Bold & Beautiful’s New Ridge Forrester: kans… gemist


Er was een tijd dat Gedurfd en mooi had een kaartdragende playboy in handen, een damesman die vergelijkbaar was met klassieke Casanova’s Jong & Rusteloos‘Brad Carlton en Al mijn kinderen‘Tad the Cad’ Martin. Zijn naam? Ridge Forrester.

Maar dat was jaren (en jaren) geleden. De ontwerper heeft een goede relatie met zijn on-again/off-again-vrouw Brooke. Het kan zijn dat hij af en toe nog wat haver zaait – waarschijnlijk de volgende keer wanneer de soap besluit Taylor te herschikken met een van deze A-listers. Het zullen echter geen wilde haversoorten zijn.

Wat moet een zeep in zo’n geval doen? Het antwoord is duidelijk het inschakelen van een andere wellustige loverboy om zich een weg te banen van de ene kant van LA naar de andere. En Bold & Beautiful heeft dat gedaan breng zo’n personage naar voren in Zende Forrester. Hij had alles wat nodig was om verder te gaan waar Ridge was gebleven, van een knappe mok en flirterige manier van doen tot megabucks en een veelbewogen verleden. (Vraag het maar aan zijn voormalige vrouw, Nicole Avant!)

Zende Ridge B&B

‘Ik moet je waarschuwen voor het Speedo-tijdperk.’

Krediet: Howard Wise/JPI

Het probleem is dat de show de kans verprutst om Zende als hittezoekende raket te spelen. In plaats van dat hij elk model dat ooit op de catwalk heeft gelopen, moet uitschakelen (en instoppen), laat hij hem de vriendin van neef RJ, Luna, aanvallen die het heeft gemaakt voorbij Het is duidelijk dat zijn toenaderingen ongewenst zijn.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Finn zoekt naar de nieuwe film van Sheila/Tanner Novlan, Hallmark Christmas

Kortom, de show doet met Zende hetzelfde als met Thomas toen hij Hope vasthield, wiens huid kroop bij zijn aanraking. Het maakt een onwaarschijnlijke engerd van een personage dat een aantrekkelijke romantische hoofdrol zou moeten zijn. En wij gewoon. Niet doen. Krijgen. Het.

Gedurfd en mooi moet weten dat de beste manier om zijn toekomst op te zetten is door er plannen voor te maken, een basis te leggen om op voort te bouwen – net zoals het deed door de Steffy/Liam/Hope-driehoek te construeren op de manier die zo goed werkte voor Taylor/Ridge/ Brooke. Dus waarom zijn het de machthebbers die Zende, die alles in huis heeft voor Ridge 2.0, op zijn best in een toondove verliezer veranderen en in het slechtste geval in een #MeToo-rechtszaak wegens seksuele intimidatie veranderen?

Plaats hieronder uw beste inschattingen. Bekijk in de tussentijd onze fotogalerij van de meest beruchte Casanova’s overdag.