Bold & Beautiful’Deacon’ Sean Kanan heeft spa-dag na episch gevecht


Wees gewaarschuwd dat deze onverwachte onthulling je kan doen happen… of giechelen.

We gaan niet liegen; we hoopten dat Bold & Beautiful’s Deacon zou wat karatebewegingen maken op de zelfingenomen Ridge, die opdook bij Il Giardino en de hervormde oplichter sloeg terwijl hij zich met zijn eigen zaken bemoeide en zijn werk deed.

Toen de scène de volgende aflevering oppikte, is dat precies wat er gebeurde. Ridge beschuldigde Sharpe ten onrechte van het drinken van Brooke’s drankje op oudejaarsavond, wat Deacon ertoe bracht een ontkenning uit te vaardigen. Hope’s vader gaf toe dat hij graag Ridge een schop onder zijn kont zou geven, en nodigde toen Ridge uit om ofwel te vertrekken of een zet te doen… en de naaister viel hem aan.
Deacon, Ridge kick B&B

Deacon, die we eerder met zijn dochter zijn hervonden liefde voor vechtsporten hadden zien delen, reageerde met een aantal heerlijk bevredigende bewegingen, waaronder enkele trappen. En toen Ridge een te grote bezem pakte en ermee zwaaide als een wapen, brak Deacon die sukkel doormidden! echt episch, en een echte traktatie voor alle fans van Sean Kanan die hebben afgestemd om te zien Karate Kid III favo ‘Mike Barnes’ weer in actie.

Als je het hebt gemist (of het gewoon nog een keer wilt bekijken zoals wij), deelde Kanan de clip op zijn Instagram-account. Druk gewoon op de pijl om de video in de post af te spelen.

Niet alleen was de throwdown een speciale traktatie voor Vet en mooi kijkers en fans van de Karate kind films, maar het gaf ons een voorproefje van hoe het eruit zou kunnen zien als Netflix’s Cobra Kai serie was om de slechterik, Barnes, terug te brengen. We zien het graag.

En terwijl Brooke naar Deacon snelde om te zien of hij gewond was (tot grote minachting en ergernis van haar man), was ongetwijfeld een beetje geschrokken na de ongelukkige ontmoeting. Er was tenslotte bloed in het spel. Dus, wie kan ‘Deacon’ de schuld geven dat hij na de clash een opkikkertje nodig heeft? Niet Wij.

Meer: Kijk maar! Brooke zweert Ridge niet op te geven

Cue Sean Kanan plaagde dat ‘Deacon’ naar een spa ging om te ontspannen, vernieuwd en opgefrist. De acteur deelde een leuke foto van zijn verjongende gezichtsbehandeling op sociale media en grapte: “Nadat ik het met Ridge in de bezemkast had verwisseld, dacht ik dat ik iets leuks voor mijn gezicht zou doen.”

Het valt nog te bezien of Thorsten Kaye dit voorbeeld volgde, maar hij werd getagd in de grappige post.

Meer: Bold & Beautiful aluin glad scheren met onbeleefde fan

Wat vind je van de confrontatie tussen Deacon en Ridge en de verhaallijn waarbij Brooke betrokken is? Laat je mening over de plot hieronder vallen en mis onze foto van De meest onvergetelijke rivaliteiten van Bold & Beautiful in de galerij hieronder.