Bold & Beautiful Voorbeeld: Brooke geeft een aanwijzing om Sheila ten val te brengen


Nog een andere persoon’s opgejaagde geheugen kan grote problemen opleveren voor Sheila Carter.

Bold & Beautiful’s officiële account bood een teaserclip aan van wat komen gaat, wat duidde op problemen op de snoek voor Sheila, die momenteel volledig gefocust is op hoe om te gaan met Finn.

Sheila’s zoon probeert haar momenteel te ‘spelen’ in een poging zijn eigen versie van een ontsnapping uit hechtenis te bewerkstelligen. Nadat hij zijn herinnering aan de schietpartij had hervonden kort nadat hij weer bij bewustzijn was gekomen, realiseerde Finn zich al snel dat de Forresters de zaak niet overdreef of overdreven toen ze volhielden dat zijn biologische ouder losgeslagen en slecht was.

Meer: Horloge! Finn triggert Sheila met één woord

Wanhopig om te vluchten, is Finn vastbesloten om Steffy en de kinderen te vinden en zwoer hij zichzelf dat Sheila nooit meer bij hen in de buurt zou komen. Hoewel de dokter erin slaagde zijn moeder te overtuigen de kamer te verlaten, valt het te bezien of hij na zijn bijna-doodervaring de kracht heeft om zijn plannen door te zetten.

Kijkers weten natuurlijk dat Finn voor een andere uitdaging staat – Sheila heeft een partner-in-crime op het terrein – niemand minder dan Mike Guthrie, de persoon die zich voordeed als bewaker om haar te helpen ontsnappen uit de gevangenis. De kans is groot dat Mike Sheila’s bevel zal uitvoeren, aangezien hij heel goed weet wat de mogelijke gevolgen zijn als hij dat niet doet.

Dit brengt ons bij de preview-clip, waarin Deputy Chief Baker een bezoek brengt aan Brooke en een zeer gefrustreerde Ridge om het gebrek aan vooruitgang van de politie bij het opsporen van Sheila te bespreken.

Meer: De Sheila-wending die voor Ridge een groot drama zou kunnen betekenen

Terwijl Ridge tekeer gaat tegen de hotdog-liefhebbende Deputy Chief en zich sarcastisch afvraagt ​​of ze misschien “iets kunnen doen om te voorkomen dat ze iemand anders neerschiet”, wordt onthuld dat de man heeft slaagden erin om met nieuwe informatie te komen – ze hebben onderzocht hoe Sheila “hulp van binnenuit” kreeg om te ontsnappen en ze hebben de naam van de hoofdwacht.

Zoals Brooke aan Baker vraagt: “Hoofd, deze hoofdwacht, zegt u dat zijn naam ‘Guthrie’ is?” Bakker vraagt: “Ja. Wat is er met hem?” Brooke knijpt dan haar ogen zo dicht dat de bijnaam haar bekend voorkomt. Bekijk het hieronder zelf:

Net zo Vet en mooi kijkers weten heel goed dat als Brooke zich Mike Guthrie en zijn connectie met Sheila herinnert, dit het begin van het einde kan zijn voor de ongrijpbare duivelin, die voor eens en voor altijd een einde maakt aan haar schrikbewind. Of ten minste deze bijzonder schrikbewind.

Meer: John McCook’s betraande terugkeer naar B&B set

Hoe denk je dat het zal uitpakken? Laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder.

Kijk eens naar de leven en tijden van Sheila Carter in de fotogalerij hieronder.