Bold & Beautiful: Wat gebeurt er als Ridge/Taylor/Brooke naar Aspen gaan?


Wie gaat er mee als de show terugkeert naar Aspen?

Je moet liefhebben Vet en mooi het begeleiden van producer Casey Kasprzyk. Dit is een man die, na jarenlang in soaps te hebben gewerkt, precies weet hoe hij een publiek moet plagen. Dus wanneer, tegen het einde van de aflevering van 9 september van vet leven, hij zei terloops: “Ik heb een klein nieuws te melden,” we gingen rechtop zitten en merkten het op.

Het YouTube-chatfest dat hij organiseert, is tenslotte waar enkele van de grootste nieuwsverhalen zijn uitgekomen … om nog maar te zwijgen van waar geruchten zijn neergeschoten. Het was Kasprzyk die waarschuwde dat fans van streek zouden zijn over een grote wending (die de “dood” van Steffy’s echtgenoot Finn bleek te zijn), en hij was het die een fantheorie neerschoot dat de show een tijdsprong zou maken .

Deze keer ging de directeur in op iets dat hij kort had aangeroerd tijdens een andere recente aflevering. “Ik zei een paar weken geleden dat” Vet en mooi op locatie zou gaan.” Vervolgens gaf hij een paar aanwijzingen, waaronder dat deze shoot buiten Los Angeles zou plaatsvinden en dat castleden in een vliegtuig moesten springen.

‘We zijn er al lang niet meer geweest,’ vervolgde hij, ons erop wijzend dat dit een plek was waar de show eerder was geweest. Maar het was zijn laatste hint – dat het “de thuisbasis van de Spencer-retraite” was – die ons naar de locatie bracht: Aspen, Colorado.

Vet aspen 2012 bill brooke

Katie gebruikte de prachtige achtergrond van Aspen om te proberen Bill en Brooke samen te duwen… een beslissing waar ze later spijt van zou krijgen!

Krediet: Sean Smith/JPI

‘We keren terug naar Aspen,’ bevestigde hij, ‘de thuisbasis van de gondels, heteluchtballonnen, paragliding, ski-ongelukken, bergbeklimmen… het is nogal een avontuurlijke plek!’

Over wie de reis zou maken, probeerde Kasprzyk eerst de vijfde te pleiten. “Ik denk niet dat ik het kan zeggen,” dekte hij af… voordat hij onthulde dat Ridge, Taylor, Steffy en Brooke de reis zouden maken.

Met Ridge momenteel gevangen tussen de twee vrouwen van wie hij zijn hele leven heeft gehouden, lijkt het waarschijnlijk dat het eindelijk eens op het spel zal komen te staan ​​als hij gedwongen wordt een beslissing tussen hen te nemen. Het feit dat Steffy mee gaat, lijkt natuurlijk een indicatie dat dingen misschien niet helemaal gaan zoals gepland.

Stoutmoedige hoop Liam Steffy

Hope (toen Kim Matula) verloor de strijd om Liam’s hart in Aspen… maar won uiteindelijk de oorlog.

Krediet: Sean Smith/JPI

Oude kijkers zullen zich herinneren dat in 2011 de Steffy/Liam/Hope-driehoek een dramatische wending nam terwijl het trio in Aspen was. Nadat ze door Hope was gedumpt, trouwde Liam op een bergtop met haar rivaal. Buiten het medeweten van hem, probeerde Hope het huwelijk te stoppen om uiteindelijk gedwongen te worden toe te kijken terwijl Liam geloften uitwisselde met haar rivaal. (Hadden we al gezegd dat ze toekeek vanuit de eerder genoemde gondel, dankzij Steffy die assistentie kreeg van Bill?)

Er is nog geen woord over precies wanneer de externe sequenties zullen worden uitgezonden, maar recente berichten op sociale media hebben aangegeven dat de cast momenteel op locatie in Aspen is. Blijf op de hoogte voor details…

wil herbeleven De romance van Hope en Liam – inclusief, ja, gondel? Bekijk de fotogalerij hieronder!