Bold & Beautiful’s Ridge heeft nieuwe romantiek nodig na het verlies van Brooke/Taylor


Wat doet een eenzame damesman als hij weg is… behalve een nieuwe dame zoeken?

Het zou leuk zijn om daar even over na te denken The Bold and the Beautiful heeft Ridge een minuut van het canvas, het personage doet wat zielsonderzoek, wordt beter laat dan nooit volwassen en besluit voor eens en voor altijd of zijn hart echt aan Brooke of Taylor toebehoort. Maar we weten allemaal dat dat niet gebeurt. Het is Ridge gewoon niet.

Wat we doen De verdachte is dat de oude Romeo zijn wonden aan het likken is nadat hij door zijn beide favoriete vrouwen is gedumpt en zich heeft laten troosten door een vrouw die op de een of andere manier niet bekend is met de ‘kleurrijke’ geschiedenis van de internationale playboy. We kunnen het nu pas zien. Ridge verdrinkt zijn verdriet in een te dure cocktail in een high-end lounge als de beeldschone vreemdeling naast hem opmerkt: “Je ziet eruit alsof je net je beste vriend bent kwijtgeraakt.”

“Ik ben ze net allebei kwijtgeraakt”, antwoordt hij troosteloos.

Daarop geeft de vrouw een teken aan de barman om hen nog een ronde te serveren. “Dan denk ik dat het tijd wordt dat je een nieuwe vriend maakt,” zegt de vrouw tegen Ridge. “Ik ben Delia.”

Gedreven Kaye

“Mijn naam is Ridge Forrester en ik ben een ladyholic.”

Credits: Jill Johnson/JPI

Een speling van het lot

Als één drankje in twee verandert en een introductie verandert in een gesprek, vliegen de vonken ervan af. Het valt Ridge op hoe gemakkelijk het is om met Delia te praten. ‘Misschien komt dat omdat we geen verleden hebben zoals jij dat hebt met je ‘vrienden’,’ oppert ze.

“Hoe zit het met een toekomst?” hij vraagt. Het klinkt als een lijn. Het is een. Hij weet het. Hij heeft net. Kan niet. Beëindigen. Zichzelf. Delia is verbluffend en slim, intuïtief en grappig, en het aantrekkelijkst van alles voor Ridge, dat heeft hij niet gedaan [bleeped] nog een keer met haar op.

Nou ja, afgezien van die goedkope lijn. “Als je een toekomst met mij wilt, kun je maar beter snel zijn”, lacht ze. “Ik moet maandag terug zijn in LA.”

“We kunnen heel veel toekomst in een weekend passen”, antwoordt Ridge. En in feite doen hij en Delia dat ook. Ze brengen elke seconde samen door dat de advocaat niet op de conferentie is die ze bijwoont. Op de laatste avond van haar reis hebben ze afgesproken dat ze goed genoeg alleen moeten blijven en geen seks moeten hebben. Het zou dwaas zijn om iets te beginnen dat in wezen eindigt.

“Wat als ik je vertelde dat ik ook naar LA zou gaan?” vraagt ​​Ridge. “Wat als ik je de toekomst vertelde, ons toekomst, heeft toch geen houdbaarheidsdatum?” Dat zou de zaken zeker veranderen, geeft Delia toe. Als Ridge vraagt ​​of het hen ten goede verandert, reageert ze door hem hartstochtelijk te kussen.

Zelfs personages in andere shows zouden geschokt zijn.

‘Schat, ik ben thuis’

Dus als de ex van Brooke en Taylor thuiskomt, neemt hij een nieuwe vriendin mee. “Je had gelijk. Jullie hadden allebei gelijk’, zegt hij tegen zijn exen. ‘Je verdient een man die niet tussen jullie tweeën wordt verscheurd. En ik ben niet meer. Ik ben verder gegaan, dus jij ook.” (Typisch voor Ridge om te denken dat ze alleen verder konden als hij dat eerst deed!)

De rol casten zou een fluitje van een cent zijn, gezien het feit dat Thorsten Kaye chemie heeft met, eh, iedereen! Bold & Beautiful zou hem opnieuw kunnen koppelen aan zijn vorige Al mijn kinderen leidende dame, Alicia Minshew (Kendall aan zijn Zach). Of, aangezien haar CBC-drama net is afgelopen, kan Vinessa Antoine (ex-Jordanië, Algemeen ziekenhuis). Of het kan oversteken Jong & Rusteloos dierenarts Jessica Collins als Avery, de advocaat die ze in die show speelde. Maar we dwalen af…

nieuwe-ridge-liefde

Kijk je naar Ridge’s volgende “lot”?

Credits: J. Graylock/JPI, Michael Bezjian/Getty Images, Jill Johnson/JPI

Onnodig te zeggen dat Brooke en Taylor een velddag hebben om Delia in te vullen over de duizelingwekkende geschiedenis van Ridge. Maar haar aanwezigheid in zijn leven duwt ze eigenlijk genoeg uit zijn baan om andere romantische vooruitzichten te overwegen. We kennen er al een die jullie allemaal niet leuk vonden. (Herinner je je deze stelling nog?) Maar andere liggen om de hoek. In het geval van Brooke is er bijvoorbeeld een hele reeks acteurs die absoluut vuur zouden zijn met Katherine Kelly Lang. Bekijk de kandidaten in de onderstaande fotogalerij.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor eist te weten of Ridge met haar zal trouwen