Bold & Beautiful’s Bill stelt Sheila voor: zal de bruiloft plaatsvinden?


De week van 20 maart belooft er een te worden die de villainess niet snel zal vergeten – hoewel ze uiteindelijk wens ze kon!

Hoor je dat tik, tik, tik? Dat, Vet en mooi fans, is het geluid dat de tijd dringt voor Sheila!

In de preview die de soap liet zien voor de week van 20 maart, is de publieke vijand nr. 1 van Los Angeles helemaal “Ohmergerd! Ohmergerd!” over de mogelijkheid dat haar sugar Daddy Warbucks Bill haar affaire met Deacon doorheeft. Maar wat moet Echt haar op de zenuwen werken is de kans dat hij haar al die tijd voor de gek houdt. We weten het, maar ze weet het nog niet dat loverboy in het geheim onder één hoedje speelt met gezworen vijand Ridge en de FBI om de vrolijke moordenares zonder peddel de rivier op te sturen.

Idealiter ook zonder kano.

jaartrauma Tracey Bregman Lauren

“Dat hadden ze tenminste kunnen hebben vroeg mij om hier deel van uit te maken!”

Krediet: Howard Wise/JPI

… en nu is het einde nabij

Zoals je in de onderstaande clip zult zien, zijn de onwaarschijnlijke bondgenoten bijna aan het kwijlen bij het vooruitzicht om eindelijk de dreun te laten zakken van de gekke vrouw die ooit Taylor, Finn en Li “vermoordde”, Steffy en talloze anderen neerschoot en jarenlang aan het werk was. De jonge en de rusteloze het leven van Lauren Fenmore meer verontrustend maken dan een fles wijn die in azijn is veranderd.

“We gaan haar hebben,” vertelt Ridge zijn vijand die vijand is geworden, “precies waar we haar willen hebben.”

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers for December 29, 2020: Zoe Throws Carter Off Guard! | Soap Opera News

Maar zullen ze dat doen? Sheila heeft de dood bedrogen en is vaker uit de gevangenis ontsnapt dan we kunnen tellen (en we kunnen behoorlijk hoog tellen). Dus waarom zouden zij – of wij – denken dat deze doorstart anders zou zijn? Wat weten zij dat wij niet weten?

Een onfatsoenlijk voorstel

Misschien rekenen Bill en Ridge op de gedenkwaardige stap die de tycoon neemt met zijn vermeende ware liefde om haar ertoe te brengen zichzelf te beschuldigen. Spoilers voor de komende week onthullen dat hij op woensdag 22 maart iets heel belangrijks doet – iets dat Sheila de volgende dag Deacon vertelt over het voorstel van haar wederhelft.

Aan het einde van de week maken Sheila en haar man aan de kant bijna een stroomschema van de voors en tegens van het feit dat ze zich aan Bill koppelt – alsof ze dat nog niet heeft gedaan. Kan er enige twijfel over bestaan ​​dat we op weg zijn naar een Bill/Sheila-bruiloft waar ze eindelijk haar toetjes krijgt voorgeschoteld?

Terwijl je de mogelijkheid overweegt, bekijk de knoestige takken van Sheila’s stamboom in de onderstaande fotogalerij. Vraag me af of een van haar vervreemde familieleden – en dat zijn er zoveel! – zal komen opdagen om te zien hoe ze wordt neergehaald!