Bold & Beautiful: Zal ​​Ridge Brooke of Taylor kiezen? Waarom het ons niet kan schelen


Ridge Taylor Brooke B&B puree

Kerel, die zelfvoldane blik zorgt ervoor dat we het van je gezicht willen slaan! Credit:

Zodra Steffy de bruiloft van haar ouders tot stilstand bracht door de bonen te morsen, Vet en mooi had net zo goed een andere naam kunnen krijgen Het schuldspel. Interessant genoeg gold dat zowel op het scherm als daarbuiten. Lees verder, en we zullen bespreken waarom.

Steffy’s grote stap

Dat Steffy degene was die de acties van Thomas aan de kaak stelde, was ronduit briljant. Waarom? Omdat ze niet alleen harder dan wie dan ook campagne voerde om haar ouders te herenigen, maar het is veilig om te zeggen dat er geen liefde verloren is gegaan tussen haar en de Logan-vrouwen. Daarom ging ik ervan uit dat Douglas degene zou zijn die Thomas zou ontmaskeren.

B&B Steffy Finn

“Dat klopt, ik zei het!”

Krediet: CBS-screenshot

Meer: Matthew Atkinson onthult hoe Thomas zal boeten voor wat hij deed

Ik dacht min of meer dat, aangezien ze een groot punt maakten van het feit dat Douglas nog steeds de belastende telefoon had, de jongen per ongeluk de vernietigende opname op een cruciaal moment zou afspelen. En hoewel dat een belangrijk moment bleek te zijn, verbleekte het in vergelijking met Steffy die het juiste deed… zelfs als het betekende dat ze mogelijk het geluk van haar moeder moest opofferen.

De stille bruid

Ridge was vrij kalm over het feit dat Taylor de waarheid kende en ervoor koos om te zwijgen. Maar we weten allemaal dat de echte gevolgen van die beslissing de toenemende vijandelijkheden tussen Taylor en Brooke zullen zijn.

Steffy Taylor Carter Ridge bruiloft B&B

“Gooi een mama onder de bus, waarom doncha?!?”

Krediet: CBS

De schrijvers leken het van beide kanten te willen hebben wat Taylor betreft. Ze drong er verschillende keren op aan dat ze echt geloofde dat Ridge’s beslissing om met haar te trouwen niets te maken had met de CPS-oproep, maar als dat waar is, waarom zou ze dan ook maar een moment aarzelen om schoon schip te maken voordat ze door het gangpad liep?

Het slechte zaad

Thorsten Kaye heeft deze week fenomenaal werk geleverd, eerst toen Ridge tekeer ging tegen de zoon in wie hij had geloofd, en later tijdens scènes waarin hij, hoed in spreekwoordelijke hand, met Brooke ging praten. Thomas bleef ondertussen op de hielen zitten en hield vol dat wat hij had gedaan eigenlijk niet zo’n groot probleem was.

Vet mooi Ridge Thomas Office

Ridge was zo boos dat hij van plan was het bureau om te draaien, Echte huisvrouwen stijl. Te laat besefte hij hoe zwaar het werkelijk was.

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Hoe een wraakplan Bold & Beautiful op zijn kop kan zetten!

Het siert hem dat er veel fans zijn die het er helemaal mee eens zijn … of in ieder geval het gevoel hebben dat er genoeg schuld is. Voor elke fan die suggereerde dat Thomas “alles moest verliezen”, was er een andere die op Brooke’s zonden wees, om nog maar te zwijgen van de schuld van Ridge in de hele puinhoop.

Daar gaan we weer…

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben gewoon niet geïnteresseerd in nog een rondje Ridge pingpongen tussen Taylor en Brooke terwijl hij zijn grote beslissing neemt over met wie hij zou moeten zijn. (Eigenlijk ben ik er vrij zeker van dat ik iets over jou weet… en dat jullie allemaal hetzelfde voelen!) Waarom is dit aan hem? Verdorie, waarom krijgt hij zelfs een keuze? Brooke zou woedend moeten zijn over de manier waarop hij haar behandelde en zeggen: ‘Weet je wat? Ik ben klaar. Ik heb jongens die zich op me storten, en je denkt dat ik ga zitten smachten, in de hoop dat je me het grote plezier zult doen door me te zegenen met het geschenk dat je liefde is? Nee.”

Brooke, Taylor kantoor B&B

‘Eerlijk gezegd wil ik hem op dit moment niet eens. Ik wil gewoon niet jij om hem te hebben.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Dan kan ze naar een karaoke-avond gaan met Taylor en kunnen ze een duet spelen op Gloria Gaynors ‘I Will Survive’. (Het couplet dat ik ze echt wil horen, belt? “Oké, ga nu! Loop die deur uit! Kom nu niet langs, want je bent niet meer welkom!”)

De afgelopen jaren, Vet en mooi heeft de slechte gewoonte gekregen om dezelfde drie of vier verhalen keer op keer te spelen en van ons te verwachten dat ze doen alsof ze op de een of andere manier nieuw zijn. Hier is een idee: geef ons iets dat echt is nieuwe!

Willekeurige gedachten

• Hoe geweldig was het om Finn naar voren te zien komen om zijn vrouw te verdedigen terwijl Thomas haar aan het beledigen was? Net als veel fans heb ik het gevoel dat Finn vanaf het begin weinig meer is geweest dan een gesprekspartner voor Steffy. Ik bedoel, als we zo opgewonden raken dat hij een opwindend moment heeft, zegt dat iets.

• Jammer dat Zende niet bij de bruiloft was. Misschien hadden we een update kunnen krijgen over zijn situatie met Paris. Er had zelfs een ongemakkelijke kruising tussen Paris en Carter kunnen zijn, waarbij ze een beetje zout werd. “Ik denk dat het niet uitmaakt of je dienst doet of aan het liften bent, dingen werken gewoon niet als je op een bruiloft bent, nietwaar?”

Parijs ter plaatse Zende B&B

Zende en Paris zijn zo ver buiten beeld dat ze rondhangen met Flo en Wyatt.

Krediet: Howard Wise/JPI

• Ik kan tegenwoordig niet met Deacon. Net als iedereen in de show blijft hij dezelfde dialoog herhalen, maar lijkt hij zijn eigen woorden niet te horen. Keer op keer heeft hij Sheila erop gewezen hoeveel problemen hij zal krijgen als iemand erachter komt dat ze daar woont. En toch… daar blijft ze.

Forrester. Cory. Logan. Carrington. Horton. Kwartmaine. Nieuwe man. Dutton. We hebben alle grote soap-dynastieën op één plek verzameld voor een onvergetelijk fotoalbum met de meest prominente families overdag en primetime!Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Liam had het mis over Hope en Thomas Kissing