Bold & Beautiful’s Krista Allen onthult Thorsten Kaye’s diakengrap als Ridge


Hoe een incident tijdens de repetitie een serieus en dramatisch moment op het scherm bijna op zijn kop zette.

Terwijl Krista Allen’s Vet en mooi alter-ego, Dr. Taylor Hayes, heeft te maken gehad met een zeer serieus onderwerp nadat ze ontdekte dat haar ex-man Ridge (op wie ze nog steeds verliefd is) natuurlijk) was verraden door zijn huidige vrouw, Brooke, blijkt dat het achter de schermen niet allemaal lange gezichten waren.

In feite was een grap die werd gekraakt door Ridge’s portrettist Thorsten Kaye tijdens de repetitie bijna een, ahem, probleem toen het eindelijk tijd was om de scène te filmen, die de onthulling inhield van de schokkende – en helemaal niet grappige – waarheid over “wat er gebeurde op oudejaarsavond” tussen Brooke en een andere man… een man die hij veracht, niet minder. Niemand minder dan Deacon Sharpe.

Meer: De wending die Brooke * en * Taylor zou choqueren

Allen legde in het script uit: “Er stond geschreven dat Taylor zei: ‘Het was Deacon – Deacon Sharp!'” Natuurlijk, dat was het ultra-serieuze mic drop-moment waarna de camera zou draaien naar Ridge’s verbijsterde en verbijsterde reactie voordat hij eindigde de show.

Maar tijdens de repetitie, onthult Allen, antwoordde Kaye gekscherend: “Deacon Scherp!?? Niet diaken Muskowtiz?” Wat natuurlijk hilarisch is, vanwege de nieuwsgierige neiging van de soaps om de voor- en achternaam van een personage te gebruiken wanneer het totaal niet nodig is omdat we weten allemaal over wie je het hebt!

Natuurlijk zouden Allen en Kaye (en iedereen die luisterde) hier tijdens de repetitie om hebben gelachen, en zoals Allen, niet verrassend, concludeert: “Toen we de opnames maakten, braken we allebei bijna karakter voor die regel; Ik kon Deacons achternaam niet zeggen zonder te lachen.’

Maar toen we de scène op het scherm zagen spelen op Vet en mooislaagde het paar erin om de vereiste gravitas over te brengen, dus rekwisieten voor hen beiden voor hun volmaakte vaardigheden als het gaat om het houden van een strak gezicht en het leveren van groot drama wanneer ze van binnen uitbarsten.

Meer: Katherine Kelly Lang geeft previews van grote B&B-verandering

En nu gaan we die scène nog een keer bekijken in afwachting dat Taylor en Ridge verder gaan waar ze gebleven waren in de volgende aflevering!

Denk je dat Taylor en Ridge uiteindelijk weer bij elkaar zullen komen, of zal hij Brooke opnieuw vergeven? Laat ons uw mening weten in het commentaargedeelte en mis onze galerij-kroniek niet het leven en de liefdes van Taylor Hayes onderstaand.