Bold & Beautiful: Zie de smerige nieuwe look van Ridge Forrester


Dat kunnen we niet wachten om het antwoord op deze te vinden!

De aflevering van 15 maart van The Bold and the Beautiful maakte veel dingen duidelijk – van waar Ridge in godsnaam al die tijd is geweest (in samenwerking met de FBI) ​​tot wat Bill doet om Sheila te schuppen (haar spelen). Maar het liet ons ook een nieuwe vraag stellen: wanneer werd Ridge Grizzly Adams? Ook, hoe? Waarom?
Haar Ye, Hair Ye

De favoriete ex van Brooke en Taylor houdt Los Angeles’ publieke vijand nr. 1 in de gaten. Prima. Maar… zou de FBI hem niet laten trimmen en scheren terwijl hij onder een hoedje zat? Het was niet alsof hij dood speelde, dus hij had naar Supercuts kunnen rennen, toch? Of wat het equivalent van Supercuts ook is voor stinkende playboys.

Maakt deel uit van het plan van Ridge en Bill dat de naaister onopgemerkt rondsluipt vanwege zijn nieuwe look? Want eh, dat gaat waarschijnlijk niet werken. Zelfs Superman en Wonder Woman wisten dat ze een bril moesten opzetten om een ​​vermomming ondoordringbaar te maken.

‘Wij zijn ook in de war. Maar Wij de salon gehaald!”

Een verborgen betekenis

Misschien is het punt van Ridge’s sjofele nieuwe uiterlijk om zijn innerlijke onrust aan te geven over het verlies van zijn beide meest frequente vrouwen. We hebben dit soort dingen eerder zien gebeuren. Als een personage in de put zit, stoppen ze met het borstelen van hun haar. Ze krijgen een gezicht vol stoppels. Ze nemen niet de moeite om langs de garderobe-afdeling te gaan om hun designer sulkwear te laten persen.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Jacqueline Wood Emmy Lunch Details; Wie zal er winnen?

Wat de reden ook is voor Ridge’s make-over, we kunnen niet wachten om het te horen. Totdat we dat doen, zullen we onszelf vermaken – doe mee, wil je – door onze onlangs bijgewerkte fotogalerij van de extreme make-overs van soapsterren te bekijken.

Video: YouTube/CBS