Bold & Beautiful: Wat als Brooke Ridge afwijst, herenigd met Deacon?


Met slechts een paar kleine lijnen liet de soap vallen wat zeker een grote hint leek over wat komen gaat.

Het was geen verrassing toen The Bold and the Beautiful liet Bill op 17 mei met de zonen Wyatt en Liam over Ridge praten. Sterker nog, we kunnen ons niet herinneren wanneer de tycoon ooit iets aardigs te zeggen had over ‘de naaister’. Maar wat leek? vertellen voor ons was de timing van Bill’s bloviating, net zoals zijn verloren liefde Brooke hoopte opnieuw te herenigen met haar ooit echtgenoot.

Denk je wat we zijn?

De show is blijkbaar het opzetten van een herhaling van de Bill/Brooke/Ridge-driehoek, juist, deze keer met Taylor in de mix voor extra complexiteit. En aangezien Heather Tom (Katie) zo vaak bezig is met regisseren, zouden we maar al te blij zijn als Don Diamont een nieuwe verhaallijn krijgt, ieder verhaallijn!

Een dergelijke ontwikkeling zou Brooke onmiddellijk voor een benijdenswaardig dilemma stellen: moet ze opnieuw naar haar hengst neigen, of moet ze terug in de armen van Ridge racen? Persoonlijk zouden we haar graag twee keer zien nadenken over hereniging met Ridge, aangezien hij een nanoseconde heeft gewacht nadat hij van haar was gescheiden om Taylor te vertellen dat hij ‘naar huis wilde’.

Meer: Grote resoluties op komst voor twee stellen

Maar dan, als het aan ons lag – en argh, dat is het nooit! — in plaats van dat Brooke zich opnieuw aan Bill zou binden, zouden we haar twee keer laten nadenken over Dat relatie ook. Zij houdt van Bill, hij houdt van haar, en een deel van hen zal altijd verliefd op elkaar zijn. Maar waarom laat je Brooke niet slim zijn en zeggen: ‘Weet je wat? Ik kan dit, zeker. En het zal een tijdje leuk zijn. Maar we weten allemaal dat Bill en Katie een eindspel zijn. Dus wat heeft het voor zin?”

bill katie drinkt champagne Heather Tom, Don Diamont"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television CityLos Angeles, Ca.02/13/20© Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661Episode # 8301U.S.Airdate 30/03/20

“Ze hebben geen ongelijk over jou en mij, schat.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Dan zouden we Brooke laten maken van iedereen monden vallen door de beginnende tot op heden Deacon. Hij kwam terug als een nieuwe man, veranderd. ‘Dus laten we eens kijken of onze relatie ook is veranderd,’ zou ze kunnen suggereren. “We zijn ouder, wijzer… meer bewust van wat we hadden en wat we zouden kunnen hebben.”

Ze zouden ook niet meer achter de rug van zijn toenmalige vrouw Bridget aan de slag gaan.

Vet mooi lang kanan brooke diaken SS

Blijkbaarmij single zijn is geen optie!”

Krediet: Sean Smith/JPI

Meer: Dit is waarom Taylor’s hand is verbonden

Is het logisch dat de superrijke Forrester Creations-directeur het sloppenwijkt met een ex-gevangene die in een bezemkast woont? In de echte wereld, nee. Maar op Vet en mooiin een LA met slechts een half dozijn in aanmerking komende vrijgezellen, zeker, een beetje.

Wat denk je? Zou je willen dat Brooke Bill en Ridge omver zag gooien om Deacon een kans te geven? Op weg naar de reacties…

Review Brooke’s leven en liefdes in de onderstaande fotogalerij.