Bold & BeautifulQuinn is klaar om wraak te nemen door Brooke neer te halen


Quinn zou zomaar de persoon kunnen zijn die de blondine een paar pootjes neerhaalt!

Er zijn twee soorten Vet en mooi fans in de wereld: zij die Brooke Logan Forrester liefhebben en aanbidden, met gebreken en al, en zij die niets liever willen dan iemand de heldin van haar voetstuk zien duwen. En beide kanten kwamen swingend uit de hoek na de scènes van 13 juli waarin Eric’s ex-vrouw zijn laatste aanstaande ex-vrouw op de proef stelde omdat ze hem had bedrogen met Carter.

Hoewel het onmogelijk is om te ontkennen dat Quinn de grens overschreed met ieders favoriete trouwambtenaar – ach, zelfs zij gaf dat toe – vonden veel fans het hypocriet voor Brooke, van alle mensen, om haar aartsvijand te beoordelen. Ze wezen er tenslotte op dat Brooke niet bepaald een geweldige vrouw was voor Eric, door hem te hebben bedrogen met (en zwanger te zijn geworden van) zijn zoon, Ridge.

Zeker, het lijkt alsof de show prachtig een verhaallijn heeft opgezet waarin Quinn – die letterlijk niets meer te verliezen heeft – besluit te proberen Brooke van haar spreekwoordelijke hoge paard te slaan. De echte vraag is welke methode de sieradenontwerper kiest, aangezien er verschillende wegen zijn die ze zou kunnen volgen.

Het is bijvoorbeeld nog niet zo lang geleden dat Ridge merkte dat hij dezelfde schoenen droeg die Carter nu draagt. Natuurlijk sliepen Ridge en Quinn niet echt samen, maar ze deelden wel verschillende gestolen kussen. Zou Quinn kunnen besluiten om die oude vlam aan te wakkeren en de ultieme wraak op Brooke te nemen door Ridge recht onder haar vandaan te stelen?

Thorsten Kaye, Denise Richards "The Bold and the Beautiful"  shauna ridge hw

Een waarschijnlijker scenario? Dat Quinn in plaats daarvan Shauna weer op Ridge loslaat. Immers, toen we Denise Richards spraken in de nasleep van haar personage’s bijna-huwelijk met Ridge, leek ze te vermoeden dat er misschien meer in dat verhaal zat. “Ik denk niet dat Shauna helemaal klaar is met Ridge,” plaagde ze. “En de manier waarop dingen zo snel in elkaar gewikkeld zijn, ik kan het niet helpen, maar denk dat Ridge waarschijnlijk ook wat onopgeloste gevoelens heeft.”

Meer: Zou Shauna kunnen spelen voor Eric?

Quinn zou ook haar eigen ex-geliefde/babydaddy, Dollar Bill, kunnen rekruteren. Mochten zijn huidige pogingen om Katie terug te winnen mislukken, dan is het niet moeilijk om je voor te stellen dat Bill – met een beetje aansporing van Wyatt’s moeder – twee vliegen in één klap slaat door Brooke terug te winnen en, als een gelukkig neveneffect, de oude aartsvijand Ridge af te vinken.

Natuurlijk lijkt elk complot dat Quinn zou bedenken voorbestemd te mislukken. Zoals commentator Neese3 zei na de confrontatie tussen Brooke en Quinn: “Wat kan ik anders zeggen dan ‘Saint Brooke wint opnieuw’?” Uiteindelijk werd zelfs Stephanie – die jarenlang naar Brooke verwees als “de slet uit de vallei” en een ziekte die zich een weg baant door de mannen van de Forrester-familie – gemaakt om “het licht te zien” waar haar knipperlicht schoondochter maakte zich zorgen.

Meer: Is [spoiler] De nieuwe schurk van Bold & Beautiful?

Wat denk je, Vet en mooi fans… is het tijd voor Brooke om erachter te komen hoe het is om aan de verliezende kant van een strijd te staan? Of had ze volkomen gelijk om Quinn te berispen omdat hij Eric diep had gekwetst? (Heck, misschien heeft elk van de vrouwen helemaal gelijk over de ander!) Deel uw mening in de opmerkingensectie en geniet vervolgens van de galerij hieronder waarin we kijken terug op de tijd van Eric en Brooke als (soms) gelukkig getrouwd paar.