Bold & Beautiful’s New Romance voor Brooke: Zeepdierenartsen die gecast kunnen worden


Een optie die ze nog moet overwegen, is misschien wel de slimste zet die ze ooit heeft gedaan.

Kom dichterbij, Vet en mooi fans. Laten we praten. Als u Soaps.com regelmatig bezoekt – en als u dat niet doet, waarom in vredesnaam niet? – je weet dat we al lang voorstander zijn van het idee dat Brooke zou verklaren: “Ik heb geen man nodig.” Omdat (a) zij het niet doet – niemand doet het – en (b) het een nieuwe wending zou zijn voor het speeltje van de passie. We hebben zelfs het idee geopperd dat ze broches en broekpakken gaat dragen en haar bovennatuurlijke beoordelingsvaardigheden gebruikt om een ​​soort erfgenaam te worden van bijenkoningin Stephanie.

Maar laten we reëel zijn. Dat gaat allemaal niet gebeuren. Brooke is nu en zal voor altijd een slaaf van de liefde zijn. Het is dus onvermijdelijk dat ze in iemands armen terechtkomt, en waarschijnlijk eerder vroeger dan later. (“Wat? Oh mijn god, ik ben met niemand getrouwd het hele jaar!”) Er is echter nog steeds een kans dat het verhaal er niet is geweest. Hoe?

Stephanie, Brooke telefoonsnoer B&B

“Tijd om over je ‘hang-ups’ heen te komen!”

Credits: Aaron Montgomery/JPI

Weg met het oude, in met het nieuwe

Aangezien Ridge Brooke deze kans heeft afgedwongen om de balans op te maken, moet ze die aangrijpen, nadenken over haar verleden en beseffen dat het geen blauwdruk voor haar toekomst hoeft te zijn. Ze gaat niet celibatair worden – alsof – maar ze hoeft ook niet terug te vallen op een van haar stand-by exen. Ze zou ervoor kunnen kiezen om iets te doen dat de Forresters, Logans en Spencers zelden doen en… uitgaan buiten de families.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 15 - 19 maart 2021

Bovendien zou Brooke de echt gewaagde beslissing kunnen nemen om iemand te leren kennen die geen Richie Rich is. Stel je voor hoe leuk dat is Vet en mooi zou kunnen hebben als ze viel voor bijvoorbeeld een vrachtwagenchauffeur of een agent, een worstelende artiest of een aspirant-kok. De show zou haar kunnen schokken om met iemand samen te zijn die niet zomaar naar het werk kan wandelen wanneer ze maar willen, iemand die zijn eigen huis moet schoonmaken en zijn eigen chequeboekje in evenwicht moet houden, iemand die denkt dat een hete date-avond een dessert bestelt bij het restaurant waarvan ze niet eens wist dat LA het had. (“Dus het is net een restaurant … maar met slechte verlichting?”)

B&B Brooke kijkt naar foto

“Ik heb een lijst klaar voor mijn volgende huwelijksportret.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Een veranderd punt van ‘jij’

Wat zo’n liefdesverhaal voor Brooke zou kunnen doen, is haar het perspectief geven dat ze in de afgelopen decennia is kwijtgeraakt. Ze is zo ver verwijderd van de cateraar die ze ooit was, herinnert ze zich wel hoe het was om zelf naar het vliegveld te moeten rijden? Wij vermoeden van niet. Deze romance zou haar waardering kunnen geven voor de eenvoudigere dingen – een begrip dat het misschien wel de fijnere dingen in het leven zijn.

Natuurlijk zou een meer nuchtere Brooke alleen maar betoverender zijn voor Ridge, Bill, Deacon… We kunnen ons voorstellen dat Nick een foto van zijn oude vlam online ziet. “Sinds wanneer geniet ze van Olive Garden’s onbeperkte soep, salade en soepstengels?!?” Haar exen zouden zwermen, alleen om te ontdekken dat Brooke gelukkiger is dan ze haar ooit hebben gezien. Haar meneer Right is toch geen geldzak of een mogul.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Denise Richards op Shauna / Carter / Quinn Triangle

We weten precies wie ook de nieuwe man van Brooke zou kunnen spelen. Bekijk het onderstaande fotogalerij van overdag MVP’s met wie we zeker weten dat Katherine Kelly Lang een geweldige chemie zou hebben.