Bold & Beautiful’s Krista Allen (Taylor) onthult het grote geheim van Ridge


“Iemand moest het zeggen!”

Is er iets beters dan wanneer een soappersonage erin slaagt te zeggen wat wij als toeschouwers denken? (Dat is een retorische vraag, want het antwoord is natuurlijk nee!) Elke show heeft een waarheidsverteller nodig, en vaker wel dan niet, is Bill Spencer Vet en mooiis de go-to man op die afdeling. Dus toen hij deze week Ridge’s kantoor binnenstormde, wisten we dat er enkele waarheden zouden worden uitgesproken!

En ja hoor, Bill eiste te weten waarom Ridge weigerde te zien dat Brooke net zo goed het slachtoffer van Sheila was als ieder ander. ‘Ze houdt je huwelijk in gijzeling,’ vervolgde de uitgever, erop wijzend in de onderstaande scène dat Brooke nooit dronken zou zijn geweest als Finn’s biologische moeder niet het slinkse complot in gang had gezet.

Daarover waren de mannen het eens.

“Als je dat weet,” zuchtte een geërgerde Bill, waarom woon je dan bij je vader thuis en zuig je op je duim alsof je de benadeelde partij bent, medelijden met jezelf?”

Meer: Is Taylor op weg naar een schokkende nieuwe liefde?

Je kon bijna zien hoe het publiek hun handen naar de hemel wierp en riep: “Halleluja!”

Of je kunt gewoon naar Twitter gaan en mensen in realtime zien reageren.

“Niemand vertelt Ridge hoe het beter is dan Bill,” zei Jeanne. “Niemand!”

Trish toegevoegd: “Iemand moest het zeggen!”

Lisa suggereerde dat Bill misschien wel de juiste persoon zou kunnen zijn om de gek aan te pakken die de inwoners van Los Angeles al jaren terroriseert. ‘Ik zou dolgraag willen zien dat Bill het tegen Sheila opneemt en een manier vindt om haar uit ieders leven te krijgen,’ opperde ze. “Nutsvoorzieningen Dat zou geweldig amusement zijn!”

Ondertussen kregen fans ook veel plezier toen Krista Allen een van Taylor’s teksten aan Ridge afleverde. Tijdens een oprechte scène waarin de wereldberoemde psychiater met haar ex-man sprak over de langlopende driehoek waarin Brooke de derde zijde is, probeerde ze uit te leggen waarom de vrouwen hem zo verdomd onweerstaanbaar vinden.

Meer: Bijpraten met Jacqueline MacInnes Wood

“We vinden het allebei geweldig dat je een groot hart hebt,” mijmerde ze. Maar wat de aandacht van de kijkers trok, was de lange pauze tussen de woorden “enorm” en “hart”, wat impliceert dat het misschien de grootte van een ander orgel was dat de dames het waard vonden om over te vechten!

Op de vraag van een fan of het script de pauze aangaf, antwoordde Allen: “Alleen in mijn perverse – oeps! Ik bedoel professioneel hoofd.”

En dat, vrienden, is waarom de actrice de harten van de Twitterverse heeft veroverd (inclusief sommigen die haar alter ego Taylor absoluut verachten).

Als je, net als wij, het gevoel hebt dat we de laatste tijd veel te weinig van Dollar Bill hebben gezien, klik dan door de galerij hieronder om eraan herinnerd te worden waarom hij zo’n geweldig personage!