Bold & Beautiful: Taylor krijgt een gespleten persoonlijkheid na Ridge Wedding?


Een gebroken hart zou al snel de minste van haar problemen kunnen zijn.

Lange tijd fans van The Bold and the Beautiful kan voorspellen wat er gaat komen met de nauwkeurigheid van een crackerjack helderziende. De waarheid over het framewerk dat Thomas op Brooke deed, zal naar buiten komen, Ridge zal doen wat hij altijd doet en Taylor laten vallen alsof ze heet was (wat ze is) om zijn “bestemming” te vervullen, en onze Doc zal een leven overhouden dat is meer aan flarden dan normaal. Ja, zelfs voor een soap-personage.

Maar waar het moeilijker wordt om te voorzien, is in de nasleep van die verwoestende wendingen. Hoe gaat zelfs een wereldberoemde psychiater als Taylor om met het feit dat haar zoon zijn toevlucht nam tot volslagen schurkenstaten om koppelaarster te spelen? Hoe accepteert ze dat haar dochter haar maandenlang heeft geduwd in de richting van wat een verschrikkelijke ramp bleek te zijn? En tot slot, hoe pakt ze de stukjes op en gaat ze verder?

Ridge Taylor B&B

“Je zult nooit ‘ik doe’ Dat weer voor mij.”

Krediet: CBS-screenshot

De splitsing doen

Wat als, in plaats van oppakken de stukken, Taylor in plaats daarvan gaat in stukken? Wat als ze merkt dat haar geest deze laatste klap niet aankan? Wat als uit haar angst een alternatieve persoonlijkheid tevoorschijn komt, een die haar in staat stelt het verraad en de pijn en de toekomst te vergeten die er gewoon niet zou zijn?

Lees ook:  Bold & BeautifulSheila vermoordt Steffy, nieuwe rol voor Jacqueline Wood

Shayla – ja, dat is de naam die we gebruiken voor Taylor’s alter ego – zou net zo wild en gek kunnen zijn als Taylor nuchter en verantwoordelijk is. Als Shayla werd losgelaten in LA, zou ze een vaste klant worden in de hotspots, een vrolijke meid die altijd klaar staat om de volgende ronde te kopen. Als ze Bill tegen het lijf loopt en zegt dat ze hem niet kent, haar naam is Shayla, niet Taylor, neemt hij aan dat ze een of ander spelletje speelt en meespeelt – tot het punt dat ze samen de nacht doorbrengen!

Daarna probeert Bill echt te worden met Shayla, maar ze houdt vol dat ze niet weet waar hij het over heeft, dat ze spijt heeft van wat er met Ridge is gebeurd, enz. Nogmaals, Bill vermoedt dat ze ervoor heeft gekozen om te doen alsof haar recente boosheid gewoon niet niet gebeuren. ‘Ik kan niet zeggen dat ik het je kwalijk neem,’ barst hij uit. “Ik zou graag willen vergeten dat de naaister ook bestaat!”

Don Diamont

“Wat? Ze wil Shayla zijn, ik noem haar Shayla. Waarom niet?”

Krediet: Howard Wise/JPI

Een onwaarschijnlijke vriendschap

Natuurlijk zou Bill niet het enige personage zijn met wie Taylor… eh, Shayla een heel ander soort relatie gevormd. Nadat ze Sheila heeft gepakt zonder haar vermomming, reageert Shayla op een manier die de gekke vrouw totaal in de war brengt. Ze schreeuwt niet. Ze vlucht niet. Ze belt geen 911. Ze zegt alleen hallo. Aanvoelen dat er iets is erg niet goed – “Hallo”? Ernstig? – Sheila rent ermee weg, koopt een drankje voor haar nieuwe kennis en leert dat ze in deze staat geen idee heeft wie ze is – en ook geen idee wie haar voormalige ‘moordenaar’ is.

Lees ook:  Vandaag uit op B&B, Thomas uit zijn frustratie aan Ridge dat de politie nog steeds h ...

Opgetogen denkt Sheila in haar verwrongen geest dat ze eindelijk de vriendschap met Taylor zal krijgen die haar is afgenomen. Natuurlijk leeft Sheila, zoals ze meestal is, in een dwazenparadijs. En wanneer Ridge een aanvaring heeft met Shayla, waarin ze hem als een vreemde behandelt, begint hij de stukjes bij elkaar te brengen dat zijn ex een soort psychotische inzinking heeft gehad. “Ze moet haar knikkers zijn kwijtgeraakt”, zegt hij tegen Steffy. “Welke vrouw kan? mogelijk vergeet me?”

Als Ridge, samen met de kinderen van hem en Taylor, “Shayla” de hulp krijgt die ze nodig heeft, wordt de psychiater weer haar oude zelf… nieuwe reeks problemen. Om te beginnen weet ze nu dat Sheila nog springlevend is, en ze moet uitzoeken hoe ze haar veilig kan laten arresteren voordat ze weer een schrikbewind kan beginnen. Ten tweede, ze heeft al die tijd seks met Bill gehad. Voelt een deel van haar zich aangetrokken tot de man die ze ooit neerschoot omdat hij misbruik maakte van Steffy?

We zouden meer dan nieuwsgierig zijn om te zien hoe Taylor zichzelf uit de puinhoop heeft gehaald waar Ridge haar in heeft gebracht. En jij?

Yellowstone fans, recenseer Beth’s beste brandwonden — inclusief de nieuwste van de première van seizoen 5 — in de onderstaande fotogalerij.