Bold & BeautifulKrista Allen deelt haar reactie op ‘Tridge’-gerucht


Wacht, was het… Adele?

Op 9 augustus a Vet en mooi fan tweette een bijzonder goed bewerkte “Tridge” -video op de melodie van Adele’s “Rumor Has It”. Het bijschrift? “Het gerucht gaat dat Brooke niet heeft” [Ridge’s] liefde meer.”

Als reactie hierop zei Krista Allen, die altijd een spel heeft om op een speelse manier met kijkers op sociale media om te gaan, “Uh-oh … wie is dit gerucht begonnen ?!”

Wanneer een kus vertelt

In zekere zin, Ridge zelf, als je het ons vraagt. In de aflevering die diezelfde dag werd uitgezonden, nodigde Brooke haar “lot” uit om zijn terugkeer te vieren in hun aloude traditie – in bed. Maar één kus was alles wat ze nodig had om te voelen dat er iets niet klopte. Wat zou het ooit kunnen zijn?

Uiteraard zijn standby-vrouw, Taylor en de lip-lock die ze deelden in Monte Carlo. Hoewel er enige discussie is over wie die kus heeft geïnitieerd – lees er alles over Dat hier – het valt niet te ontkennen dat het zowel op Ridge als op zijn ex indruk heeft gemaakt.

taylor ridge kus mashup bb

Waarheidsbommen … gedropt

Taylor heeft al aan dochter Steffy bekend dat mama en papa “een moment” hadden. Dus dat is zeker het begin van een nieuwe ronde van “Tridge’s” kinderen die pleiten voor een familiereünie. En Taylor denkt dat deze kus, meer dan de meeste, betekenisvol was.

Als ze een echt persoon was, zouden we de voormalige prinses van Marokko verwijzen naar onze fotogalerij die de ene na de andere herinnering oproept aan alle keren dat Ridge heeft bewezen dat hij haar niet als eindspel beschouwt. (Klik hier om te zien.) We zouden ook tegen haar zeggen: “Kom op, meid, jij weten je verdient beter dan de vrouw te zijn naar wie hij toe rent elke keer als hij iets met zijn favoriet heeft.’

Taylor bekentenis B&B

Jij weten we hebben gelijk, Taylor.

Krediet: CBS-screenshot

Opties… Ze heeft OptiesVerdorie!

Trouwens, we kijken nog steeds Vet en mooi met onze vingers gekruist dat de show de trekker overhaalt een andere potentiële koppeling voor Taylor – of, beter nog, dit liefdesdriehoek die zou zetten haar in het midden in plaats van Ridge.

Fans zouden daar mee zitten, vermoeden we. Ze ergeren zich zeker aan Ridge. “Ok, ik heb het nodig” [him] om te stoppen met deze spellen en al een beslissing te nemen”, tweette Lexie P naar Allen. “Deze flip-flop is niet schattig.”

“Ja, het is een soap,” erkende Kellie Jenkins, “maar dit is 2022! Een dokter en een wetenschapper zouden niet kruiperig zijn over een ‘naaister’.”

In de ogen van Maureen O’Hara had Ridge zijn definitieve beslissing eigenlijk al genomen. Het was glashelder om wie hij het meest gaf. “Ik denk dat Ridge volledig toegewijd is aan Ridge.”

Een goede. Controleer de relatiestatus van alle koppels op Vet en mooi in de onderstaande fotogalerij.