Bold & Beautiful: Zoe Grills Quinn over Carter


In de hut is Hope stomverbaasd als Liam een ​​paniekaanval krijgt terwijl ze naar Vinny’s herdenkingshulde kijkt. Hope zegt tegen hem: ‘Liam. Er is iets met je aan de hand en ik denk dat ik weet wat het is. ” Liam kijkt bezorgd. Hope weet dat hij een goed persoon is en houdt er niet van om iemand kwaad te zien overkomen, maar Vinny heeft de vaderschapsresultaten verwisseld, dus het is oké als hij gewoon niet kan vergeven en vergeten. Liam zegt dat ze gelijk heeft, maar de persoon die hij niet kan vergeven, is hijzelf.

Meer: Jacqueline MacInnes Wood deelt ademhalingstechnieken

Hope wil geen tijd meer verliezen en smeekt Liam om de schuld in het verleden te laten. Liam wil; ze heeft geen idee hoeveel hij wil. Hope benadrukt dat ze de toekomst moeten omarmen. Ze heeft hem niet helemaal vergeven, maar ze gelooft dat die dag zal komen en heeft hem ook nodig om het te geloven. Hij zou zich niet langer schuldig moeten voelen. Ze moeten die nacht in het verleden plaatsen. Terwijl ze elkaar omhelzen, herinnert Liam zichzelf er herhaaldelijk aan dat hij gezegend is, maar hij flitst nogmaals naar het ongeluk.
Hoop blij Liam B&B

Bij Forrester rook Thomas naar Ridge dat de naamloze, anonieme klootzak die Vinny heeft vermoord in de hel zou rotten! Ridge haat dit ook. Thomas vindt dat zijn vriend zijn tijd had kunnen besteden en zijn leven had kunnen veranderen, maar nu zal hij nooit de kans krijgen dankzij degene die achter dat stuur zat. Op dat moment komt plaatsvervangend Baker binnen; hij heeft moeilijke vragen die hij door Thomas moet beantwoorden. Thomas wil helpen hoe hij kan. Baker snauwt: “Dat zeg je maar.” Ridge is geïrriteerd – gelooft hij zijn zoon niet? Baker begint over Vinny die Thomas verraadt en Ridge onderbreekt hem om de plaatsvervangend chef te informeren dat hij zijn tijd aan het verspillen is en zich moet concentreren op het vinden van de moordenaar. Baker brengt de fysieke confrontatie tussen Thomas, Finn en Vinny in het lab ter sprake. Thomas geeft toe dat er stoten werden gegooid, maar dat is verre van iemand doden. Ridge, woedend, deelt Baker mee dat Thomas en Vinny jeugdvrienden waren en dat zijn insinuatie belachelijk is. Thomas herhaalt dat wat Vinny deed wreed was, maar dat het hem niet ter dood had mogen veroordelen. Hij blaft naar Baker: “Zeg me dat je een aanwijzing hebt!”
Plaatsvervangend Baker grilt Thomas B&B

Meer: De primeur over Kimberlin Brown’s geruchten dat Sheila terugkomt

In het ontwerpbureau vraagt ​​Zoe zich aan Parijs af wat Quinn zo druk kan houden dat ze niet eens kan bellen ?! Zoe begint zich zorgen te maken dat Carter misschien een andere vrouw ziet, maar Paris verzekert haar dat hij niet het type is dat zomaar met iemand in bed springt.
Zoe, Parijs zorgen B&B

In Carters bed rolt Quinn weg van zijn kussen en gekreun: “We kunnen dit niet blijven doen.” Ze staat erop dat ze zich terughoudend zal opstellen en hij plaagt dat iets hem vertelt dat ze er niet zo goed in is. Quinn mijmert dat het haar in de loop der jaren veel heeft gekost. Ze streelt zijn gezicht en voegt eraan toe: “Het gaat ons ook veel kosten, tenzij we stoppen.” Carter is het daarmee eens; ze hoort bij Eric. Quinn zucht; “En jij hoort bij Zoe.” Ze herinnert zich dat haar man haar niet meer aanraakte en haar vasthield… de man zijn die Carter voor haar was. Ze hadden dit allebei nodig, maar zijn het erover eens dat het nooit meer kan gebeuren. Quinn vraagt ​​zich af of Brooke’s negativiteit uiteindelijk bij Eric terechtkwam, hoewel het niet zou rechtvaardigen wat ze deden. Carter begrijpt waarom ze zich schuldig voelt, en hij voelt het ook, maar ze hebben allemaal verbinding en intimiteit nodig. Hij geeft toe dat ze harder hadden moeten vechten, maar het voelde niet verkeerd. “Het voelt niet verkeerd.” Quinn schudt haar hoofd; “Nee. Het was prachtig. Het was ongelooflijk. En je bent ongelooflijk. ” Ze begrijpt waarom Zoë hem zo mist en stelt dat het verkeerd zou zijn om door te gaan. “Het was een geweldige tijd, maar het is voorbij. ‘We kunnen het niemand vertellen; het moet ons geheim zijn. “
Quinn, Carter kussen praten B&B

Meer: Kijk hoe het geheim van Quinn wordt onthuld!

Quinn komt voorzichtig het ontwerpbureau binnen waar Zoe werkt. Zoe ziet haar en wil weten waarom ze haar telefoontjes niet heeft aangenomen – waar is ze de hele ochtend geweest? Ze besluit dan dat Quinn haar dat later kan vertellen; ze wil gewoon weten of ze gisteravond bij Carter is aangekomen. Zoë wil er iets over horen alles dat gebeurde. Quinn aarzelt, “Uhhh …” onderbreekt Zoe opnieuw. Ze wil Quinn gewoon bedanken voor het feit dat ze zo’n goede vriend is en gaat verder over haar magische aanraking. “Mijn toekomst met Carter ligt in jouw handen.” Quinn stamelt: “Dat weet ik niet.” Ze flitst naar seks met de COO terwijl Zoe nadenkt over hoe hij de liefde bedreef; hij is alles wat een vrouw zou willen. “Je denkt waarschijnlijk zo over Eric, toch?” Quinn staart haar aan.
Quinn zet zich schrap om met Zoe B&B te praten

Meer: Bekijk de oogverblindende bikinivideo van B&B alum

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge gaat in de verdediging wanneer plaatsvervangend Baker Thomas grilt.

Zien foto’s van Bold & Beautiful door de jaren heen in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.