Bold & Beautiful’s Ridge blijft bij Taylor nadat Thomas’ Lie’s ontmaskerd is


Het doel heiligt misschien de middelen.

Als er iets is waar fans van zijn The Bold and the Beautiful zeker weten, het is dat Thomas gepakt zal worden omdat hij de kinderbescherming op zichzelf heeft gebeld en iedereen laat geloven dat het Brooke was die haar vingers het werk liet doen. Wanneer dit gebeurt, zal Ridge gedwongen zijn zijn besluit om een ​​vrouw te ruilen opnieuw te evalueren – en de show zal ons allemaal versteld doen staan. Hoe?

Door Ridge te laten kiezen om bij Taylor te blijven. Ja, zijn overtuiging dat Brooke zijn zoon verraadde voor – naar adem snakken! – het snijden van een appel was de katalysator voor zijn plotselinge handel in partners, doe si do. En het had geen zin dat hij zijn vrouw verliet zonder haar ooit de kans te geven zichzelf te verdedigen. En het sloeg nergens op dat Taylor een man met open armen zou verwelkomen die zo zwakhartig en wispelturig was – om nog maar te zwijgen van iemand die haar hart al tientallen jaren als een uurwerk heeft gebroken.

Maar aan het eind van de dag hebben we ‘Tridge’ over, en dat is nogal… geweldig. Natuurlijk, hij kan absoluut giftig zijn voor zijn knipperlichtvrouw. En het kan ons verdrietig maken dat ze zo weinig van zichzelf denkt dat ze vrijwillig meer pijn zou willen doen. Maar Thorsten Kaye en Krista Allen zijn echt heerlijk samen. Er is een lichtheid in hun gemakkelijke chemie. Dus logisch, we kopen Ridge en Taylor volledig als potentiële levensgenieters. Ze komen op ons over als een stel dat niet alleen van elkaar houdt, geniet van elkaar – en we genieten ervan dat ze van elkaar genieten!

Lees ook:  Bold & Beautiful Recap: Finn waarschuwt Liam dat Thomas niet over de hoop is

bb-ridge-taylor-kiss-aspen

Als van ze houden verkeerd is, willen we niet gelijk hebben.

Krediet: CBS-screenshot

Dus wanneer de pasvorm de shan raakt en de misdaad van Thomas aan het licht komt, hopen we dat de show ziet wanneer we verwachten dat het zigzag. Klassiek Vet en mooi Ridge in zijn voetsporen zou krijgen door meteen terug te rennen naar Brooke. Maar de interessantere optie zou zijn om hem te laten zeggen: ‘Weet je wat? De dennenappel had gelijk – ik hoor bij Taylor. Ik hou ook van jou, Brooke. Maar Taylor en ik… we zijn gewoon leuker.

“Ook,” zou hij kunnen toevoegen, “wil iemand van ons echt beginnen met Steffy die steeds maar weer doorgaat over hoe haar mama en papa bij elkaar horen?”

Wat denk je? Maakt niet uit op de gekke manier dat The Bold and the Beautiful kreeg Ridge en Taylor weer bij elkaar. Ben je blij dat ze? zijn weer bij elkaar… of denk je dat het lot van hem en Brooke vervuld moet worden? Druk op de reacties na het hele levensverhaal van Ridge bekijken in de onderstaande fotogalerij.