuitdrukking is die van een bezorgde man.

Meer: Staat Steffy op het punt om met de zoon van *dit* personage te trouwen?

Op een geheime locatie krijgt een onzichtbare persoon een melding van Forrester Creations op hun computerscherm, klikt erop en de huwelijksaankondiging verschijnt. De persoon zoomt in op het gezicht van Finn op de foto.

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy vraagt ​​Hope om een ​​centrale rol te spelen in haar huwelijk.

Mis geen foto’s van soapsterren en hun echte kinderen in de galerij hieronder! Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.